تشریح فرآیند برگزاری نهمین نمایشگاه بینالمللی بورس، بانک و بیمه
وی با بر شمردن اهم اقدامات انجام شده برای برگزاری این نمایشگاه بیان کرد: برای اثرگذاری کیفی نمایشگاه نهم، تلاش گستردهای صورت گرفته و این تلاش همچنان ادامه خواهد داشت. در این مسیر کارشناسان شرکت اطلاعرسانی، ضمن ارزیابی هشت دوره قبلی، نقاط ضعف و کمبودهای گذشته را شناسایی کردهاند و بر اساس آن، سعی میکنیم اصلاحات لازم در دوره نهم لحاظ شود. دبیر اجرایی نهمین نمایشگاه بورس، بانک و بیمه ادامه داد: با در نظر گرفتن آسیبشناسی دورههای پیشین، سازمان بورس و شرکت اطلاعرسانی تمام تلاش خود را به کار برده است تا نهمین دوره نمایشگاه بورس، بدون نقاط ضعف گذشته و با بالاترین کیفیت ممکن برگزار شود.
مدیرعامل شرکت اطلاع رسانی با تاکید بر اهمیت صنعت بیمه و بانک در اقتصاد کشور گفت: برای اولین بار سعی شده این دوره از نمایشگاه با مشارکت مستقیم مدیران روابط عمومی صنعت بانک و بیمه و همچنین مدیر ارتباطات وزارت اقتصاد و دارایی برگزار شود و شیوهنامه اجرایی هر سه حوزه به شکل مستقل تدوین شده است. بر این اساس یک شورای سیاستگذاری مشترک با هدف هرچه بهتر برگزار شدن نمایشگاه بورس تشکیل شد و ما توانستیم با محوریت وزارت اقتصاد و دارایی و همکاری مسوولان حوزه بانکداری و بیمه برای اولین بار شیوه نامه جدید تدوین کنیم. یاشار فروهر تاکید کرد: با تشکیل این شورای مشترک، مسیر دسترسی به نظرات نمایندگان دو صنعت بانک و بیمه هموار شد.
دبیر اجرایی نهمین نمایشگاه بورس، ابراز امیدواری کرد: در صورت تخصیص فضای مناسب به نمایشگاه، بخش بورس، بیمه و بانک در سه سالن اختصاصی و مجزا حضور خواهند داشت و این امکان فراهم میشود که مخاطبان هر حوزه بتوانند ابتدا به بخش تخصصی خود مراجعه و پس از حضور در سالن مورد نظر، از سایر بخشها بازدید کنند. مدیرعامل شرکت اطلاعرسانی با اشاره به فعالیتهای جنبی نمایشگاه بیان کرد: طی برگزاری این نمایشگاه، سه همایش تخصصی بورس، بیمه و بانک بهصورت روزانه برگزار خواهد شد. وی ادامه داد: این سلسله همایشها، ابعاد بینالمللی دارد و از صاحب نظران کلیدی و برجسته سه حوزه بورس، بانک و بیمه که میتوانند زمینه همکاریهای بینالمللی را فراهم کنند، برای سخنرانی دعوت خواهد شد.
دبیر اجرایی نهمین نمایشگاه بورس با ذکر این مطلب که هدف نهایی از برگزاری این همایشها افزایش آگاهی مخاطبان است عنوان کرد: تلاش میشود در این سلسله همایشها، دستاوردهای سه صنعت مذکور برای مخاطبان تشریح شود و برای اطمینان از محتوای کیفی همایشها، مباحث و مقالات تخصصی که قرار است مطرح شود، ابتدا توسط کمیته علمی مورد بررسی قرار میگیرد و سپس بانک مرکزی و بیمه مرکزی باید آنها را تایید کنند. مدیرعامل شرکت اطلاعرسانی و خدمات بورس با تاکید بر اهمیت اسناد بالادستی وزارت اقتصاد و دارایی و ضرورت پیشبرد اهداف اقتصاد مقاومتی بیان کرد: تمامی اهداف و عملکرد ما بر اساس نقشه استراتژی سازمان طراحی شده است و محتوای نمایشگاه متناسب با سیاستهای برجام و از آن بالاتر سیاستهای اقتصاد مقاومتی که رهبر معظم انقلاب بارها برآن تاکید کردهاند تدوین شده است و تنها در این مسیر حرکت خواهیم کرد.
