آمادگی تایدواتر برای همکاری با شرکتهای حملونقل خارجی
گروه بنگاهها: مدیرعامل شرکت تایدواتر خاورمیانه حضور و بازگشت شرکتهای بزرگ حمل و نقل بینالمللی را اتفاقی مهم دانست و گفت: در صورت تداوم این ارتباطات بینالمللی میتوان علاوه بر تامین نیازهای داخلی، انتظار دسترسی به فناوریهای خارجی را نیز داشت.
به گزارش روابط عمومی شرکت تایدواتر خاورمیانه، مهدی اعتصام با اعلام این مطلب افزود: شرکت تایدواتر خاورمیانه با توجه به سابقه حدود پنجاه سال در ارائه خدمات تخصصی در حوزه بنادر و دریایی (لایروبی و سالویج و هدایت کشتیها، کنترل چراغهای دریایی و.
گروه بنگاهها: مدیرعامل شرکت تایدواتر خاورمیانه حضور و بازگشت شرکتهای بزرگ حمل و نقل بینالمللی را اتفاقی مهم دانست و گفت: در صورت تداوم این ارتباطات بینالمللی میتوان علاوه بر تامین نیازهای داخلی، انتظار دسترسی به فناوریهای خارجی را نیز داشت.
به گزارش روابط عمومی شرکت تایدواتر خاورمیانه، مهدی اعتصام با اعلام این مطلب افزود: شرکت تایدواتر خاورمیانه با توجه به سابقه حدود پنجاه سال در ارائه خدمات تخصصی در حوزه بنادر و دریایی (لایروبی و سالویج و هدایت کشتیها، کنترل چراغهای دریایی و...) تامین کننده کلیه نیازهای داخلی در مدیریت بنادر است و برای دسترسی به تکنولوژیهای روز دنیا و بهروز کردن دانش، تخصص و تجهیزات خود توانایی مشارکت با شرکتهای معتبر بینالمللی را دارد. اعتصام تاکید کرد: در حالحاضر شرکتهای داخلی توانمندی خوبی در اکثر حوزههای تخصصی و مدیریتی و تجهیزات دارند و اگر اعتماد بیشتری به آنها شود. میتوانند خلأها و کمبودهای خود و کشور را با سرمایهگذاری مناسب و مشارکت با شرکتهای معتبر و توانمند خارجی رفع کنند. وی بهرهگیری از توان فنی و مالی شرکای خارجی را اقدام مهمی برای توسعه فعالیت خود دانست و گفت: با توجه به محدودیت شدید منابع مالی (ریالی و ارزی) و نقدینگی در کشور و ضرورت اجرای طرحهای توسعهای و جلوگیری از اتلاف زمان و از دست دادن فرصتها، اکثر شرکتهای داخلی در اولویت اول نیازمند منابع مالی و تامین آن با شرایط مناسب از سوی شرکای خارجی هستند و در اولویت بعد تجهیزات تخصصی و دارای تکنولوژی روز در حوزه بنادر که در کشور بهصورت مستقیم و غیرمستقیم قابل تامین نیست. مدیرعامل شرکت تایدواتر خاورمیانه ضمن ارزیابی فرصت پیشآمده در مورد حضور شرکتهای معتبر بینالمللی در ایران اظهار کرد: فرصتهای حضور شرکتهای خارجی در ایران باید نقش مکمل شرکتهای ایرانی را ایفا کند. نه اینکه نقش جایگزینی و حذف آنها را داشته باشد. از نظر قوانین داخلی کشور آن شرکتها حداکثر میتوانند تا ۴۹درصد در شرکتهای مشترک مشارکت کنند یا در صورت حضور آنها در پروژهها باید حداکثر استفاده از توان داخلی صورت گیرد. وی با اشاره به اینکه محوریت باید با شرکتهای ایرانی باشد، ادامه داد: نیازهای تخصصی و فنی و تکنولوژیک و تجهیزاتی و مالی که در داخل کشور قابلتامین نیست باید از سوی شرکتهای خارجی پشتیبانی و حمایت شود که شکل و روش این پشتیبانیها هم صرفا با تامین و خرید مستقیم نباید باشد، بلکه باید با انتقال واقعی و حقیقی تکنولوژی و یا با مشارکت با شرکتهای واجد صلاحیت داخلی یا با سرمایهگذاری در کشور صورت گیرد و اگر این موارد ممکن نبود خرید مستقیم صورت گیرد.
ارسال نظر