رئیس سازمان تحقیقات، آموزش کشاورزی عنوان کرد
افزایش ۲۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی
معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: میزان تولید محصولات کشاورزی از سال ۹۲ تا ۹۵ حدود ۲۰ میلیون تن افزایش داشته که این گام مثبتی در تامین امنیت غذایی کشور است.
به گزارش «ایلنا» اسکندر زند در جلسه شورای کشاورزی کردستان در مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی این استان با اشاره به اینکه میزان تولید محصولات کشاورزی در سال زراعی گذشته به مرز ۱۱۷ میلیون تن رسیده است، افزود: این میزان در سال ۹۲ حدود ۹۷ میلیون تن بود. به گفته وی، این افزایش در تامین امنیت غذایی بهعنوان مهمترین هدف جهادکشاورزی گامی مثبت بوده و همچنین سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی برای افزایش کمی و کیفی محصولات کشاورزی هر سال اجرای بیش از ۶ هزار طرح تحقیقاتی را در دستور کار خود قرار داده است.
معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: میزان تولید محصولات کشاورزی از سال ۹۲ تا ۹۵ حدود ۲۰ میلیون تن افزایش داشته که این گام مثبتی در تامین امنیت غذایی کشور است.
به گزارش «ایلنا» اسکندر زند در جلسه شورای کشاورزی کردستان در مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی این استان با اشاره به اینکه میزان تولید محصولات کشاورزی در سال زراعی گذشته به مرز ۱۱۷ میلیون تن رسیده است، افزود: این میزان در سال ۹۲ حدود ۹۷ میلیون تن بود. به گفته وی، این افزایش در تامین امنیت غذایی بهعنوان مهمترین هدف جهادکشاورزی گامی مثبت بوده و همچنین سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی برای افزایش کمی و کیفی محصولات کشاورزی هر سال اجرای بیش از ۶ هزار طرح تحقیقاتی را در دستور کار خود قرار داده است. وی افزود: با توجه به اهداف توسعه پایدار ۱۰ هدف از جمله کاهش فقر و افزایش درآمد کشاورزان، افزایش کمیت و کیفیت تولید، پایداری تولید با توجه به شرایط اقلیمی و کیفیت محصول در بخشهای مختلف (کود، سم و آلودگی هوا) معطوف به حوزه کشاورزی است. رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با اشاره به اینکه توجه به کیفیت محصول (تولید ارگانیک) و پایداری تولید در این بین جدیدترین وظیفه تعریف شده در حوزه کشاورزی با تلاش دست اندرکاران این حوزه است، گفت: رسیدن به ۱۰ وظیفه جهاد کشاورزی نیازمند مساعد بودن هشت عامل طبیعی و انسانی است. معاون وزیر، آب، خاک، هوا و منابع طبیعی را عاملهای طبیعی مورد نیاز کشاورزی و نیروی انسانی، بازار، سرمایه و تکنولوژی را نیز از عوامل انسانی کشاورزی عنوان کرد. وی افزود: با توجه به اقلیم، عوامل طبیعی هماکنون تحت فشار تغییرات آب و هوایی قرار دارند و برای جبران آن باید عوامل انسانی را تقویت کرد و در خدمت این حوزه قرار داد. به گفته وی، هماکنون چهار میلیون بهرهبردار کشاورزی در سطح کشور فعالیت میکنند که ۲۵ درصد از این تعداد از دانش مربوطه بهرهمند هستند و لازم است تمامی نهادهای مرتبط به کشاورزی از دانشگاه تا سازمانهای مختلف خدمات خود را به سمت آموزش بهرهبرداران معطوف کنند.
ارسال نظر