آموزش فارکس-۱۲
آشنایی با نرمافزار معاملاتی
نرمافزار معاملاتی(Platform)
برای ارتباط معاملهگر با کارگزار (broker) از طریق شبکه اینترنت نیاز به نرمافزاری است که بتواند اطلاعات مورد نیاز معاملهگر از قبیل قیمتها، آخرین نوسانات، صورتحساب مشتری، نمودارها و اخبار را تامین و سفارشهای معاملاتی معاملهگر را به کارگزار و بازار انتقال دهد.
احسان حاجی *
نرمافزار معاملاتی(Platform)
برای ارتباط معاملهگر با کارگزار (broker) از طریق شبکه اینترنت نیاز به نرمافزاری است که بتواند اطلاعات مورد نیاز معاملهگر از قبیل قیمتها، آخرین نوسانات، صورتحساب مشتری، نمودارها و اخبار را تامین و سفارشهای معاملاتی معاملهگر را به کارگزار و بازار انتقال دهد. از ابتدای آغاز معاملات از طریق اینترنت تاکنون نرمافزارهای معاملاتی متنوعی طراحی شده و کارگزاران مختلفی از آنها استفاده کردهاند. به مرور زمان نسخههای جدیدتری نیز طراحی شده است که ضمن دارا بودن ابزارها و امکانات جدید ضعفهای نسخههای قبلی را نداشته و سادهتر هستند. البته شما با انتخاب یک کارگزار جهت انجام معاملات از طریق اینترنت نیاز به استفاده از نرمافزار ارائه شده از سوی همان کارگزار هستید.
نرمافزار معاملاتی متا تریدر (Meta Trader) یکی از متداولترین نرمافزارهای مورد استفاده کارگزاریها است و از سهولت استفاده بیشتری نسبت به نرمافزارهای دیگر برخوردار است.
معرفی نرمافزار معاملاتی Meta Trader
این پلت فرم دیر بازیست که در ایران و سایر نقاط جهان به عنوان یک نرمافزار مورد قبول که به اکثر نیازهای یک معاملهگر پاسخ میدهد در جهت ارتباط با کارگزار و انجام معاملات مورد استفاده قرار میگیرد. به هرحال در این بخش تلاش شده تا نحوه استفاده از آخرین نسخه این نرمافزار (MetaTrader ۴) به شکل سادهای توضیح داده شود.
برخی از مزایای این نرمافزار بدین شرح است:
۱) ارائه نمودار قیمتهای واقعی بازار بهصورت زنده (Real Time) بهعلاوه کلیه امکانات و ابزارهایی که یک معاملهگر برای تحلیل تکنیکال بازار بدان نیازمند است. از جمله ابزارهای تشخیص و ترسیم انواع خطوط، روندها، اندیکاتورها و دیگر تئوریهای اثبات شده.
۲) حجم کم نرمافزار جهت بارگذاری، نصب ساده و سریع و بدون نیاز به اینترنت پرسرعت جهت دریافت اطلاعات.
۳) قابلیت اجرای معاملات در سریعترین زمان ممکن.
۴) طراحی حرفهای اما در عین حال ساده و دسترسی کاربر به تمام امکانات مورد نیاز در کمترین زمان (user friendly).
۵) دسترسی (Off Line) به نمودارهای ثبت شده قبلی بازار بدون نیاز به اینترنت و حتی در ایام تعطیل بازار.
۶) استفاده بسیاری از کارگزاران بازارهای ارز، کالا و سهام از این پلت فرم معامله در سرتاسر دنیا.
www.irfx.ir*
ارسال نظر