نهاد‌هایی که امکانات دولتی در دست دارند، می‌توانند کارگزار بازارگردان باشند تا به حفظ تعادل در بازار کمک کنند. عباس بنازاده ـ مدیر بازاریابی و امور کارگزاران و ناظر تالار بورس کالای کشاورزی ـ در گفت‌وگو با (ایسنا)، درباره افزایش تعداد کارگزاران پس از تشکیل شرکت بورس کالا با ادغام بورس‌های فلزات و کالایی گفت: با توجه به این که در حال حاضر ۲۰ کارگزار در بورس کالا و ۱۱ کارگزار در بورس فلزات داریم، بنابراین در مرحله نخست باید تکلیف این کارگزاران مشخص شده و اگر آن‌ها نتوانستند فعالیت کنند، باید کارگزار جدید اضافه کرد.

وی همچنین ایجاد کارگزاران محلی را مدنظر قرار داد و افزود: کارگزاران سالن‌های فرعی دارای اتاق پایاپای نبودند؛ یعنی تسویه حساب باید در تالار اصلی صورت می‌گرفت، بنابراین اگر تالار‌های فرعی هم کارگزار داشته باشند، با توجه به آشنایی که نسبت به آن مرکز دارند، می‌توانند فعالیت خوبی در این زمینه انجام دهند.

بنازاده ادامه داد: در حال حاضر نیز به علت مشکلات نرم‌افزاری کارگزاران در تالار فرعی، نمی‌توانند معامله انجام دهند؛ اما براساس آمار موجود، بازاریابی برای کارگزاری‌های اصلی را به نحو مطلوبی انجام داده‌اند.

مدیر بازاریابی و امور کارگزاران بورس کالای کشاورزی در ادامه ورود کارگزاران بازارگردان را مورد توجه قرار داد و افزود: نهاد‌هایی که امکانات دولتی در دست دارند می‌توانند کارگزار بازارگردان باشند تا به حفظ تعادل در بازار بپردازند و کارگزاران معمولی هم خرید و فروش برای دیگران انجام دهند، همین امر تاثیر زیادی در فعالیت‌های شرکت بورس کالا در آینده خواهد داشت.