دیدار دومین هیات سرمایهگذاران بینالمللی با افرانت
گروه بنگاهها: دومین نشست هیات سرمایهگذاران خارجی با شرکت افرانت و با رویکرد مشارکت تجاری برای فعالیت در شاخههای مختلف حوزه ICT برگزار شد. به گزارش روابط عمومی افرانت، در این دیدار که با حضور مدیران ارشد شرکتهای سرمایهگذاران خارجی فعال در حوزه ICT برگزار شد، مدیرعامل افرانت، با بیان فرصتهای جدید ایجاد شده در فضای پس از برجام و ذکر مزیتهای رقابتی موجود، ایران را بهعنوان بستری مستعد برای حضور سرمایهگذاران خارجی و با هدف دستیابی به بازار ۴۰۰ میلیون نفری منطقه معرفی کرد. فریدون قاسمزاده با اشاره به پتانسیلهای منحصربهفرد ایران در حوزه ICT، اظهار کرد: کشور ایران به لحاظ تعداد کاربران اینترنت در خاورمیانه مقام اول را داراست.
گروه بنگاهها: دومین نشست هیات سرمایهگذاران خارجی با شرکت افرانت و با رویکرد مشارکت تجاری برای فعالیت در شاخههای مختلف حوزه ICT برگزار شد. به گزارش روابط عمومی افرانت، در این دیدار که با حضور مدیران ارشد شرکتهای سرمایهگذاران خارجی فعال در حوزه ICT برگزار شد، مدیرعامل افرانت، با بیان فرصتهای جدید ایجاد شده در فضای پس از برجام و ذکر مزیتهای رقابتی موجود، ایران را بهعنوان بستری مستعد برای حضور سرمایهگذاران خارجی و با هدف دستیابی به بازار 400 میلیون نفری منطقه معرفی کرد. فریدون قاسمزاده با اشاره به پتانسیلهای منحصربهفرد ایران در حوزه ICT، اظهار کرد: کشور ایران به لحاظ تعداد کاربران اینترنت در خاورمیانه مقام اول را داراست. وی افزایش پهنای باند بینالمللی کشور به بیش از 8 برابر ظرف سه سال گذشته، اتصال قریب به 10 میلیون نفر به اینترنت پرسرعت موبایل از طریق 3G و 4G/ LTE،اتصال بیش از 10 میلیون نفر از طریق ADSL و وایمکس، وجود بیش از 40 میلیون گوشی موبایل هوشمند در بازار و همچنین حضور کارآفرینان و نیروهای فنی مستعد در کشور را بهعنوان پتانسیلهای بالا برای سرمایهگذاری و همکاری به منظور
توسعه صنعت دیجیتال ذکر کرد.
وی در ادامه افزود: بر اساس گزارشFrost & Sullivan Analysis میزان بازار ICT ایران ۲۱ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۶ برآورد شده است که پیشبینی میشود این عدد در سال ۲۰۲۰ به ۳۰ میلیارد دلار برسد. مدیرعامل افرانت با تاکید بر جایگاه ویژه این شرکت در بخش ICT کشور، دستاوردهای آن را مورد تاکید قرار داد و افزود: شرکت افرانت طی چند سال گذشته موفقیتهای زیادی کسب کرده که از جمله آنها میتوان به ورود این شرکت به فرابورس بهعنوان اولین شرکت خصوصی در حوزهICT، توسعه دیتاسنتر افرانت، راهاندازی خدمات ابری (Cloud Computing) و فعالیت در زمینه CDN بینالملل اشاره کرد. قاسمزاده همچنین توضیحاتی در مورد برنامههای آینده شرکت در حوزه FCP، توسعه دیتاسنتر و خدمات ابری (Cloud) در سراسر کشور و همچنین توسعه کسبوکارهای دیجیتال ارائه کرد که مورد استقبال سرمایهگذاران خارجی قرار گرفت.
ارسال نظر