توسعه صنایع معدنی نیاز به افزایش اعتبارات «معدن» دارد
معاون وزیر صنعت معدن و تجارت خواستار افزایش اعتبارات بخش معدن برای اجرای طرحهای توسعهای این حوزه شد. به گزارش روابطعمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران(ایمیدرو)، مهدی کرباسیان که در مراسم معارفه مدیر عامل جدید شرکت ملی فولاد ایران سخن میگفت، تصریح کرد: به تازگی برنامه جدید اکتشاف سنگآهن آغاز شده و این برنامه که با هدف تامین مواد اولیه صنایع معدنی و صنعت کشور به اجرا درآمده به اعتبارات کافی نیاز دارد. رئیس هیات عامل ایمیدرو به قرارداد ایمیدرو، سازمان زمینشناسی و بانک ملت اشاره کرد و گفت: فاز نخست احیای بخش معدن با برنامه اکتشاف ۱۲ هزار کیلومتر مربعی شروع شده و پس از یکسال سطح اکتشاف ۲۰ هزار و در نهایت ۲۰۰ هزار کیلومتر مربع از مساحت کشور را دربرمیگیرد.
معاون وزیر صنعت معدن و تجارت خواستار افزایش اعتبارات بخش معدن برای اجرای طرحهای توسعهای این حوزه شد. به گزارش روابطعمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران(ایمیدرو)، مهدی کرباسیان که در مراسم معارفه مدیر عامل جدید شرکت ملی فولاد ایران سخن میگفت، تصریح کرد: به تازگی برنامه جدید اکتشاف سنگآهن آغاز شده و این برنامه که با هدف تامین مواد اولیه صنایع معدنی و صنعت کشور به اجرا درآمده به اعتبارات کافی نیاز دارد. رئیس هیات عامل ایمیدرو به قرارداد ایمیدرو، سازمان زمینشناسی و بانک ملت اشاره کرد و گفت: فاز نخست احیای بخش معدن با برنامه اکتشاف ۱۲ هزار کیلومتر مربعی شروع شده و پس از یکسال سطح اکتشاف ۲۰ هزار و در نهایت ۲۰۰ هزار کیلومتر مربع از مساحت کشور را دربرمیگیرد. وی تاکید کرد: زمانی میتوان به اجرای طرحهای صنایع معدنی امیدوار شد که بخش اکتشاف خوراک آتی صنایع را تامین کند. به گفته وی اجرای برنامه در سطح ۲۰۰ هزار کیلومتر مربع به ۱۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. معاون وزیر صنعت معدن و تجارت درباره جایگاه سازمانهای توسعهای در کشورهای پیشرفته گفت: ژاپن به عنوان یک کشور صنعتی، سازمانی همچون ایمیدرو و ایدرو را در اختیار دارد و بهرغم اینکه اقتصاد آن کشور در اختیار بخش خصوصی است همواره به تقویت سازمان توسعهای خود میپردازند. کرباسیان، وجود سازمانهای توسعهای را زمینهساز گسترش حضور بخش خصوصی در اقتصاد ملی خواند. وی همچنین به اقدامات جدید دولت برای لغو تصمیم واگذاری شرکت ملی فولاد اشاره کرد و گفت: خوشبختانه با هماهنگی و اقدامات معاون اول رئیسجمهوری، وزیر اقتصاد و دارایی، هیات عالی واگذاری و سازمان خصوصی سازی و همچنین همکاری مجلس شورای اسلامی مصوبه واگذاری این شرکت لغو شد. رئیس هیات عامل ایمیدرو به برنامه چشمانداز تولید فولاد در کشور اشاره کرد و خواستار استفاده از روشهای متنوع برای تولید فولاد شد. به گفته وی با توجه به ذخایر بالای زغالسنگ حرارتی در کشور میتوان بخشی از بار تولید فولاد را با استفاده از گاز طبیعی کاهش داد.
رئیس هیات عامل ایمیدرو، وظیفه فعلی شرکت ملی فولاد را راهاندازی طرحهای استانی فولاد اعلام کرد و اظهار کرد: با توجه به تجربه ۵۴ ساله این شرکت، مشکلات موجود حل و فصل خواهد شد. کرباسیان گفت: با توجه به سوابق و تجربیات مدیر عامل جدید شرکت ملی فولاد، امید تازهای برای به سرانجام رساندن طرحهای فولادی در استانها ایجاد شده است. محمد خانداداش پور نیز در این جلسه گفت: برنامههای شرکت ملی فولاد فراتر از طرحهای استانی است به این دلیل که فعالیت این شرکت در سطح ملی تعریف شده است. وی تمرکز در تصمیمگیری را یکی از نیازهای شرکت ملی فولاد ذکر کرد و اظهار داشت: تسریع در راهاندازی طرحهای استانی، بازنگری در طرح جامع فولاد و مطالعه برای توسعه این صنعت در سواحل خلیج فارس ازجمله اولویتهای شرکت ملی فولاد است.
ارسال نظر