صدور مجوز نخستین شرکت پردازشگر اطلاعات مالی
سنا- شرکت تامین سرمایه امین مجوز نخستین پردازشگر اطلاعات مالی بازار سرمایه ایران را دریافت کرد. سازمان بورس و اوراق بهادار روز دوشنبه، مجوز نخستین پردازشگر اطلاعات مالی در بازار سرمایه ایران را صادر کرد.
رییس اداره امور نهادهای مالی سازمان بورس با بیان مطلب فوق افزود: شرکت تامین سرمایه امین، نخستین مجوز پردازشگر اطلاعات مالی را دریافت کرده است.
«رضا کیانی» با بیان اینکه این مجوز بر اساس بند ۲۱ ماده یک قانون بازار اوراق بهادار به شرکت تامین سرمایه امین اعطا شد، افزود: این شرکت با سرمایهگذاری مناسبی که در این حوزه انجام داده، توانسته است نرمافزار جامعی را در حوزههای اطلاعات مرتبط به بازارسرمایه و شاخصههای اقتصادی در سطح ملی و بینالمللی گردآوری کند.
وی با اشاره به اینکه دسترسی به اطلاعات در تصمیمگیری فعالان بازار اوراق بهادار از اهمیت بسزایی برخوردار است، اظهار داشت: اصولا نبود اطلاعات مناسب، صحیح و به هنگام، تصمیمگیری در بورس را غیر ممکن میسازد.
کیانی ادامه داد: درهمین رابطه، پردازشگران اطلاعات مالی به عنوان یک نهاد مالی، نقش مهمی را درجمع آوری اطلاعات مرتبط با این حوزه، طبقهبندی وارائه منظم اطلاعات در بازار سرمایه ایفا خواهند کرد.
همچنین کارشناس اداره امور نهادهای مالی سازمان بورس، با اشاره به بررسی جامع سامانه اطلاعاتی یادشده توسط سازمان بورس، جامع بودن، انعطافپذیری، توسعهپذیری و امکان فرموله کردن را از مهم ترین ویژگیهای بانک اطلاعاتی شرکت تامین سرمایه امین اعلام کرد.
علی علیزاده خاطرنشان کرد: روشها و رویههای جمعآوری اطلاعات و ورود آن به بانک اطلاعاتی و تشریح روشهای انتخاب منابع اطلاعاتی مورد استناد در این بانک اطلاعات نزد سازمان بورس به ثبت رسیده وهرگونه تغییر در آنها از طرف شرکت تامین سرمایه امین باید به این سازمان اطلاع داده شود.
وی افزود: مشخصات فنی بانک اطلاعات یاد شده به تایید شرکت مدیریت فناوری بورس تهران رسیده است.
کارشناس اداره امور نهادهای مالی سازمان بورس اضافه کرد: این بانک اطلاعاتی دارای سه بخش اطلاعات شرکتها، اطلاعات صنعت و بازارو اطلاعات اقتصاد ملی و بینالمللی است.
وی با بیان اینکه اطلاعات شرکتها به دو بخش خارجی و داخلی تقسیمبندی شده است، گفت: بخش شرکتهای خارجی در برگیرنده اطلاعات مالی و اقتصادی (صورتهای مالی، آمار تولید و فروش، آمار پرسنل و ...) ۱۰شرکت برتر صنایع مختلف (صنایعی که مشابه آن در داخل کشور وجود دارد) است.
علیزاده خاطرنشان کرد: بخش شرکتهای داخلی به سه زیر مجموعه صورتهای مالی و یادداشتهای همراه، تصمیمهای مجامع و اطلاعات پیشبینی سود هر سهم وتعدیلهای آنها تقسیمبندی شده است. وی ادامه داد: در این بخش همه صورتهای مالی، گزارش بازرس وحسابرس، مجامع و گزارش پرتفوی شرکتهای بورسی از زمان ورود به بورس تا سال ۸۸ به تفصیل آمده است.
ارسال نظر