هفته گذشته به ثبت رسید
انعقاد ۴۴ هزار قرارداد آتی سکه در بورس کالا
حجم معاملات آتی سکه طی هفته گذشته در بورس کالای ایران به ۴۴هزار و ۶۰۰ قرارداد و ارزش آن به بیش از ۴هزار و ۹۰۱ میلیارد ریال رسید. به گزارش «پایگاه خبری بورس کالای ایران» طی هفته گذشته در بین سررسیدهای فعال بازار آتی سکه، بیشترین حجم معاملات با ۳۱ هزار و ۴۰۱ قرارداد به معاملات تحویل اسفند ماه اختصاص داشت تا ارزش این سررسید نیز به بیش از ۳ هزار میلیارد و ۴۷۴میلیون ریال برسد. این در شرایطی است که سررسید دی ماه با ۱۱هزار و ۳۷ قرارداد و ارزش یک هزار میلیارد و ۱۹۸ میلیون ریال در جایگاه دوم قرار گرفت.
حجم معاملات آتی سکه طی هفته گذشته در بورس کالای ایران به ۴۴هزار و ۶۰۰ قرارداد و ارزش آن به بیش از ۴هزار و ۹۰۱ میلیارد ریال رسید. به گزارش «پایگاه خبری بورس کالای ایران» طی هفته گذشته در بین سررسیدهای فعال بازار آتی سکه، بیشترین حجم معاملات با ۳۱ هزار و ۴۰۱ قرارداد به معاملات تحویل اسفند ماه اختصاص داشت تا ارزش این سررسید نیز به بیش از ۳ هزار میلیارد و ۴۷۴میلیون ریال برسد. این در شرایطی است که سررسید دی ماه با ۱۱هزار و ۳۷ قرارداد و ارزش یک هزار میلیارد و ۱۹۸ میلیون ریال در جایگاه دوم قرار گرفت. همچنین سررسید آبانماه سال جاری نیز با حجم یک هزار و ۱۷۹ قرارداد و ارزش بیش از ۱۲۵ میلیارد ریال در جایگاه سوم قرار گرفت.
از سویی قرارداد تحویل تیر ماه نیز با ۶۳۵ قرارداد به ارزش بیش از ۶۵ میلیارد ریال در جایگاه چهارم معاملات قرار گرفت، این در شرایطی است که قرارداد تحویل شهریور ماه با ۳۴۸ قرارداد به ارزش بیش از ۳۶ میلیارد ریال در جایگاه پنجم معاملات قرار گرفت. از طرفی بررسی روند معاملات آتی سکه در آخرین روز معاملاتی هفته گذشته نشان میدهد بهای سکه در سررسیدهای مختلف با کاهش روبهرو شد؛ بهطوریکه سکه تحویل تیر با قیمت یک میلیون و ۳۰هزار تومان به فروش رسید که کاهش ۰۴/ ۱ درصدی را در این روز به ثبت رساند. قرارداد تحویل شهریور نیز با قیمت یک میلیون و ۴۴ هزار تومان معامله شد و افت ۰۱/ ۱ درصدی را در این روز تجربه کرد. این در شرایطی است که سکه تحویل آبان سال جاری با قیمت یک میلیون و ۶۰هزار تومان مورد معامله قرار گرفت و با کاهش ۹۶/ ۰ درصدی نسبت به روز پنجشنبه اخیر همراه شد. همچنین سکه سررسید دی ماه با افت ۹۹/ ۰ درصدی با قیمت یک میلیون و ۷۸هزار تومان معامله شد. در پایان نیز سکه تحویل اسفند ماه با نرخ یک میلیون و ۹۶ تومان، کاهش ۲/ ۱ درصدی را تجربه کرد.
البته با پایان یافتن اردیبهشتماه، معاملهگران ارزی در رابطه با روند قیمت دلار در خردادماه دو دیدگاه متفاوت دارند. تعداد زیادی از معاملهگران اعتقاد دارند که دلار در سومین ماه بهار توانایی رشد قیمت بیشتر را ندارد و به روند کمنوسان کاهشی خود ادامه خواهد داد. این در حالی است که برخی از معاملهگران انتظار دارند که طی خردادماه تقاضاهای جدیدی وارد بازار شود و قیمت را افزایشی کند.
ارسال نظر