خبر
امکان بهرهبرداری بخش خصوصی از تحقیقات و تجهیزات سازمان زمینشناسی
گروه بنگاهها - رییس سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی از امکان بهره برداری بخش خصوصی از نتایج تحقیقات، مطالعات و نیز تجهیزاتاین سازمان خبر داد. به گزارش روابط عمومیسازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنیایران (ایمیدرو)، محمد تقی کرهای در نشست خبری که به مناسبت بزرگداشت هفته معدن تشکیل شد، با بیاناین مطلب، اظهار کرد: این سازمان از نظر زیرساختها نظیر امکانات آزمایشگاهی، نقشههای ژئوفیزیک هوایی و اکتشافات پایه در سطح قابل قبولی قرار دارد و بخش خصوصی علاقهمند به سرمایهگذاری در بخش معدن، میتواند از این دستاوردها استفاده کند.
وی اظهار امیدواری کرد: تا پایان امسال، کار ساخت دستگاه پیشرفته ژئوفیزیک هوایی در کشور به نتیجه خواهد برسد.
رییس سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی با اشاره بهاینکه درصدد هستیم در یک برنامه ۵ ساله، ژئوفیزیک هوایی کل مناطق کشور را تهیه کنیم، تصریح کرد: تا پایان سال جاری، نقشههای ذخایر هیدرو ژئوشیمیتهیه میشود و طی یک ماه آینده نیز کار ژئوفیزیک هوایی آغاز میشود. وی ادامه داد: در حال حاضر،این سازمان روی ۱۸ ماده معدنی استراتژیک نظیر طلا، مس، سولفات سدیم و غیره، در حال اکتشاف عمومیو برای آن، یکصدهزارمتر حفاری پیشبینی شده است.
کرهای خاطرنشان کرد: در بحث اکتشاف طلا و برخی مواد معدنی استراتژیک، بخش خصوصی با این سازمان همراه شد که نتیجه آن، اکتشاف ۲۳ تن ذخیره قطعی و ۶۷ تن ذخیره احتمالی در بخش طلا بود.
محمد مهدی سالاری فرد، عضو انجمن مهندسی معدن نیز دراین کنفرانس خبری با بیاناینکه سهم واقعی معدن باید به صورت تجمیعی در زنجیره زمین شناسی، اکتشاف، صنایع و غیره مطرح شود، گفت: در واقع، سهم معدن باید در «جی دی پی»، ارزش افزوده، اشتغال، رشد و رفاه اجتماعی مورد توجه قرار گیرد. وی ادامه داد: در این صورت، بخش عظیم فارغالتحصیلان بخش معدن وارد اشتغال خواهد شد.
عضو انجمن مهندسی معدن بیان کرد: برای رسیدن به چشمانداز ۲۰ ساله در صنایع معدنی، باید اکتشاف معدن را در یک برنامه طولانی مدت مورد توجه قرار دهیم.بهرامن، نایب رییس خانه معدن نیز با اشاره بهاینکه هزینه در بخش اکتشاف ریسک محسوب نمیشود و یک نوع سرمایه گذاری است، گفت: با توجه به سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی، باید با بهرهگیری از قانون، موانع و مشکلات بخش معدن رفع شود.هرمز ناصرنیا، رییس سازمان نظام مهندسی معدن با اشاره بهاینکه ۲۵ هزار نفر در رشتههای مرتبط با بخش معدن عضواین سازمان هستند، گفت: بخش معدن همچون ریشه درخت است که شاخهها و میوههای آن را - که صنایع بالادستی و پایین دستی است- بارور میکند.
ارسال نظر