جذب ۱۰۸۰ میلیارد تومان سرمایه بخش خصوصی برای طرحهای هفتگانه فولاد
وی افزود: یکی از این طرحهای هفت گانه فولاد استانی، طرح فولاد چهار محال و بختیاری است که بخش احیای مستقیم آن با بیش از ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی تا پایان امسال مورد بهرهبرداری قرار میگیرد.
وی افزود: یکی از این طرحهای هفت گانه فولاد استانی، طرح فولاد چهار محال و بختیاری است که بخش احیای مستقیم آن با بیش از ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی تا پایان امسال مورد بهرهبرداری قرار میگیرد. شریفی اضافه کرد: به جز طرح فولاد چهارمحال و بختیاری، بخشهای احیای مستقیم طرحهای فولاد شادگان با ۸۷ درصد پیشرفت فیزیکی و فولاد میانه با ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی نیز قابلیت راهاندازی سریع دارند. وی همچنین میزان پیشرفت فیزیکی بخش احیای مستقیم طرحهای فولاد قائنات را حدود ۸۰ درصد، نی ریز ۷۹ درصد، بافت ۷۷ درصد و سبزوار را ۷۳ درصد ذکر کرد.
شریفی ادامه داد: تصمیم ایمیدرو برای جذب سرمایه تاثیر بسیار مثبتی بر اجرای طرحهای فولاد استانی داشت؛ بهطوری که مشارکتکنندگان ۶۵ درصد سهام این طرحها را در اختیار میگیرند؛ اما در دو طرح از طرحهای مذکور شامل فولاد سبزوار و بافت، میزان مشارکت به ۸۰ و ۸۵ درصد رسیده است. وی استقبال بخش خصوصی از سرمایهگذاری و مشارکت در طرحهای فولاد استانی را ارزشمند دانست و تصریح کرد: مشارکتکنندگان در طرحهای فولاد استانی، در شرایط دشوار اقتصادی کشور آمدند. در این شرایط اگر کسی میخواست معادل این مبلغ را از سیستم دولتی دریافت کند، شاید میسر نبود. شریفی افزود: برای اجرای طرحهای مذکور استفاده از فاینانس در سال ۹۱ در دستور کار قرار گرفت که با مشکلات متعددی همراه بود؛ اما ایمیدرو در سال ۹۳ در راستای استفاده از توان داخلی و اقتصاد مقاومتی، تصمیم به جذب مشارکتکننده بخش خصوصی گرفت. وی گفت: طرحهای فولاد استانی ابتدا شامل هشت طرح به ظرفیت کل ۴/ ۶ میلیون تن ( هر کدام ۸۰۰ هزار تن با قابلیت افزایش تا یک میلیون تن) در سال ۸۶ برای اجرا در هشت استان کشور تعریف شد؛ اما طرح فولاد بافق واگذار شده و اکنون هفت طرح در دست اجراست. شریفی افزود: از هفت طرح فولاد استانی در دست اجرا، یک طرح شامل تختال و شش طرح دیگر بلوم و بیلت هستند.
ارسال نظر