افزایش نیاز تولید کنتور سود کنتورسازی ایران را افزایش خواهد داد

فارس- مدیرعامل بزرگ‌ترین تولیدکننده کنتور الکترونیکی در ایران و خاورمیانه از افزایش تولید و فروش این شرکت تا پایان سال‌جاری خبر داد.

محمد‌ولی علاءالدینی مدیرعامل شرکت کنتورسازی ایران که درباره آخرین تحولات رخ داده در این شرکت با خبرنگاران سخن می‌گفت، افزود: این شرکت با قدمت ۴۰ساله، توانست در سال ۸۵ کنتورهای الکترومکانیکی و الکترونیکی را در کشور تولید کرده و در سال‌جاری هم تولید خود را روی تولید کنتورهای الکترونیکی تک‌فاز و سه‌فاز با کیفیت مناسب متمرکز سازد.

وی گفت: با توجه به تغییر تکنولوژی تولید کنتور در کشور و حذف کنتورهای الکترومکانیکی و تولید کنتور‌های الکترونیک، این شرکت در حال حاضر با انبوه تقاضای خرید از سوی شرکت‌های توزیع برق مواجه شده، به طوری که در حال حاضر پاسخگویی به تامین نیاز این شرکت‌ها برای ما مشکل شده است.

وی بازنگری در خطوط تولید و فعالیت ۲۴ساعته کارخانه کنتورسازی در سه شیفت کاری را از جمله تدابیر اندیشیده شده برای افزایش تولید این شرکت عنوان کرد و گفت: با اجرای تمهیدات لازم پیش‌بینی می‌شود که در ماه‌های آینده با افزایش خطوط تولید پاسخگوی بازار باشیم و همچنین بتوانیم محصولات خود را متنوع کنیم.

علاءالدینی گفت: تا این لحظه شرکت کنتورسازی طبق برنامه تولید کرده که با افزایش ظرفیت تولید نه تنها ظرفیت اسمی تحقق پیدا می‌کند، بلکه پیش‌بینی ما افزایش قابل‌ ملاحظه تولید این محصول تا پایان سال‌جاری و حتی سال آینده است.

مدیرعامل SKI، با بیان اینکه شرکت مطابق با سند چشم‌انداز ۲۰ساله نظام برنامه‌ای را برای ادامه فعالیت خود تدوین کرده، گفت: اگر قرار باشد ایران به قدرت اول منطقه تبدیل شود، یکی از مهم‌ترین راهکارها این است که هر سازمان در جایگاه خود، مطابق با سند چشم‌انداز ۲۰ساله حرکت کند تا در صنعتی که فعالیت می‌کند، اول باشد، در کنتورسازی ایران هم تلاش ما این است که به بزرگ‌ترین و قوی‌ترین کنتورساز منطقه تبدیل شویم.

وی سهم کنتورسازی ایران را از بازار تولید کنتورهای الکترونیکی در کشور ۷۰درصد عنوان کرد و گفت: مابقی تقاضای بازار از سوی ۱۰ شرکت همکار تامین می‌شود.

او از کسب بازار منطقه، غرب آسیا و آسیای میانه، تنوع در تولیدات، تولید محصولاتی غیر از کنتور و توجه به ظرفیت نیروی انسانی به عنوان استراتژی‌های مهم کنتورسازی ایران یاد کرد و افزود: در کنتورسازی ایران توانایی تولید محصولات دیگر از جمله صنایع مربوط به آبکاری، ریخته‌گری، پرس، بوبین برق و... وجود دارد و به جرات می‌توان گفت که کنتورسازی ظرفیت دارابودن ۱۰ کارخانه در دل خود را دارا است، از این رو در نظر داریم در آینده نزدیک علاوه بر کنتور سایر محصولات صنعتی را تولید و روانه بازار نماییم. از سویی دیگر شرکت ۷۰۰ نیروی انسانی ماهر و نیمه‌ماهر در اختیار دارد که به لحاظ اینکه هر یک از آنها ۲ تا ۳هزار ساعت آموزش دیده‌اند، ذخیره بسیار ارزشمندی برای شرکت محسوب می‌شوند و توجه به آنها و استفاده از ظرفیت این نیروها از برنامه‌های مهم ما است.