یاشار فروهر با اشاره به این موضوع که طی هشت سال گذشته حضور بازار سرمایه در عرصههای بینالمللی مغفول بود عنوان کرد: قطعا فعالان معتبر عرصه جهانی بازار سرمایه، در همایش و غرفههای نمایشگاه حضور خواهند داشت. سه ماه تا برگزاری نمایشگاه زمان باقی است و در این مدت مقدمات حضور کشورهای دیگر ایجاد خواهد شد. وی با بیان اینکه باید از نتیجه مبارکی که با پیوستن سازمان بورس و اوراق بهادار ایران به آیسکو ایجاد شده، بیشترین بهرهبرداری حاصل شود افزود: ابعاد بینالمللی نمایشگاه باید تقویت شود و درخصوص حضور فعالان خارجی بازار سرمایه در نمایشگاه نهم، حتما با سازمان آیسکو و زیر مجموعههای آن مذاکره خواهیم کرد. دبیر اجرایی نهمین نمایشگاه بورس ادامه داد: برای حضور بورسهای عمان، ترکیه، آلمان، لوکزامبورگ و کره در غرفهها و همایشها مذاکراتی انجام شده یا در حال انجام است و اکنون منتظر دریافت پاسخ هستیم.
همچنین از سفارت خانهها دعوت خواهیم کرد که شرکتها و سازمانهای فعال در سه حوزه بورس، بانک و بیمه کشور خود را معرفی و آنها را برای حضور در نمایشگاه ترغیب کنند و امید است ارتباط بینالمللی دور افتاده این سه حوزه پس از هشت سال مجددا برقرار شود. وی خاطرنشان کرد: سعی ما این است که از چهرههای معتبر که شرایط همکاری متقابل ایران و دیگر کشورها را فراهم میکنند، استفاده شود. دبیر اجرایی نهمین نمایشگاه بورس با بیان اینکه سازمان بورس برای سال 95 تبیین اولویتها و سیاستهای توسعه محور را در دستور کار خود قرار داده است، گفت: ما تلاش میکنیم این اولویتها و سیاستها بهصورت روزانه و جداگانه در غرفه سازمان بورس تشریح شود تا مخاطبان نمایشگاه از اولویتهای سال 95 سازمان مطلع شوند و بتوانند براساس آن برنامهریزیهای اقتصادی خود را تنظیم کنند.
فروهر با ذکر این نکته که پیشبینی میشود بیش از 300 شرکت داخلی و خارجی در این نمایشگاه حضور داشته باشند، ابراز کرد: بهرغم آنکه فعالیت تبلیغاتی و اطلاع رسانی درخصوص برگزاری نهمین نمایشگاه بورس، بانک و بیمه هنوز آغاز نشده است اما شرکتها تا امروز برای استفاده از هشت هزار متر مربع فضای نمایشگاه درخواست دادهاند و این روند به معنای آن است که حدود پنجاه درصد از فضای نمایشگاه تکمیل ظرفیت شده است. دبیر اجرایی نهمین نمایشگاه بورس خاطر نشان کرد: شرکتها و نهادهای مالی تا انتهای خرداد ماه میتوانند برای حضور در نمایشگاه اقدام کنند اما این احتمال وجود دارد که پیش از پایان زمان اعلام شده ظرفیت نمایشگاه کامل شود در این صورت اولویت با موسساتی است که زودتر ثبت نام کردهاند. وی افزود: براساس آسیبشناسی دورههای قبلی، به دنبال تخصیص فضای گسترده به شرکتها نیستیم و این کمک میکند که مخاطب بازدید کیفی بیشتری از نمایشگاه داشته باشد.
مدیرعامل شرکت اطلاعرسانی با تاکید بر اهم اقدامات پیشبینی شده در نمایشگاه بیان کرد: با توجه به تجربه گذشته و نیاز اعلام شده، در سالن اصلی سازمان بورس فضای جداگانهای برای رسانهها تعبیه شده است. همچنین رسانهها میتوانند از امکانات شرکت اطلاعرسانی و خدمات بورس استفاده کنند. فروهر در پایان به کمپین خبری نمایشگاه اشاره و تصریح کرد: کمپین خبری نمایشگاه تدوین و در شورای سیاستگذاری تصویب شده است و بر اساس برنامهای که در آن پیشبینی شده شاهد حضور حداکثری مخاطبان در نهمین نمایشگاه بورس، بانک و بیمه خواهیم بود. یادآور میشود: شرکت راهکار تجارت، مجری برگزاری این نمایشگاه است.
ارسال نظر