اولویت فولاد مبارکه تامین نیاز صنایع پاییندستی است
گروه بنگاهها: معاون فروش و بازاریابی فولاد مبارکه اصفهان با اشاره به تاریخچه عملکردی فولادمبارکه در تامین نیاز داخل به ورقهای فولادی تحلیل خود از آینده بازار فولاد و استراتژیهای شرکت فولاد مبارکه در حوزه بازاریابی و فروش را ارائه کرد. اکبری افزود: فولاد مبارکه بهعنوان بزرگترین فولادساز منطقه با سهم ۵۰درصدی از تولید فولاد کشور، از ابتدای بهرهبرداری تاکنون با تولید و عرضه بیش از ۸۵ میلیون تن انواع محصولات فولادی، تامین نیاز صنایع پایین دستی نظیر خودروسازی، لوله و پروفیل ساختمانی، انتقال سیالات، صنایع بسته بندی و.
گروه بنگاهها: معاون فروش و بازاریابی فولاد مبارکه اصفهان با اشاره به تاریخچه عملکردی فولادمبارکه در تامین نیاز داخل به ورقهای فولادی تحلیل خود از آینده بازار فولاد و استراتژیهای شرکت فولاد مبارکه در حوزه بازاریابی و فروش را ارائه کرد. اکبری افزود: فولاد مبارکه بهعنوان بزرگترین فولادساز منطقه با سهم ۵۰درصدی از تولید فولاد کشور، از ابتدای بهرهبرداری تاکنون با تولید و عرضه بیش از ۸۵ میلیون تن انواع محصولات فولادی، تامین نیاز صنایع پایین دستی نظیر خودروسازی، لوله و پروفیل ساختمانی، انتقال سیالات، صنایع بسته بندی و... را اولویت اصلی خود قرار داده است.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه تقاضای بازار داخل طی سالهای اخیر به سبب رکود در بخشهای محرک مصرف فولاد کشور دچار افت چشمگیری شد و از ۵/ ۱۱ میلیون تن در سال ۹۰ به حدود ۵/ ۸ میلیون تن در سال گذشته رسید و همزمان واردات فولاد با استفاده از کد تعرفههای ۴درصدی فولادهای ممزوج و اختصاص ارز مبادلهای و کاهش شدید قیمت جهانی، به شدت رشد کرد و به ۷/ ۳ میلیون تن بالغ شد که رشدی ۳۲درصدی نسبت به سال قبل داشت. معاون فروش و بازاریابی فولاد مبارکه اصفهان خاطرنشان کرد: با این حال کاهش شدید قیمتهای جهانی و افزایش واردات در کنار افت تقاضای داخل، فشار سنگینی را متوجه فولادسازهای داخل کرد به گونهای که صنعت فولاد کشور در سال گذشته تنها با ۵۵درصد ظرفیت خود اقدام به فعالیت کرده است.
وی افزود: این واقعیت تلخ در حالی رخ داد که توسعه صنعت فولاد به علت اهمیت استراتژیک آن در توسعه اقتصادی و اشتغال کشور در اهداف سند چشمانداز تا بیش از دو برابر ظرفیتهای فعلی هدفگذاری شده است که با توجه به سرمایه بر بودن این صنعت و حال و روز فعلی فعالان این بخش که در حال دست و پا زدن جهت حفظ بقای خود هستند، تحقق این چشمانداز دشوار خواهد بود. دولت یازدهم نیز از ابتدای سال جاری و البته دیرتر از سایر کشورهای تولیدکننده فولاد اقدام به افزایش تعرفهها از ۱۵درصد به ۲۰درصد و مسدود کردن راههای فرار واردکنندگان از طریق بهرهگیری از کد تعرفههای فولادهای ممزوج آلیاژی کرد که در مقایسه با سایر کشورها که به سرعت افزایش تعرفه واردات را عملیاتی کردند، دیرتر اقدام کرد.
به گفته وی، هرچند اعمال تعرفه در کنار افزایش اخیر قیمتهای جهانی میتواند برای صنعت فولاد کشور امیدبخش باشد، اما با توجه به اینکه قیمتهای جهانی هنوز با قیمتهای دو سال قبل از آن فاصله زیادی دارد، تداوم پوشش حمایتی تعرفه را امری ضروری و موجه کرده است. اکبری افزود: بنابراین کماکان توجه به صادرات در کنار تامین نیاز داخل اجتنابناپذیر است، همچنان که دولتمردان نیز همواره افزایش صادرات غیرنفتی و کاهش اتکا به درآمدهای نفتی را مورد توجه قرار دادهاند.
ارسال نظر