مهندس علاء‌الدینی افزایش سود شرکت و به تبع آن افزایش سود سهامداران را مهم‌ترین استراتژی اداره کنتورسازی ایران عنوان کرد و گفت: خوشبختانه در ۶ماهه اول سال‌جاری نزدیک به ۵۰درصد EPS شرکت تحقق پیدا کرد و پیش‌بینی ما این است که تا پایان سال با تامین تمام سفارشات و پیشی گرفتن از برنامه تولید، EPSا۱۲ماهه شرکت با تعدیل مثبت مواجه شود.

وی در پاسخ به این پرسش که دلیل افزایش تقاضای بازار کنتورهای الکترونیکی را چگونه ارزیابی می‌کند، گفت: کنتورهای الکترونیکی دارای مزایای مختلفی از جمله ثبت اطلاعات گذشته، کمک به نزدیک شدن به الگوی صحیح مصرف و در واقع مدیریت مصرف و کاهش مصرف برق است. با استفاده از کنتورهای الکترونیکی چند تعرفه‌ای می‌توان قیمت برق مصرفی را در زمان‌های مختلفی از شبانه‌روز محاسبه کرد و از این طریق مصرف‌کننده می‌تواند به الگوی صحیح مصرف رسیده و مصرف برق بهینه شود، افزون بر این بزرگ‌ترین مزیت این کنتورها این است که قابلیت قرائت کنتور از راه دور را فراهم کرده و با این کار بسیاری از مشکلات مراجعه به درب منازل برطرف می‌شود. وی که نزدیک به ۳ ماه است که مدیریت عاملی کنتورسازی ایران را بر عهده گرفته، بهبود وضعیت اطلاع‌رسانی شرکت و پیگیری جهت وصول مطالبات از شرکت‌های توزیع را از دیگر اقدامات انجام شده در این شرکت دانست و گفت: در حال حاضر گزارش‌های EPS شرکت به طور منظم و بدون تاخیر به بورس اعلام می‌شود و ما به دنبال تقویت اطلاع‌رسانی از طریق سایت شرکت به آدرس www.ski.ir هستیم،‌ کما اینکه در ‌حال حاضر سایت کنتورسازی ایران از به روزترین سایت‌های شرکت‌های تولیدی بورس تهران محسوب می‌شود.

عضو هیات‌مدیره کنتورسازی ایران، نیاز سالانه کشور به کنتور را یک‌میلیون عدد عنوان کرد و گفت: علاوه بر این نیاز سالانه، قریب به ۲۰میلیون کنتور باید در سطح کشور جابه‌جا و تعویض شوند، از این رو ما در کنتورسازی ایران به عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده این محصول به دنبال افزایش سهم از بازار خود بوده و امیدواریم در کنار سایر شرکت‌های همکار بتوانیم نیاز کشور را پاسخگو بوده و از طرفی سود شرکت را نیز به طرز قابل توجهی افزایش دهیم. مهندس علاءالدینی با بیان این که ارزش سهام کنتورسازی ایران با توجه به پتانسیل و دارایی‌های موجود بیش از دو برابر رقمی است که اکنون در بازار معامله می‌شود، گفت: به نظر می‌رسد که سه اتفاق مهم شامل افزایش تولید، افزایش سود و تولید محصولات متنوع و جدید به‌زودی قیمت سهام این شرکت در بازار را با جهش قیمت مواجه کند.

وی در پایان حمایت‌های سهامداران حقیقی و حقوقی به ویژه شرکت‌های ساتکاب و سرمایه‌گذاری صنعت و معدن را در پیشبرد اهداف توسعه‌ای شرکت بسیار تاثیرگذار دانست و همکاری‌های سیستم‌ بانکی را نیز در جهت ارائه تسهیلات به منظور اجرای طرح‌های جدید شرکت مناسب ارزیابی کرد.