شماره روزنامه ۵۹۸۶
|

  • مشتریان شمش عقب‏‏‌نشینی کردند

    دنیای اقتصاد: افزایش انتظارات تورمی ناشی از هیجانات اوج‏‏‌گیری درگیری در منطقه موجب شد تا قیمت محصولات زنجیره فولاد، به‌ویژه شمش فولادی، در کانال صعودی قرار بگیرد، اما با فروکش کردن اما و اگرهای ادامه تنش‏‏‌ها، امیدها به کاهش قیمت افزایش یافت و از این‌رو در بازار فیزیکی بورس‌کالای روز دوشنبه تعداد عرضه‏‏‌کننده‌ها از مشتریان پیشی گرفت و در نهایت ۶۳‌درصد شمش‏‏‌های عرضه‌شده به فروش رسید.
  • سه‌گانه صعود فلزات

    دنیای اقتصاد- راضیه احقاقی: وضع تحریم‌‌‌های جدید علیه فلزات تولیدشده توسط روسیه از سوی غرب، عقب‌‌‌نشینی شاخص دلار آمریکا و افزایش تنش در خاورمیانه، سه‌عامل تقویت بهای فلزات اساسی در بازار جهانی ظرف ساعات ابتدایی بازگشایی بازارها در هفته جاری یعنی دوشنبه پانزدهم آوریل بود. به این ترتیب بهای هر تن مس به رکورد قیمتی ۲۲ماه اخیر خود صعود کرد؛ آلومینیوم به رکورد قیمتی ۱۵ماه اخیر خود رسید و نیکل کانال قیمتی ۱۸‌هزار دلاری را بازپس گرفت.
  • افزایش قیمت پایه محصولات پتروشیمی

    دنیای اقتصاد: تشدید تنش در منطقه موجب شد تا شاخص برنت روند افزایشی به خود بگیرد؛ از این‌رو این شاخص در کانال ۹۰دلار قرار گرفت. قیمت پایه جهانی محصولات پتروشیمی نیز در کانال افزایشی قرار گرفت و افزایش قیمت پایه داخلی نیز تحت‌تاثیر بازار جهانی قرار دارد. همچنین بهبود شرایط اقتصاد چین در ماه مارس میزان تقاضا را برای محصولات پلیمری و شیمیایی افزایشی کرد که بخشی از افزایش قیمت‌ها را می‌‌‌توان به این موضوع مرتبط دانست.
  • چرا سکه بورسی ریخت؟

    دنیای اقتصاد- راضیه احقاقی: وضع محدودیت بیشتر بر روند معاملات دارایی‌‌‌های طلایی بورسی، ظرف روز ۲۶ فروردین در میانه اوج‌‌‌گیری انتظارات تورمی باعث شد تا فعالان این بازار رسمی نسبت به خروج سرمایه از رینگ مالی بورس‌کالا اقدام کنند و در شرایطی که دلار در بازار آزاد در مسیر شتابان رشد نرخ قرار گرفت، گواهی سکه و صندوق طلا در صف فروش قفل شدند. در این شرایط، عزم جامعه جهانی برای جلوگیری از افزایش تنش در خاورمیانه و امیدواری نسبت به خاتمه بحران نیز این ذهنیت را تقویت کرد که طلا به سقف قیمتی رسیده و این موضوع از عقبگرد بهای دارایی‌‌‌های طلایی حمایت کرد.

بیشتر

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر