سهم بخش معدن و صنایع معدنی در اقتصاد افزایش مییابد
معاون وزیر و رییس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران گفت: پرداخت تسهیلات از صندوق توسعه ملی به بخش معدن، سهم بخش معدن و صنایع معدنی در اقتصاد ملی را افزایش میدهد. به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، دکتر مهدی کرباسیان افزود: پیشنهاد ایمیدرو دریافت پنج میلیارد دلار تسهیلات از صندوق توسعه ملی تا پایان امسال است، اما این سازمان اخذ ۲۰ میلیارد دلار تسهیلات در یک برنامه چهارساله را مطرح کرده است. وی درباره طرحهای فولاد استانی اظهار داشت: تاکنون ۲ طرح فولاد سپید دشت و قائنات گشایش اعتبار شده و بقیه طرحهای مذکور نیز بهتدریج تا حدود یک ماه آینده از طریق بانکهای سپه و صنعت و معدن گشایش اعتبار خواهند شد.
معاون وزیر و رییس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران گفت: پرداخت تسهیلات از صندوق توسعه ملی به بخش معدن، سهم بخش معدن و صنایع معدنی در اقتصاد ملی را افزایش میدهد.
به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، دکتر مهدی کرباسیان افزود: پیشنهاد ایمیدرو دریافت پنج میلیارد دلار تسهیلات از صندوق توسعه ملی تا پایان امسال است، اما این سازمان اخذ ۲۰ میلیارد دلار تسهیلات در یک برنامه چهارساله را مطرح کرده است.
وی درباره طرحهای فولاد استانی اظهار داشت: تاکنون ۲ طرح فولاد سپید دشت و قائنات گشایش اعتبار شده و بقیه طرحهای مذکور نیز بهتدریج تا حدود یک ماه آینده از طریق بانکهای سپه و صنعت و معدن گشایش اعتبار خواهند شد.
کرباسیان تصریح کرد: تامین مالی بقیه طرحهای فولاد استانی که هم اکنون در بخش احیای مستقیم بین ۵۰ تا ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند، از حدود سه ماه پیش با چینیها نهایی و امضا شده است.
رییس هیات عامل ایمیدرو با بیان اینکه سیاست دولت در اجرای طرحها مشارکت هرچه بیشتر بخش خصوصی است، گفت: تاکنون حدود ۱۶ شرکت داخلی بخش غیردولتی برای اجرای طرحهای فولاد استانی اعلام آمادگی کردهاند و ایمیدرو این طرحها را با مشارکت ۶۵ درصدی بخش خصوصی و
۳۵ درصد ایمیدرو اجرا خواهد کرد.
کرباسیان افزود: گرچه طبق قانون، ایمیدرو باید طرحهای فولاد استانی را پس از تکمیل و راهاندازی در مدت سه سال به بخش خصوصی واگذار کند، اما بخش خصوصی از هماکنون برای ورود به این طرحها اعلام آمادگی کرده است.
به گفته وی بخش احیای مستقیم طرحهای فولاد استانی بتدریج از سال ۹۳ افتتاح خواهد شد.
ظرفیت هر یک از طرحهای فولاد استانی (سپید دشت، قائنات، سبزوار، بافت، میانه، شادگان و نیریز ) ۸۰۰ هزار تن در سال است که قابلیت افزایش تا یک میلیون تن را هم دارند. با راهاندازی طرحهای مذکور حداقل برای ۷۰۰۰ نفر شغل مستقیم و برای ۳۵ هزار نفر اشتغال غیرمستقیم ایجاد خواهد شد.
ارسال نظر