بازگشت حیات دوباره به صنعت قیر با حذف دلالان و واسطهگران
گروه بورس کالا: چندی پیش اخباری درخصوص صادرات قیرنامرغوب به دیگر کشورها از درگاه بورس کالا منتشر شد که واکنشهای مسوولان این سازمان و برخی کارگزاران را برانگیخت. مسوولان بورس کالا معتقد بودند صادرات قیر نامرغوب نه از طریق بورس کالا که محصولات آن باید حتما استانداردهای لازم را داشته باشند، بلکهاز طریق قاچاق صورت گرفته است. به هر طریق صادرات قیر بیکیفیت از سوی برخی افراد سودجو امری انکارناپذیر است که نه تنها کشورهای واردکننده این محصول از ایران را محدود کرده، بلکه موجب شده تا روز به روز کشورهای بیشتری واردات قیر از ایران را به علت کیفیت بسیار پایین ممنوع کنند.
گروه بورس کالا: چندی پیش اخباری درخصوص صادرات قیرنامرغوب به دیگر کشورها از درگاه بورس کالا منتشر شد که واکنشهای مسوولان این سازمان و برخی کارگزاران را برانگیخت. مسوولان بورس کالا معتقد بودند صادرات قیر نامرغوب نه از طریق بورس کالا که محصولات آن باید حتما استانداردهای لازم را داشته باشند، بلکهاز طریق قاچاق صورت گرفته است. به هر طریق صادرات قیر بیکیفیت از سوی برخی افراد سودجو امری انکارناپذیر است که نه تنها کشورهای واردکننده این محصول از ایران را محدود کرده، بلکه موجب شده تا روز به روز کشورهای بیشتری واردات قیر از ایران را به علت کیفیت بسیار پایین ممنوع کنند. رئیس کمیسیون انرژی مجلس در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران پیرامون آشفتگی در بازار قیر صادراتی گفت: آشفتگی در بازار و وجود واسطهگران و دلالان باعث ایجاد رانت در برخی شرکتها شده، بهطوری که این امر باعث شده از ۶۰ کشور طرف قرارداد با ایران هماکنون ۳۰ کشور باقی بماند.
علی مروی تغییر مدیریت و نبود متولی در این صنعت را چالشهای بازار قیر صادراتی عنوان کرد و گفت: کشور در تامین قیر باکیفیت پتانسیل بالایی دارد و میتواند بازارهای صادراتی را با قیمت مناسب در دست گیرد، اما متاسفانه برخی از صادرکنندگان با تولید نامرغوب یعنی تولید قیر از نفت کوره باعث شدهاند که صادرکنندگان معتبر تخریب شوند و قدرت چانهزنی را از دست بدهند.
ارسال نظر