در مراسم احداث خط تولید گالوانیزه رنگی از سوی عضو کمیسیون صنایع مطرح شد:
بررسی طرح کلینیک صنعت در مجلس
در مراسم کلنگزنی احداث عظیمترین خط تولید ورق گالوانیزه در کشور با ظرفیت تولید ۲۰۰ هزار تن که با حضور لطفی، عضو کمیسیون صنایع مجلس، معاون استاندار استان مرکزی و جمعی از مدیران گروه صنعتی پارلو و نماینده نیروی انتظامی در محل کارخانه گروه صنعتی پارلو در شهرک صنعتی کاوه برگزار شد. به گزارش خبرگزاری فارس، سیداحمد لطفی آشتیانی دراین مراسم گفت: طرح کلینیک صنعت با رویکرد شناسایی و عیبیابی در بخشهای مختلف صنعت، امکان حل مشکلات تولید اعم از مشکلات مدیریتی، سیستمی، خط تولید و منابع انسانی و مالی را برای این مراکز فراهم میکند. وی افزود: این طرح در مرکز پژوهشهای مجلس در حال بررسی است و با توجه به شرایط کنونی، این کلینیک ضمن شناسایی مشکلات و عیوب برای صنایع بیمار به دنبال درمان آن بوده و تا حصول نتیجه در آن بخش به کار خود ادامه میدهد.
لطفی ادامه داد: براساس برنامهریزیهای انجامشده با تزریق ۲۰ درصد از کل بودجه حاصل از محل هدفمند کردن یارانهها به بخش تولید به زودی شاهد شکوفایی اقتصادی در صنایع کشور خواهیم بود.
در ادامه هادی غنیمیفرد، رییس شبکه سراسری خانههای صنعت و معدن ایران، در آغاز عملیات اجرایی این واحد صنعتی گفت: تولید با ارزش افزوده همراه است و درآمد حاصل از آن برای پیشبرد فعالیتهای اقتصادی و اجتماعی کشور هزینه میشود.
وی افزود: پول و منابع مالی موجود در بانکها نیز به مردم تعلق دارد و باید به تولید کشور کمک کنند، چراکه در غیر این صورت اقتصاد کشور در یک دور باطل قرار میگیرد.
وی با اشاره به اینکه با تولید سالانه ۱۶۲ هزار تن رنگ ورقهای گالوانیزه در این گروه صنعتی توانستهایم یک سوم نیاز بازارهای داخلی را به انحصار خود درآوریم، اظهار کرد: این کارخانه در صورتی که از سوی دولت و بانکهای کشور حمایت شود کل نیاز بازار داخلی و بازار کشورهای منطقه را از آن خود خواهد کرد.شاهحسینی مدیر اجرایی یک گروه صنعتی عمده کاربردهای محصولات این گروه صنعتی را در صنایع ساختمانی، لوازم خانگی، صنایع فلزی و حملونقل دانست و ادامه داد: صرفهجویی اقتصادی، دوام و زیبایی، ضدزلزله و سازگار با هر نوع آب و هوا و شرایط محیط زیستی از مزایای استفاده از این محصولات است.وی با بیان اینکه این گروه به عنوان اولین مجموعه خصوصی صنایع فولادی در کشور توانسته با افزایش کیفیت و بهروزرسانی محصولات گواهینامه مرکز ملی ساختمان در ایران را کسب کند، تاکید کرد: هماکنون با توجه به روابط غیرعادی تجاری موجود تولیدات خود را به کشورهای منطقه مانند کویت، عراق و ترکمنستان صادر میکنیم.
با احداث خط تولید ورق گالوانیزه با ظرفیت ۲۰۰ هزار تن در شهرک صنعتی کاوه علاوهبر ایجاد اشتغال برای حداقل ۴۵۰ نفر به طور مستقیم و ۶۰۰ نفر به طور غیرمستقیم از خروج سالانه بیش از ۲۰۰ میلیون دلار ارز از کشور جلوگیری خواهد شد.
ارسال نظر