راهاندازی یک طرح جدید پتروشیمی با استفاده از فناوری ATR دانمارک
مدیر فناوری شرکت Haldor Topsoe دانمارک گفت: تاکنون در هفت پروژه از فناوری ATR در ایران استفاده کردهایم و یک پروژه دیگر نیز بهزودی با استفاده از این روش راهاندازی خواهد شد.
توماس کریستنسن، مدیر فناوری شرکت Haldor Topsoe در نشستی اظهار کرد: که در دهههای گذشته ظرفیت واحدهای syngas بهطور چشمگیری افزایش یافته است و رفورمرهای ثانویهای که در واحدهای تولید آمونیاک استفاده میشوند، بزرگتر شدهاند. در همین حال استفاده از رفورمرهای autothermal رواج بیشتری یافته است. کریستنسن تاکید کرد: برای تطابق با نیازهای جدید باید راهحلهای جدیدی خلق و ایجاد کرد.
مدیر فناوری شرکت Haldor Topsoe دانمارک گفت: تاکنون در هفت پروژه از فناوری ATR در ایران استفاده کردهایم و یک پروژه دیگر نیز بهزودی با استفاده از این روش راهاندازی خواهد شد.
توماس کریستنسن، مدیر فناوری شرکت Haldor Topsoe در نشستی اظهار کرد: که در دهههای گذشته ظرفیت واحدهای syngas بهطور چشمگیری افزایش یافته است و رفورمرهای ثانویهای که در واحدهای تولید آمونیاک استفاده میشوند، بزرگتر شدهاند. در همین حال استفاده از رفورمرهای autothermal رواج بیشتری یافته است.کریستنسن تاکید کرد: برای تطابق با نیازهای جدید باید راهحلهای جدیدی خلق و ایجاد کرد. به همین منظور شرکت Haldor Topsoe فناوری ATR را توسعه داده است که نزدیک به ۲۰۰ سال است که در واحدهای مختلف دنیا در حال استفاده است.به گزارش نیپنا و به گفته مدیر فناوری شرکت Haldor Topsoe این فناوری برای بهکارگیری در ظرفیتهای بالا بسیار مناسب است و البته میتواند در واحدهای با ظرفیت کم نیز استفاده شود.وی افزود: در ایران نیز تاکنون در هفت پروژه از این فناوری استفاده کردهایم و یک پروژه دیگر نیز بهزودی با استفاده از فناوری ATR راهاندازی خواهد شد.کریستنسن ادامه داد: انعطافپذیری ATR در تولید syngas، تولید گستره وسیعی از syngasها و کارآیی بالای آن در تولید متانول از جمله مزایای این فناوری است.فناوری ATR این شرکت دانمارکی قابلیت اطمینان بالایی دارد؛ بهطوری که نرخ موفقیت آن در پروژههای مختلف تاکنون به بیش از ۹۵ درصد رسیده است.
تحقیق و توسعه کلید پیشرفت صنعت پتروشیمی
مدیر توسعه تجاری شرکت نورنر نروژ گفت: صنعت پتروشیمی در مسیر رشد خود نیازمند تحقیق و توسعه در تمامی بخشها است.لارس اونسن، مدیر توسعه تجاری شرکت نورنرنروژ، در حاشیه امضای تفاهمنامه همکاری با شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی ابراز امیدواری کرد که این تفاهم بتواند موجب پیشرفت صنعت پتروشیمی ایران شود و زمینه همکاری مشترک را با بهرهگیری از دانش روز جهان تسهیل کند.اونسن اظهار کرد: شرکتش ازسال ۲۰۰۸ میلادی با شرکت ملی پتروشیمی ایران در ارتباط بوده است تا بتواند قرارداد مطلوبی را به امضا برساند و این آمادگی وجود دارد تا همکاریهای مشترک با شرکتهای ایرانی فعال در صنعت پتروشیمی در آینده افزایش یابد.مدیر توسعه تجاری شرکت Norner با ابرازخوشحالی از امضای این تفاهمنامه با طرف ایرانی اظهار کرد: افزون بر لزوم توجه به فناوریهای نوین، بهرهگیری از ظرفیتهای تحقیق و توسعه کلید موفقیت در صنایع مختلف بهویژه صنعت پتروشیمی است.وی عنوان کرد که شرکت Norner با تجربه ۴۰ ساله خود در زمینه تحقیق و توسعه میتواند همکار خوبی در این زمینه برای پیشبرد اهداف تحقیقاتی ایران در صنعت پتروشیمی باشد.این شرکت نروژی ارائهدهنده خدمات پژوهش و توسعه در زمینه محصولات پلیمری است.
ارسال نظر