موتورسازان، سربلند در عرصه رقابت جهانی
«موتورسازان تراکتورسازی» بیش از پیشبینی سود تقسیم کرد
مهندس زمانلو رییس مجمع بود.همچنین نمایندگان سازمان گسترش و نوسازی وشرکت تراکتورسازی، ناظرین مجمع بودند. در این مجمع مهندس ابراهیمی، مدیرعامل شرکت و آقای قهرمانی مدیر مالی موتورسازان به ارائه گزارش هیاتمدیره در سال ۸۶ پرداختند. وی با اشاره به تداوم روند صعودی آمار تولید شرکت طی سالهای اخیر تاکید کرد: با کسب نتایج بیسابقه تولید در سال ۸۶ نیز این وضعیت ادامه داشت.
مهندس ابراهیمی افزود: براساس آمار تولید واقعی، در سال 86 شرکت تعداد 30 هزارو 373 دستگاه انواع موتورهای کشاورزی و 1939 دستگاه انواع موتورهای صنعتی و خودرو تولید کرده و در مجموع به آمار تولید 32312 دستگاه موتور دست یافته است که این میزان تولید در تاریخ فعالیت شرکت موتورسازان بیسابقه است. ضمن اینکه تولید شرکت در مقایسه با سال قبل بیش از 6 درصد رشد داشته است. با این میزان تولید شرکت موتورسازان توانسته است برای هفتمین سال متوالی در زمینه تولید به حد نصاب جدیدی از ابتدای تاسیس خود دست یابد.
این در حالی است که قهرمانی، مدیرمالی موتورسازان تاکید کرد: نیل به بالاترین آمار تولید ماهانه با تولید سههزارو ۴۶۳ دستگاه در بهمن ماه سال ۸۶ و بالاترین میزان تولید در یک روز به تعداد ۱۸۱ دستگاه در ۲۹ بهمن ۸۶ در شرکت موتورسازان به وقوع پیوست.
وی ادامه داد: شرکت موتورسازان شاهد افزایش صادرات به میزان 13درصد طی سال 86 در مقایسه با سال گذشته بود. از سوی دیگر در کنار افزایش میزان صادرات به کشور سوریه به عنوان بزرگترین مشتری خارجی، شرکت سهم صادرات به سایر کشورها را نیز به میزان قابل توجهی افزایش داده است.
همچنین مدیرعامل موتورسازان با اشاره به دیگر فعالیتهای انجام شده طی سال ۸۶ یادآور شد: فروش مبلغ ۶۲۹ میلیارد ریال انواع محصولات و نیل به بالاترین میزان فروش از ابتدای تاسیس شرکت، توسعه بازارهای صادراتی، افزایش بیسابقه صادرات و نیل به حدنصاب جدید (۸۳ میلیون دلار)، قرار گرفتن در فهرست چهار شرکت برتر صادراتی سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، بهبود شاخصهای بهرهوری مرتبط با نیروی انسانی شرکت، از دیگر اقدامات شرکت در سال مورد گزارش بود.
مهندس ابراهیمی سپس به ارائه گزارشی پیرامون طراحی و تولید محصولات برای کاربردهای جدید در شرکت موتورسازان تراکتورسازی پرداخت و گفت: اهم فعالیتهای انجام گرفته در این راستا به شرح زیر است:
۱) پروژه تولید موتور ۱۵۲/۳ کاربرد غلتک HC۴۵B برای شرکت مهندسی و تامین قطعات هپکو: مراحل نمونهسازی و تولید سری صفر پنج دستگاه موتور انجام گرفته و سفارش جدید برای ۱۵ دستگاه نیز دریافت شده است که پیشبینی میشود تقاضا برای این محصول حدود ۱۰۰ دستگاه باشد.
2) پروژه موتور 60/6 غلتک HC100 شرکت هپکو: این موتور با مبنای موتور 60/6 کشاورزی جهت نصب بر روی غلتک HC100 شرکت هپکو آمادهسازی شده است و در راستای جذب مجدد شرکت هپکو انجام گرفته است.
۳) پروژه نصب موتور فیزر Ti ب۱۳۵بر روی کامیون جدید شرکت خودروسازان دیزلی آذربایجان: تغییرات کاربردی بر روی موتور اعمال شده و موتور نمونه تولید و تحویل شده و بر روی کامیون طرح جدید نصب گردیده است. که در مرحله تست و ارزیابی توسط مشتری میباشد.
4) پروژه تغییرات قطعات کاربردی موتور244، MT4 جهت صادرات به ترکیه: این پروژه شامل تغییر پمپ انژکتور به نوع سولونوئید دار و استفاده از کارتر و بالانسر طرح جدید و سیستم سوخترسانی طرح جدید میباشد که مراحل نمونهسازی و تنظیم BOM تغییرات و اخذ تاییدیه مشتری به اتمام رسیده و هماکنون در مرحله قیمت و متعاقب آن عقد قرارداد است.
۵) پروژه موتور MT۴ ،۲۴۴ جهت لودر شرکت سنوپارس یزد: موتور نمونه تولید و به مشتری ارسال شده است.
6) پروژه تولید موتور244، MT4T بر روی لودر بکهو شرکت ماشین آلات صنعتی تراکتورسازی: موتور نمونه آماده سازی و بر روی لودر نصب گردیده و در شرف انجام آزمایشات عملکردی است.
۷) پروژه نمونهسازی و تولید سری صفر موتورهای ۲۳۶/۴ بالابر هواپیمایی شرکت دلتاکار.
مهندس ابراهیمی خاطرنشان کرد: اقدامات زیادی جهت انطباق، جذب و توسعه تکنولوژی طی سال مالی 86 در موتورسازان تراکتورسازی صورت گرفته است. از جمله آنها اجرای پروژههای متعدد تحقیقاتی شامل تولید انبوه موتور کشاورزی با استاندارد بینالمللی STAGE II(اولین موتور سبز در کشور)، اجرای پروژه کاهش آلایندگی موتور 60/6 کشاورزی تا حد استاندارد STAGE II (در شرف اتمام)، افزایش توان موتور 60/6 با نصب توربو و تولید موتور 60/6 توربو شارژ است.
در ادامه جلسه قهرمانی با اشاره به اهداف بلند مدت شرکت موتورسازان یادآور شد: رسیدن به تیراژ تولید ۵۰هزار دستگاه در سال افق برنامه پنجساله شرکت است که در این زمینه انجام ۱۵۰ میلیارد ریال سرمایهگذاری جهت افزایش ظرفیت تولید تا پایان سال ۱۳۹۰ صورت خواهد گرفت.
همچنین وی تداوم سوددهی پایدار طی سالهای برنامه پنج ساله، توسعه بازارهای صادراتی با هدف نیل به 15 میلیون دلار صادرات سالانه در سال طی افق برنامه پنجساله، بهبود مستمر کیفیت محصولات تولیدی و ارتقای کلیه محصولات به سطح استانداردهای روز دنیا را از دیگر اهداف بلندمدت موتورسازان عنوان کرد. درپایان جلسه ضمن تصویب صورتهای مالی شرکت تقسیم مبلغ 66 تومان سود به ازای هر سهم مورد تصویب قرار گرفت.روزنامه دنیای اقتصاد نیز به عنوان روزنامه کثیرالانتشار شرکت انتخاب شد.
همچنین در ادامه مجمع عمومی فوقالعاده نیز اساسنامه شرکت را که مطابق با اساسنامه نمونه سازمان بورس تنظیم شده است، مورد تصویب قرار داد. به این ترتیب اساسنامه شرکت از ۷۸ ماده به ۵۶ ماده رسید.
ارسال نظر