اتفاقات مثبت پیشروی «بهپاک»
گروه بنگاهها: سهام شرکت صنعتی بهپاک امروز (یکشنبه) در بازار دوم فرابورس بازگشایی میشود تا به این ترتیب این شرکت خارجشده از بورس مجدد به روزهای پررونق خود بازگردد. شرکت بهپاک با توجه به گذشته درخشان خود در بازار سرمایه، به دلیل مسائل، اتفاقات و تغییرات حاکم در بازارهای جهانی، با زیان انباشتهای بالغ بر ٤٢٠ میلیارد تومان مواجه شد که این امر شرکت را با مشکلات مالی و عدم توانایی در پرداخت بدهیها روبهرو ساخت. به این ترتیب شرکت مذکور از بورس اوراق بهادار خارج و راهی بازار پایه فرابورس شد.
گروه بنگاهها: سهام شرکت صنعتی بهپاک امروز (یکشنبه) در بازار دوم فرابورس بازگشایی میشود تا به این ترتیب این شرکت خارجشده از بورس مجدد به روزهای پررونق خود بازگردد.شرکت بهپاک با توجه به گذشته درخشان خود در بازار سرمایه، به دلیل مسائل، اتفاقات و تغییرات حاکم در بازارهای جهانی، با زیان انباشتهای بالغ بر ٤٢٠ میلیارد تومان مواجه شد که این امر شرکت را با مشکلات مالی و عدم توانایی در پرداخت بدهیها روبهرو ساخت. به این ترتیب شرکت مذکور از بورس اوراق بهادار خارج و راهی بازار پایه فرابورس شد. حال طبق اظهارات مدیرعامل شرکت، وضعیت بهپاک با تغییرات مثبتی مواجه شده که نه تنها کل بدهیهای معوق این شرکت که عمدتا به بانک مرکزی بوده، تا به امروز تسویه شده بلکه خط تولید جدید شرکت نیز در راه است.
تسویه بدهیهای 71 میلیارد تومانی : علیرضا شریفی، مدیرعامل شرکت تولیدی صنعتی بهپاک در یک نشست خبری به ارائه توضیحات در خصوص شرکت پرداخت و با اشاره به اینکه شرکت بهپاک در سال جاری بدهی معوق ۷۱ میلیارد تومانی بانکی خود را تسویه کرده، گفت: تا به امروز شرکت هیچگونه بدهی معوقی ندارد و تنها بخشی از مطالبات مشکوکالوصول شرکت باقی مانده که انتظار میرود تا پایان سال دریافت شود. وی خاطرنشان کرد: تا به امروز حتی یک ریال سوخت مطالبات نداشتهایم و بهپاک سال ۸۷ از بورس خارج شد و از آن سال به بعد تصمیم به بازنگری در سیاستهای خود گرفت. شریفی با بیان اینکه از سال گذشته در صنعت روغنکشی دگرگونی زیادی پیش آمده است، ادامه داد: دولت تصمیم گرفته تا از ظرفیت کامل روغنکشی داخلی استفاده کند و هزینه واردات روغن را به واردات دانه یا توسعه کشت دانه اختصاص دهد. به این ترتیب، امسال ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تن از ۴ میلیون و ۶۰۰ هزار تن ظرفیت روغنکشی کشور بالفعل خواهد شد.
تولیدات اصلی شرکت: به گفته شریفی، این شرکت علاوه بر روغنکشی، تولید پروتئین را هم انجام میدهد و برندهای سبحان، آوین و توتک متعلق به این شرکت هستند. وی درادامه با اشاره به اینکه روغن، کنجاله و پروتئین سه محصول اصلی شرکت است، درخصوص روغنکشی توضیح داد: فعالیت اصلی گروه، روغنکشی از دانههای روغنی همچون سویا و کلزا است که استحصالات دانههای روغنی شامل روغن خام جهت مصارف کارخانههای تصفیه روغن و کنجاله جهت مصرف صنعت دام و طیور خواهد بود. شریفی با اشاره به اینکه بخش عمده مواد اولیه گروه را دانه وارداتی سویا تشکیل میدهد، گفت: در سالهای اخیر عمده واردات دانههای روغنی از کشورهای آمریکای شمالی و جنوبی بوده که به تازگی از بلغارستان نیز دانه «کلزا» وارد کردهایم. وی در خصوص تولید آرد و پروتئین سویا نیز توضیح داد: پروتئین مصرفی خانوارها، عمدتا با برندهای سبحان، آوین، توتک، بهپاک، مهمان دوست و سبحان طلایی به بازار معرفی شده است. وی در ادامه توضیح داد: بهرهبرداری از کارخانههای پنبهپاککنی، روغنکشی، پروتئینگیاهی و کارخانههای دیگر و همچنین کارهای تولیدی و بازرگانی، سرمایهگذاری، صادرات، واردات و انجام هر نوع عملیات و معاملات مستقیم یا غیرمستقیم در این رابطه از اصلیترین فعالیتهای شرکت است.
حاشیه فروش 65میلیارد تومانی : مدیرعامل بهپاک در تشریح صورتهای مالی شرکت تشریح کرد: فروش سال جاری شرکت بالغ بر ۴۲۳میلیارد تومان بوده که به این ترتیب حاشیه فروش ۶۵میلیارد تومانی برای شرکت به ثبت رسیده است. بر این اساس سود عملیاتی شرکت در سال جاری به حدود ۴۲میلیارد تومان رسیده است. وی حاشیه فروش شرکت برای سال ۹۶ را ۶۰میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: بر این اساس پیشبینی میشود در سال آتی به سود عملیاتی ۳۴میلیارد تومانی دست یابیم. شریفی در ادامه به سودحاصل از فروش سرمایهگذاریها اشاره کرد و گفت: طی سالهای ۸۸ تا ۹۰ سودی بالغ بر ۳۳میلیارد تومان از بابت فروش سرمایهگذاریها حاصل شد که این رقم ناشی از فروش سهام بانک اقتصاد نوین و زمین نکا بوده است. وی سهم فروش زمین را حدود ۱۰میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: این واگذاریها به دلیل اصلاح بافت مالی شرکت و همچنین کاهش داراییهای غیر مولد صورت گرفته که کاهش هزینههای مالی را نیز به همراه داشته است. شریفی ادامه داد: بر این اساس هزینههای مالی شرکت در بودجه سال ۹۶ با کاهش روبهرو شده و به ۲۰میلیارد تومان رسیده است.
ارسال نظر