در همایش معرفی و تجلیل از واحدهای برگزیده صنعت ساختمان:
نورد و تولید قطعات فولادی تندیس طلایی کیفیت گرفت - ۲۶ بهمن ۹۰
گروه بنگاهها- مدیرعامل شرکت نورد و قطعات فولادی به عنوان یکی از واحدهای برتر برگزیده مصالح ساختمانی استاندارد کشور در حاشیه همایش معرفی و تجلیل از واحدهای برگزیده صنعت ساختمان گفت: محصولات فولادی از دو لحاظ آنالیز و ابعاد فیزیکی باید مورد کنترل کیفی قرار گیرند. رضا شهرستانی با اشاره به اینکه فولاد پس از ساخت قابلیت تغییر ندارد، افزود: شرکت نورد و قطعات فولادی در راستای رعایت استانداردهای تولید در شرکت سیستم خود کنترلی نصب کرد که این امر موجب افزایش استاندارد تولید شد.وی با اشاره به اینکه ورق تولیدی این شرکت مشمول تندیس طلایی کیفیت از سوی سازمان استاندارد ملی ایران شد، تصریح کرد: با نصب سیستم خود کنترلی در صورت تغییر در ابعاد ورق خط تولید متوقف شده تا به استاندارد مورد نظر دست یابیم.
مدیرعامل نورد و قطعات فولادی با بیان اینکه تمام استانداردهای دنیا از محدوده متغیر برخوردار هستند، خاطرنشان کرد: از این رو با ایجاد سیستم خود کنترلی در نقاط مختلف کنترل کیفیت، به کنترل در کنترل کیفیت محصول در زمانهای حساس در مراحل تولید دست یافتیم.وی گفت: ورقهای ساختمانی ST۳۷ که از جمله ورقهای ساختمانی هستند، از نظر ضخامت، کمانه بودن، ابعاد، صافی سطح و رنگ از قابلیت کنترل برخوردارند و همچنین از نظر آنالیز و ترکیب شیمیایی براساس اصول استاندارد تولید میشوند.
شهرستانی با اشاره به اینکه رعایت استاندارد مصالح ساختمانی در کشور به طور جدی صورت میگیرد، افزود: تمام تولیدکنندگان نیز باید استاندارد مربوطه را جدی گرفته و رعایت کنند.
نظام الدین برزگری رییس سازمان ملی استاندارد ایران نیز با بیان اینکه مسکن محل سکونت و آرامش برای هر خانواده محسوب میشود، افزود: از این رو باید در تمام مراحل طراحی، اجرا و ساخت مصالح ساختمانی استاندارد و نظارت دقیق صورت گیرد.وی با تاکید بر اینکه نقش ساختمان و مصالح ساختمانی بهعنوان اجزای تشکیل دهنده مسکن از اهمیت بسزایی برخوردار است، تصریح کرد: از این رو تولیدکنندگان مصالح ساختمانی وظیفه خطیری را بر عهده دارند.رییس سازمان ملی استاندارد از ساماندهی صنعت جوش در صنعت ساختمان خبر داد و گفت: آییننامه اجرایی صنعت جوش در ساختمان تا یک ماه آینده از سوی سازمان ملی استاندارد با کمک سازمان نظام مهندسی تهیه شود و در دولت به تصویب و اجرا درآید.
وی با بیان اینکه در زلزله بم بیشترین آسیب ناشی از استفاده از مصالح بیکیفیت و عدم رعایت استانداردهای جوشکاری بوده، افزود: از این رو جوشکاری بهعنوان یک حرفه است و باید پروانه حرفهای کسب کند. در این مراسم به ۳۰ واحد برگزیده استاندارد مصالح ساختمانی کشور تندیس طلایی کیفیت از سوی رییس سازمان ملی استاندارد ایران اعطا شد.
ارسال نظر