آهنگ رشد تقاضای فولاد آمریکا در سال ۲۰۰۷ آغاز شد
از طرفی در سال ۲۰۰۷ در راستای افزایش بازسازی کارخانهها، ظرفیت تولید داخلی مقاطع فولاد ساختمانی این کشور نیز تا ۱۰درصد افزایش خواهد یافت. اما همچنان در ایالات متحده، میزان واردات با میزان تولیدات محصولات فولادی قابل مقایسه نیست. آمریکا سالانه حدود ۳۸میلیون تن فولاد خام و محصولات نهایی را وارد میکند و در زمینه واردات فولاد در رتبه دوم جهانی قرار دارد.
میزان رشد تقاضای فولاد ساختمانی طی سال 2007 به دلیل مصرف بالای فولاد پروژههای صنـعتی، مسکونی، پارکها، دانشگاهها و پروژههای بخش دولتی خواهد بود. بر طبق پیشبینیها، طی سالجاری میـزان ساختمانسازی در این کـشور به نسبت سال 2000 میلادی (بالاترین میزان ساختمانسازی در 6 سال گذشته) 94/1میلیارد فوت مربع افزایش خواهد یافت.
مدیر انجمن آهن و فولاد آمریکا اظهار داشت: ساختمانهای فولادی همچنان به عنوان انتخاب اصلی پروژههای ساختمانی در منطقه آمریکای شمالی محسوب خواهد شد و این امر نشانگر افزایش روند تقاضا این محصولات در ایالات متحده خواهد بود.
همچنین طبق آمار منتشره موسسه آمار آمریکا مجموع واردات فولاد این کشور در ماه دسامبر 2006 بالغ بر 2988000تن برآورد شد، محصولات تمام شده فولادی 2453 تن از کل واردات این کشور را به خود اختصاص داد که کلیه رکوردهای سال 2006 را پشت سر گذاشت.
مجموع واردات محصولات تمام شده فولادی در مقایسه با سال ۲۰۰۵ میلادی ۴۱ تا ۴۳درصد افزایش را شاهد بود.
حجم واردات محصولات کلیدی در ماه دسامبر به نسبت ماه پیش از آن با افزایش چشمگیری روبهرو بود. بطور مثال واردات مقاطع سنگین ساختمانی 72درصد، ورق برقی گالوانیزه 71درصد، مقاطع سبک و میلگرد 30درصد و ورق قلع اندود نیز 11درصد رشد داشت.
واردات محصولات نهایی از مناطق آسیایی در سال ۲۰۰۶ به نسبت سال ۲۰۰۵ میلادی ۹۵درصد رشد را شاهد بود، این میزان افزایش واردات از کشورهایی چون تایوان با ۲۰۸درصد رشد، مالزی با ۱۵۸درصد رشد، چین با ۱۳۳درصد رشد،تایلند با ۱۱۱درصد رشد، هند با ۷۴درصد رشد، کره جنوبی با ۵۵درصد رشد و ژاپن با ۲۳درصد رشد همراه بود.
در سال گذشته میلادی چین، از بین کشورهای مذکور با حجمی معادل 470هزار تن صادرات، اصلیترین منبع واردات فولاد ایالات متحده طی سال گذشته بود، از سوی دیگر میزان واردات آمریکا از کشورهای اروپایی چون روسیه و ترکیه نیز با افزایش قابل توجهی روبهرو بود. در سال 2006 میزان واردات این کشور از روسیه با 114درصد و از ترکیه با 77درصد رشد همراه بود، که افزایش قابل توجهی به شمار میآید.
واحد مطالعات راهبردی آریان فولاد
ارسال نظر