«سنگان» در کلاس جهانی قرار گرفت
میزان ذخیره سنگآهن معادن سنگان با مشخص شدن نتایج اولیه طرح بزرگ اکتشاف، با افزایش دو برابری به ۲/ ۱ میلیارد تن افزایش یافت و به این ترتیب «سنگان» در رده کلاس جهانی از نظر ذخایر معدنی قرار گرفت. به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران(ایمیدرو)، رئیس هیات عامل ایمیدرو در بازدید از طرحهای معدنی سنگان با اعلام خبر فوق افزود: اکتشافات تکمیلی در معدن سنگان نشان از افزایش میزان ذخایر سنگآهن سنگان به یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تن میدهد، بهطوری که هم اکنون وجود یکمیلیارد تن از این ذخایر به اثبات رسیده است.
میزان ذخیره سنگآهن معادن سنگان با مشخص شدن نتایج اولیه طرح بزرگ اکتشاف، با افزایش دو برابری به 2/ 1 میلیارد تن افزایش یافت و به این ترتیب «سنگان» در رده کلاس جهانی از نظر ذخایر معدنی قرار گرفت. به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران(ایمیدرو)، رئیس هیات عامل ایمیدرو در بازدید از طرحهای معدنی سنگان با اعلام خبر فوق افزود: اکتشافات تکمیلی در معدن سنگان نشان از افزایش میزان ذخایر سنگآهن سنگان به یک میلیارد و 200 میلیون تن میدهد، بهطوری که هم اکنون وجود یکمیلیارد تن از این ذخایر به اثبات رسیده است. مهدی کرباسیان با یادآوری اینکه ذخایر به اثبات رسیده پیشین در سنگان 600 میلیون تن بود، تصریح کرد: این میزان ذخایر پس از انجام برنامه اکتشاف تکمیلی در بخش غربی و مرکزی معدن به دست آمده است.
رئیس هیاتعامل ایمیدرو همچنین به دیگر ویژگی ذخایر معادن سنگان اشاره کرد و گفت: ذخایر معادن سنگان بهصورت روباز است که این امر هزینههای استخراج را بهطور قابل توجهی کاهش میدهد و شاخص مهمی برای سرمایهگذاران محسوب میشود. وی در عین حال، سنگان را بزرگترین معدن روباز سنگآهن ایران اعلام کرد. دستیابی به ذخایر بیش از یک میلیارد تن در معادن سنگان- طبق گزارش و مولفههای ارائه شده از سوی شرکت کانی کاوان شرق مشاور طرح- سبب شد که این معدن در کلاس جهانی از نظر میزان ذخایر قرار گیرد.
به گفته وی، یکی دیگر از نتایج به دست آمده از اکتشاف ۱۲هزار کیلومتری ناحیه سنگان، کشف ۴۲ نقطه امیدبخش در این منطقه است. طرح بزرگ و جدید اکتشاف معادن در کشور از دی ماه سال ۱۳۹۲ با همکاری سهجانبه وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان زمین شناسی و ایمیدرو آغاز شد که هدف آن اکتشاف ذخایر معدنی در ۲۰۰هزار کیلومتر مربع از مساحت کشور است. این طرح با توجه به ظرفیتهای معدنی در نقاط شمال شرق کشور، از سنگان- عسلویه شرق ایران- شروع شد و سپس به جنوب شرق،جنوب،مرکز و شمال غرب ایران تسری یافت. در حال حاضر به گفته مجری طرح اکتشاف، تنها نتایج اولیه بخشی از این طرح نمایان شده است و انتظار میرود میزان ذخایر معدنی ایران بیش از پیش افزایش یابد. طرحهای اکتشافی که تاکنون در ایران به اجرا در آمده تنها ۷درصد از مساحت کشور را شامل شده بود.
ارسال نظر