حسابخواهی و شفافسازی از نکات اساسی دولت یازدهم است
رئیس شورایعالی جامعه حسابداران رسمی کشور در همایش سراسری حسابرسان، مدیران مالی و رئیسان دبیرخانه هیات امنای دانشگاهها، دانشکدههای علوم پزشکی و موسسههای وابسته به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به این نکته که شفافسازی و حسابخواهی خواسته اصلی دولت است، گفت: هر چه شفاف تر عمل کنیم، سیاستهای دولت بهتر اجرا میشود. مهدی کرباسیان افزود: کارگروه کنترل کیفیت در جامعه حسابداران، طبق قانون با تخلف حسابدار یا موسسهها برخورد و به شکایتها رسیدگی میکند. به گفته کرباسیان، اکنون در سطح کشور ۲۰۰۰ حسابدار رسمی متشکل در ۲۰۰ موسسه حسابرسی، در جامعه حسابداران عضو هستند.
رئیس شورایعالی جامعه حسابداران رسمی کشور در همایش سراسری حسابرسان، مدیران مالی و رئیسان دبیرخانه هیات امنای دانشگاهها، دانشکدههای علوم پزشکی و موسسههای وابسته به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به این نکته که شفافسازی و حسابخواهی خواسته اصلی دولت است، گفت: هر چه شفاف تر عمل کنیم، سیاستهای دولت بهتر اجرا میشود. مهدی کرباسیان افزود: کارگروه کنترل کیفیت در جامعه حسابداران، طبق قانون با تخلف حسابدار یا موسسهها برخورد و به شکایتها رسیدگی میکند. به گفته کرباسیان، اکنون در سطح کشور 2000 حسابدار رسمی متشکل در 200 موسسه حسابرسی، در جامعه حسابداران عضو هستند. وی گفت: گزارش حسابرسان موجب شفافسازی بیشتر در وزارتخانهها و دانشگاهها میشود. رئیس شورای عالی جامعه حسابداران رسمی کشور تصریح کرد: امروز بیشتر اختیارات مانند تصویب بودجه، ترازنامه و عملکرد مالی دانشگاهها، تعیین حسابرس و مدیر مالی، جلب و جذب کمکهای مالی، تصویب آییننامه مالی معاملاتی دانشگاهها و... بر عهده هیات امنا قرار دارد.
وی خاطرنشان کرد: دولت برای ارتقای نظام سلامت اختیارات کافی را به هیات امنای دانشگاههای علوم پزشکی داده است. کرباسیان افزود: این دیدگاه که در کنار تخصص بهداشت و درمان، به حوزه تخصصی اقتصادی- مالی نیز توجه میشود، بسیار ارزشمند و قابل قدردانی است. کرباسیان اسفندماه گذشته در همایش «اصلاح قانون مالیاتهای مستقیم، نگرشها و چالشها» گفته بود: تسهیلاتی که پس از برجام برای حضور شرکتهای بینالمللی برای سرمایهگذاری یا حتی تامین مالی (فاینانس) فراهم شده است، نیاز به حسابرسان و حسابهای شفاف برای حضور این شرکتها را الزامی میکند. رئیس شورایعالی جامعه حسابداران رسمی ایران افزوده بود: دستیابی به نرخ رشد ۸ درصدی برنامه ششم توسعه راهکاری به غیر از مشارکت فعال صاحبان کسب و کار و پایهای کردن درآمدهای مالیاتی بهعنوان درآمد اصلی کشور ندارد.
ارسال نظر