گروه بورس - شرکت تایدواتر خاورمیانه در نیمه اول امسال ۶۴ درصد از پیش‌بینی سود خود را محقق کرد. به گزارش بورس و اوراق بهادار، این شرکت از ۳۲۷ ریال سود پیش‌بینی شده، مبلغ ۲۰۸ ریال را ۶ ماهه به تحقق رساند. «حتاید» در اطلاعات مورخ دوم مردادماه پیش‌بینی سود هر سهم را مبلغ ۱۹۱ ریال اعلام کرده بود که شاهد رشد ۱۳۶ ریالی در سود هر سهم است. «حتاید» فروش و درآمد ارائه خدمات خود را برای سال ۸۹ مبلغ سه هزار و ۷۲۰ میلیارد ریال پیش‌بینی کرد که یک هزار و ۹۱۹ میلیارد ریال آن معادل ۵۲ درصد در نیمه نخست سال پوشش داده شد. تایدواتر در نیمه نخست پارسال ۴۵ درصد از پیش‌بینی خود را محقق کرده بود. این شرکت از ۲۷۰ میلیارد ریال سود ناخالص پیش‌بینی شده مبلغ ۱۹۴ میلیارد ریال معادل ۷۲ درصد را تا پایان شهریورماه به تحقق رساند. همچنین شرکت از ۲۷۳ میلیارد ریال سود عملیاتی پیش‌بینی‌شده مبلغ ۱۹۶ میلیارد ریال معادل ۷۲ درصد را در نیمه نخست سال ۸۹ پوشش داد.

این در حالی است که ثبت هزینه جریمه تاخیر در پرداخت اقساط اعتبارات موسسه مهر ایرانیان و همچنین احتساب ذخیره جریمه تاخیر در پرداخت اجاره به سازمان بنادر و مطالبات مشکوک‌الوصول از دلایل تغییر اطلاعات واقعی دوره منتهی به شهریورماه در مقایسه با اطلاعات قبلی است.

پیش‌بینی تقسیم سود امسال تایدواتر مبلغ ۱۰۰ ریال اعلام شده است. همچنین حجم کل عملیات کانتینری شرکت تایدواتر در بندر شهید رجایی طی ۸ ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل با حدود ۱۲ درصد افزایش روبرو شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت تایدواتر، طی ۸ ماه امسال تعداد کل کشتی‌های کانتینری ورودی به بندر شهید رجایی با ۱۱۸ فروند معادل ۸/۱۳ درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال قبل به ۹۷۴ فروند رسید.

این گزارش نشان می‌دهد افزایش حجم عملیات کانتینرهای ترانشیپی بندر شهید رجایی طی ۸ ماهه سال ۸۹ به ۱۶۷ هزار و ۲۳۷ تی‌ای‌یو کانتینر رسیده که سهم ۴/۱۰ درصدی را از کل عملیات کانتینری بندر شهید رجایی به خود اختصاص داده است. حجم عملیات کانتینرهای ترانزیتی خارجی نیز از بندر شهید رجایی طی هشت ماه ۸۹ در مقایسه با دوره مشابه سال ۸۸ به میزان ۳۰ درصد افزایش نشان داده و از ۲۳۱ هزار ۵۰۰ تی‌ای‌یو کانتینر فراتر رفت. این گزارش حاکی است، سرعت تخلیه و بارگیری هر کشتی کانتینری طی این مدت با حدود ۱۸ درصد افزایش به ۳/۸۳ تی‌ای‌یو کانتینر ترقی کرده است. علاوه بر این در صورت افزایش عملکرد مقایسه‌ای بندر شهیدرجایی از نظر شاخص‌های بندری در سطح منطقه و جذب کشتی‌های بزرگ‌تر و بیشتر در آینده، نه تنها جایگاه جهانی ترمینال کانتینری این بندر در سال ۲۰۱۰ میلادی در

رده بندی ۱۰۰ بندر برتر کانتینری جهان ارتقا خواهد یافت، بلکه عملیات‌هاب شدن این بندر در منطقه تسریع خواهد شد.