گروه بورس - شرکت زامیاد سود هرسهم سال مالی منتهی به پایان اسفندماه 87 را با سرمایه یک‌هزارو 200میلیون ریال مبلغ 685ریال خالص پیش‌بینی کرد.

به‌گزارش سازمان بورس و اوراق بهادار پیش‌بینی سود هر سهم این شرکت در مقایسه با سود محقق شده سال قبل از 20درصد کاهش برخوردار است.
زامیاد سود هر سهم سال ۸۶ را در ابتدای سال با سرمایه ۶۰۰میلیارد ریال مبلغ یک‌هزارو ۱۹۳ریال و با سرمایه یک‌هزارو ۲۰۰میلیارد ریال در تاریخ‌های ۳تیرماه و یک مردادماه ۸۶ مبلغ ۶۷۰ریال، در تاریخ ۲۲آبان‌ماه ۸۶مبلغ ۷۰۳ریال و در تاریخ ۷بهمن ماه ۸۶ مبلغ ۷۰۳ریال اعلام کرده بود که در نهایت مبلغ ۸۵۵ریال محقق شد.
براساس صورت‌های مالی حسابرسی شده درآمد هر سهم شرکت 720ریال محقق شده بود که براساس مصوبه مجمع عمومی عادی سالانه، حساب خالص درآمد (هزینه‌)های عملیاتی به مبلغ 72میلیاردو531میلیون ریال بابت یک‌درصد ذخیره‌ مازاد محاسبه شده برای خدمات پس از فروش و سه‌ سرفصل خالص سایر درآمد (هزینه‌)های غیرعملیاتی به مبلغ 105میلیاردو 826میلیون ریال باتوجه به برگشت و تعدیل ذخیره کاهش ارزش مربوط به مینی‌بوس‌های سی‌ان‌جی تعدیل شدند.
زامیاد امسال در صورت‌‌های مالی خود خالص درآمدهای متفرقه خود را ۲۸میلیاردو ۷۵۷میلیون ریال پیش‌بینی کرده که نسبت به رقم ۱۹۲میلیاردو ۵۶۹میلیون ریالی محقق شده در سال قبل کاهش چشمگیری دارد.
براین اساس امسال شرکت باید 221میلیاردو 716میلیون ریال مالیات بپردازد که در نهایت رقم سود را با کاهش مواجه می‌کند.
این شرکت درآمد حاصل از فروش سال ۸۷ را با ۴۰درصد افزایش نسبت به سال قبل ۱۰هزارو۴۲۷میلیاردو ۴۴۹میلیون ریال پیش‌بینی کرده است، که طی سه ماه اول سال ۱۶درصد آن را محقق کرد.
این پیش‌بینی برای سال مالی قبل 7هزارو 429میلیاردو 868میلیون ریال بود.
همچنین بهای تمام شده شرکت نیز امسال با ۵۰درصد افزایش نسبت به رقم محقق شده در سال گذشته پیش‌بینی شده است.
شرکت پیش‌بینی کرده که تا پایان امسال 100دستگاه کامیون کشنده 440 تولید خواهد کرد که در سه ماه اول سال این رقم را محقق کرده است. زامیاد همچنین تولید 400دستگاه کامیون یورو کارگو و تولید 76هزار دستگاه وانت Z24NB انژکتوری را نیز برای امسال پیش‌بینی کرده که هر یک به ترتیب 239 و 250درصد افزایش نسبت به سال قبل دارند.
شرکت در سه ماه اول سال ۲۳درصد از پیش‌بینی تولید یورو کارگو و ۱۹درصد از پیش‌بینی وانت‌ فوق را پوشش داده است.
سود عملیاتی شرکت نیز برای سال 87 مبلغ یک هزار و 85میلیارد و 760میلیون ریال پیش‌بینی شده که نسبت به رقم محقق‌شده در سال قبل 5درصد افزایش دارد.
بنابراین گزارش، خالص سایر هزینه‌های عملیاتی سال ۸۶ شرکت به مبلغ ۴۸۶میلیارد و ۸۹۹میلیون ریال شامل هزینه‌های فروش، اداری و عمومی به مبلغ ۵۲۲میلیارد و ۲۷۸میلیون ریال و سایر درآمدهای عملیاتی به مبلغ ۳۵میلیارد و ۳۷۹میلیون ریال است.
همچنین شرکت درآمد حاصل از سرمایه‌گذاری‌های خود را امسال 29میلیارد و 850میلیون ریال پیش‌بینی کرده که طی سه ماه با کسب 29میلیارد و 750میلیون ریال و 100درصد این پیش‌بینی را محقق کرده است.
این رقم از بابت تقسیم سود سال ۸۶ شرکت به‌هنگام آفرین به مبلغ ۱۵میلیارد ریال از یک سو و عدم‌ هر گونه اقدامی برای فروش سهام بانک پاسارگاد و دریافت سود سهام سال ۸۶ آن به مبلغ ۸/۱۴میلیارد ریال از سوی دیگر محقق شد.
بر اساس این گزارش به استناد مصوبه مجمع عمومی فوق‌العاده 22 خرداد ماه 86، اجرای افزایش سرمایه از مبلغ 600میلیارد ریال به مبلغ 200میلیارد ریال از محل مطالبات و آورده نقدی سهامدارن طی دو مرحله در اختیار هیات‌مدیره قرار گرفت و به استناد جلسه هیات‌مدیره 2 تیر ماه 86، سرمایه شرکت از مبلغ 600میلیارد ریال به مبلغ یک‌هزار و 200میلیارد ریال از محل مطالبات و آورده نقدی سهامداران افزایش یافت. شرکت در تاریخ 31 فروردین ماه 87 اعلام کرده بود برای تکمیل پروژه کاشان در سال 87 نیاز به 800میلیون ریال منابع معادل 600میلیارد ریال از محل سود و 200میلیارد ریال تسهیلات بانکی و در سال 88 نیاز به 600میلیارد ریال خواهد داشت که از محل افزایش سرمایه تامین خواهد شد.