حدیث موسوی: به دنبال نوسانات رو به پایین نرخ ارز در روز گذشته و ورود دوباره دلار به کانال ۳۲۰۰ تومان، بهای انواع محصولات فولادی تحت تاثیر قرار گرفت و به طور متوسط کاهش یافت. یکشنبه اغلب تولیدات بخش خصوصی با عقب‌گرد قیمت‌ها روبه‌رو شدند و آهن‌آلات تولیدی فولادسازان دولتی ثبات یا کاهش قیمت را تجربه کردند. گزارش‌های میدانی «دنیای اقتصاد» از سطح بازار آهن نشان می‌دهد در این روز انواع ورق‌های سیاه فولاد مبارکه و فولاد سبا به طور نسبی با همان قیمت‌های روز شنبه اعلام شده‌اند و افزایش قیمت چندانی نداشته‌‌اند. سایزهای پرکاربرد میلگرد یعنی از سایزهای ۱۴ به بالا نیز حداکثر ۱۰ تومان در هر کیلو کاهش قیمت یافته‌اند و تیرهای ذوبی نیز در شاخه‌های سبک و سنگین تا حدود ۲ درصد نسبت به روز شنبه افت قیمت را تجربه کرده‌اند. به این ترتیب نرخ‌های ثبت شده در بازار فولاد نشان داد که جو روانی پیش آمده در سطح بازار که روز شنبه متاثر از اخبار مذاکرات هسته‌ای منجر به رشد معنادار قیمت‌ها شده بود، فروکش کرده و قیمت‌ها همان شیب ملایم کاهشی روزهای قبل را در پیش گرفته است.

روز گذشته در تالار صنعتی بورس کالا نیز چهار محصول فولادی به تابلو معاملات آمد که از میان محصولات ارائه شده تنها عرضه‌های ذوب‌آهن اصفهان بود که خریداری شد. تیرآهن ۱۴ مجتمع جهان فولاد غرب در حجم ۱۰۴۰ تن با قیمت هر کیلو ۱۷۰۰ تومان ارائه شد که بی‌تقاضا ماند. ورق گرم شرکت نورد و تولید قطعات فولادی نیز با قیمت هر کیلو ۱۸۰۰ تومان به میزان ۱۱۰۰ تن عرضه شد که با وجود ۲۰۰ تن ثبت سفارش خرید اما به دلیل عدم توافق بر سر قیمت پایه معامله‌ای روی این محصول انجام نشد. یکشنبه جذاب‌ترین عرضه رینگ فولاد نقدی سبد میلگرد و تیرآهن طول کوتاه ذوب‌آهن با قیمت پایه ۱۴۳۰ تومان بود که اختلاف قیمت ۲۰۰ تومانی آن نسبت به طول عادی (بین ۱۰ تا ۱۲ متر) موجب شد بیش از ۴۳ هزار تن تقاضا روی تابلو معاملات ثبت شود. این محصول که در حجم ۹۹۰۰ تن ارائه شده بود در نتیجه این شکاف نسبتا زیاد میان حجم عرضه و تقاضا با حدود ۴ درصد افزایش قیمت روبه رو شد و بهای پایانی آن به ۱۴۸۵ تومان افزایش یافت.

در نهایت آخرین محصولی که در این روز به خریداران عرضه شد سلف سبد میلگرد مخلوط ذوبی با قیمت ۱۷۶۰ تومان بود که ۸۸۰ تن مازاد تقاضا قیمت نهایی این محصول را به ۱۷۶۵ تومان افزایش داد.