بهرهبرداری از کارگاه تولید ۵۰ هزار تنی بیلت در ایرالکو
گروه بنگاهها: مدیرعامل شرکت آلومینیوم ایران (ایرالکو) گفت: کارگاه تولید ۵۰ هزار تنی بیلت در این شرکت به بهرهبرداری رسید که توسعه و پیشرفت ایرالکو با این فناوری، شتاب بیشتری میگیرد.
بهمن اخوان در گفتوگو با «ایرنا» افزود: ساخت این کارگاه تخصصی از فروردین سال ۹۲ با همکاری شرکتهای N. F. C بخارا فنآوران، مانا و بلاد مرکزی آغاز شد. وی ادامه داد: این کارگاه با اعتباری بالغ بر ۷۰ میلیارد ریال اعتبار ریالی و همچنین پنج میلیون دلار ساخته شده است. مدیرعامل شرکت آلومینیوم ایران(ایرالکو) اظهار کرد: این کارگاه دارای ۲ کوره چرخشی با ظرفیتهای ۳۰ و ۵۰ تن است که توان تولید سالانه این طرح عظیم، ۵۰ هزار تن بیلت یا شمشال است.
گروه بنگاهها: مدیرعامل شرکت آلومینیوم ایران (ایرالکو) گفت: کارگاه تولید ۵۰ هزار تنی بیلت در این شرکت به بهرهبرداری رسید که توسعه و پیشرفت ایرالکو با این فناوری، شتاب بیشتری میگیرد.
بهمن اخوان در گفتوگو با «ایرنا» افزود: ساخت این کارگاه تخصصی از فروردین سال ۹۲ با همکاری شرکتهای N.F.C بخارا فنآوران، مانا و بلاد مرکزی آغاز شد. وی ادامه داد: این کارگاه با اعتباری بالغ بر ۷۰ میلیارد ریال اعتبار ریالی و همچنین پنج میلیون دلار ساخته شده است. مدیرعامل شرکت آلومینیوم ایران(ایرالکو) اظهار کرد: این کارگاه دارای ۲ کوره چرخشی با ظرفیتهای ۳۰ و ۵۰ تن است که توان تولید سالانه این طرح عظیم، ۵۰ هزار تن بیلت یا شمشال است. وی گفت: رفع نقص کیفیت بیلت و ارتقای آن تا رسیدن به سطح بینالمللی و قابل عرضه در بازارهای جهانی همواره مورد نظر واحد بازرگانی، کیفیت و تولید این شرکت بوده است که با ساخت این کارگاه این مشکل تا حدود زیادی رفع شده است. اخوان تاکید کرد: با ساخت این کارگاه تخصصی به جای صادرات محصول یک هزار پوندی که از ارزش افزوده ناچیزی برخوردار است، با تولید بیلت با کیفیت صادراتی، میتوانیم ۱۳۰ دلار ارزشافزوده بیشتر در ازای هر تن محصول به دست بیاوریم. وی اضافه کرد: در طرح جدید تولید بیلت و عملیات کنترل کیفی سطح مذاب، بدون نیاز به اپراتور، بهصورت لیزری صورت میگیرد و درخصوص گاز زدایی که همیشه بهعنوان یکی از معضلات در امر تولید محصول در ایرالکو وجود داشته است و با بهرهگیری از طرح جدید، پس از اندازهگیری باید میزان گاز ۱۵ صدم سی سی بر ۱۰۰ گرم مذاب برسد.
ارسال نظر