در هفته‌ای که گذشت، روند قیمتی نقره در بازارهای جهانی با نوساناتی همراه بود، ولی به طور کلی با روندی تقریبا صعودی همراه بود.

در هفته گذشته روند قیمتی طلا از میانگین ۱۸.۳۵۰۰ دلار در تاریخ ۲۶ آوریل، به میانگین قیمت ۱۸.۶۲۰۰ دلار در تاریخ ۳۰ آوریل ۲۰۱۰ رسید.
لازم به توضیح است عواملی که در تحلیل طلا ذکر شده است، در تغییرات قیمت نقره در هفته گذشته نیز موثر بوده‌اند. علاوه بر عوامل مذکور، افزایش قیمت نفت در بازارهای جهانی، اخبار مثبت اقتصادی مبنی بر روند رو به رشد اقتصادی در جهان، قیمت‌های پایین نقره نسبت به سایر فلزات گرانبها و کاربردهای زیاد آن در صنایع مختلف از جمله خودروسازی، عکاسی و ... از موارد مهم دیگری است که سبب نشان دادن اقبال سرمایه‌گذاران به این فلز قیمتی می‌شود.
تحلیل تکنیکال نقره
با توجه به گواه‌های ملاحظه شده در تحلیل تکنیکال، به نظر می‌رسد که روند بلندمدت قیمتی نقره صعودی باشد. برای هفته بعد به نظر می‌رسد که روند آن با احتمال زیادی صعودی باشد. در صورتی که نقره بخواهد روندی صعودی داشته باشد، در صورت شکاندن نزدیک‌ترین سطح مقاومتی خود یعنی 18.5000 دلار، احتمالا تا سطح قیمتی 19.0000 دلار یا شاید بالاتر نیز صعود خواهد داشت و در غیر این صورت، اگر نقره بخواهد روندی نزولی داشته باشد، نزدیک‌ترین خط حمایتی آن 18.0000 دلار است که در صورت عبور از آن تا ساپورت قیمتی 17.3000 دلار نیز نزول خواهد داشت.
در همین حال با توجه به اتفاقات اخیر و چنانچه اتفاق غیرمنتظره‌ای رخ ندهد، به نظر می‌رسد که نقره در این هفته با روندی صعودی همراه باشد، هرچند که ممکن است در این بین با نوساناتی نیز همراه شود. این در حالی است که گواه‌های موجود در تحلیل تکنیکال نیز از این مساله حمایت می‌کند.