یک مسوول همسو با برنامههای اقتصاد مقاومتی اعلام کرد
صادرات ۹/ ۱ میلیون تن ازتولیدات فولاد خوزستان به آسیا، آفریقا و آمریکا
گروه بنگاهها: معاون شرکت فولاد خوزستان گفت: پارسال یکمیلیون و ۹۰۰ هزار تن صادرات فولاد این واحد تولیدی به بازارهای آسیا، آفریقا و آمریکا راه یافت. «بهمن تجلیزاده» افزود: ۴۱ درصد صادرات فولاد خوزستان راهی بازار کشورهای مشترکالمنافع (سی. آی. اس) شد، ۴۰ درصد نیز به جنوب شرق آسیا و ۱۰ درصد به آمریکای جنوبی رسید و بقیه در شمال آفریقا و کانادا عرضه شد. به گفته وی، پارسال ۵۳ درصد از تولیدات فولاد خوزستان رهسپار بازارهای صادراتی شد؛ به این ترتیب بالاترین سهم صادراتی این واحد تولیدی در سال ۱۳۹۵ رقم خورد.
گروه بنگاهها: معاون شرکت فولاد خوزستان گفت: پارسال یکمیلیون و ۹۰۰ هزار تن صادرات فولاد این واحد تولیدی به بازارهای آسیا، آفریقا و آمریکا راه یافت. «بهمن تجلیزاده» افزود: ۴۱ درصد صادرات فولاد خوزستان راهی بازار کشورهای مشترکالمنافع (سی.آی.اس) شد، ۴۰ درصد نیز به جنوب شرق آسیا و ۱۰ درصد به آمریکای جنوبی رسید و بقیه در شمال آفریقا و کانادا عرضه شد. به گفته وی، پارسال ۵۳ درصد از تولیدات فولاد خوزستان رهسپار بازارهای صادراتی شد؛ به این ترتیب بالاترین سهم صادراتی این واحد تولیدی در سال ۱۳۹۵ رقم خورد. به گزارش ایرنا، جمهوری اسلامی سال ۱۳۹۴ برای نخستین بار چهار میلیون و ۲۰۰ هزار تن از تولیدات فولادی خود را به بازارهای صادراتی فرستاد که این میزان پارسال به پنج میلیون و ۵۰۰ هزار تن رسید.
پیشبینی ظرفیت تولید 6/ 13 میلیون تنی
معاون فروش و بازاریابی فولاد خوزستان گفت: براساس برنامهریزیها، ظرفیت این واحد تولیدی که سابقه صادراتی ۲۵ ساله دارد، در افق ۱۴۰۴ خورشیدی ( ۲۰۲۵ میلادی) به ۱۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تن میرسد؛ در حالی که ۱۰ میلیون تن از تولید مازاد است. تجلیزاده اضافه کرد: روند روبه رشد تولید، ضرورت شناسایی بازارهای جدید صادراتی را طلب میکند و بنابراین براساس برنامههای پیشبینی شده در سند چشمانداز، باید به دنبال مشتریان تازه بود و به تنوع تولید اندیشید. وی افزود: واقعیت بازار این است که مشتریان داخلی و خارجی به خرید محصول کیفی با قیمت مناسب میاندیشند و ثبات و پایداری تولیدات نیز برای آنها اهمیت بسزایی دارد. تجلی زاده گفت: همزمان با ایجاد واحدهای جدید فولادسازی در کشور باید در اندیشه افزایش صادرات نیز بود، زیرا نقشه راه صادراتی اهمیت بسزایی دارد. در غیر این صورت کاهش تولید واحدهای تولیدکننده فولاد اجتناب ناپذیر است. واحدهای فولاد مبارکه، ذوب آهن اصفهان و فولاد خوزستان بالاترین سهم تولیدات فولادی کشور را دارند، اکنون ظرفیت تولید کشور در این بخش به ۲۹ میلیون تن رسیده و میزان تولید فولاد خام هم ۱۸ میلیون تن است. انجمن جهانی فولاد اعلام کرد: جمهوری اسلامی ایران در سه ماهه نخست سال ۲۰۱۷ (از یازدهم دی ماه ۱۳۹۵ تا یازدهم فروردین ماه ۱۳۹۶) با تولید بیش از چهار میلیون و ۵۰۰ هزار تن فولاد خام، نسبت به دوره مشابه در سال ۲۰۱۶ رشد ۱۲/ ۷ درصدی را ثبت کرد.
ارسال نظر