شواهد حاکی از آن است که تولیدکنندگان منطقه CIS تمایل زیادی برای تداوم افزایش قیمت‌ها در هفته گذشته داشتند.

با اینکه در اوضاع بازار بیلت مناطق و کشورهای مختلف تفاوت‌های اندکی وجود داشت؛ اما روند کلی در همه جا صعودی بود.
به گزارش سایت کارگزاری بانک ملی، سطح قیمت خرید و فروش ایران بالاتر از سطح بازار بود و در سایر کشورها مواد خام در دامنه قیمتی هر تن 550 تا 580 دلار (فوب) معامله گردید. البته قابل ذکر است در پایان هفته گذشته یکی از تولیدکنندگان اقدام به عرضه محصول خود در سطح هر تن 595 دلار (فوب دریای سیاه) کرد. در بازار محصولات طویل ساخته شده تغییرات قابل توجهی مشاهده نشد و قیمت این کالا از همان روند قیمت کالاهای نیمه‌کاره پیروی کردند. با توجه به اینکه نرخ بهای میلگردها و مفتول کلاف در دامنه هر تن 580 تا 620 دلار قرار داشتند، فاصله بین قیمت بیلت‌ها واقعا اندک بود. چنانچه قیمت بیلت تقویت شود به احتمال زیاد تولیدکنندگان، قیمت کالاهای طویل خود را در هفته پیش رو افزایش خواهند داد. درخصوص کالاهای فلت ساخته شده با در نظر گرفتن عوامل تاثیرگذار منطقه‌ای به نظر می‌رسد وضعیت بازار در حوزه دریای سیاه طی چند ماه آینده در محدوده خاصی در نوسان خواهد بود.
بنابر گزارش‌ها، بسیاری از کارخانجات روسی وارد مرحله تعمیر و نگهداری ماشین‌آلات خود خواهند شد که در نتیجه این مساله در دسترس‌پذیری کالاها را در آینده با محدودیت مواجه خواهد نمود. به علاوه فعالان بازار پیش‌بینی می‌کنند در پی تمام شدن ماه رمضان خریداران به بازار باز خواهند گشت.
در نتیجه کارخانه‌های روسی در هفته گذشته اقدام به افزایش محصولات خود بین هر تن 20 تا 40 دلار کردند.
کارخانه‌های مهم برای کالاهای تحویلی ماه سپتامبر و اکتبر خود قیمت‌هایی بین هر تن ۶۳۰ تا ۶۳۵ دلار (فوب دریای سیاه) پیشنهاد داده‌اند و این در حالی است که در هفته گذشته قیمت‌ها در دامنه بین هر تن ۶۰۵ تا ۶۱۵ دلار (فوب دریای سیاه) قرار داشت. شایان ذکر است شرکت‌های اوکراینی نیز قطعا از این روند پیروی خواهند کرد.
بنابراین هفته اول سپتامبر را می‌توان به عنوان هفته‌ای که در جهت تغییر جریانات بازار پیشقدم شده است، در نظر گرفت. در این بین که جو روانی بازار هیجانی است کارخانه‌ها اقدامات لازم را برای استفاده از تمام فرصت‌ها انجام داده‌اند.