تلاش برای ورود شرکتهای جدید به فرابورس
در همین حال در معاملات دیروز رقابت بر سر عرضه بلوک سمند ریل همچنان ادامه یافت.
از سوی دیگر نماد معاملاتی «رپارس» برای پنجمین روز متوالی شاهد تشکیل صف خرید به تعداد ۱۴ میلیون سهم بود. این در حالی است که در معاملات روز گذشته سه نماد تجارت الکترونیک پارسیان، مرجان کار و لیزینگ ایرانیان هر کدام به ترتیب شاهد رشد ۵ درصد، ۶۱/۴ درصد و ۵۱/۲ درصد قیمت بودند. همچنین نماد معاملاتی «ودی» تنها نماد منفی بازار بود که افت دو درصدی قیمت را تجربه کرد.
از سوی دیگر نماد معاملاتی «رپارس» با حجم معاملاتی 932 هزار و 319 سهم و ارزش معاملاتی 7 میلیارد و 244 میلیون ریال به عنوان با ارزشترین نماد بازار شناخته شد.
این در حالی است که نماد مرجانکار با ارزش معاملاتی ۶ میلیون ریال توانست دو هزار سهم از حجم معاملهشده بازار را از آن خود کند.
همچنین نماد لیزینگ ایرانیان با حجم معاملاتی یک میلیون و 253 هزار سهم و ارزش معاملاتی دو میلیارد و 455 میلیون ریال به قیمت یک هزار و 960 ریال معامله شد.
نماد معاملاتی «ودی» با ارزش معاملاتی یک میلیارد و ۱۱۹ میلیون ریال، ۴۲۳ هزار سهم از حجم بازار را به خود اختصاص داد.
در مجموع حجم کل بازار OTC روز گذشته به دو میلیون و 609 هزار و 961 سهم و ارزش کل معاملات به 10 میلیارد و 824 میلیون ریال رسید.
پذیرش سه شرکت جدید
از سوی دیگر مدیر پذیرش فرابورس ایران از پذیرش سه شرکت جدید در بازارهای اول و دوم سهام این بازار خبر داد.
سید مهدی علمالهدی با اعلام این خبر اعلام کرد: در آخرین جلسه هیات پذیرش فرابورس، شرکتهای «کندر» و «صنایع فولاد آلیاژی یزد» در بازار اول و شرکت پتروشیمی امیر کبیر در بازار دوم فرابورس پذیرش شدند. وی ادامه داد: شرکت پتروشیمی امیر کبیر با چهار هزار سهامدار و سه هزار میلیارد ریال سرمایه ثبت شده در حوزه احداث، راهاندازی و بهرهبرداری کارخانجات صنعتی به منظور تولید، بازاریابی و فروش محصولات پتروشیمی، ذخیره، واردات، صادرات و تبدیل کلیه مواد پتروشیمی، پتروشیمیایی، فرآوردههای فرعی، مشتقات ذیربط آنها و انجام عملیات مذکور با رعایت قوانین و مقررات مربوطه فعالیت میکند. علمالهدی تصریح کرد: هماکنون شرکت صنعتی نوید زرشیمی با ۲۰ درصد و صندوق بازنشستگی و رفاه کارکنان صنعت نفت با ۱۵ درصد سهام این شرکت در زمره سهامداران عمده آن به حساب میآیند.
مدیر پذیرش فرابورس در ادامه توضیح داد: شرکت 100 میلیارد ریالی کندر در بازار اول سهام فرابورس پذیرفته شد و این شرکت در حوزه تولید انواع مواد شوینده و پاککننده و محصولات بهداشتی، مواد غذایی، دارویی، مواد شیمیایی و نیز طراحی و ارائه تکنولوژی، دانش فنی و ساخت ماشینآلات، قطعات مرتبط با رشته کاری فعالیت میکند و شرکت سرمایهگذاری سفیر اقتصاد با در اختیار داشتن 90 درصد سهم آن سهامدار عمده آن محسوب میشود.
علمالهدی یادآور شد: شرکت ۳۰ میلیارد ریالی صنایع فولاد آلیاژی یزد نیز شرایط پذیرش در بازار اول سهام فرابورس را احراز کرد. این شرکت هماکنون ۴۵۰ سهامدار دارد و در حوزه تولید انواع قطعات و مقاطع آماده سازی شده فولادی، انواع فعالیتهای بازرگانی اعم از خرید و فروش کالاهای تجاری، تصدی خدمات معاملاتی و اوراق بهادار و خرید و فروش سهام مجوز فعالیت دارد.
ارسال نظر