تقسیم سود ۷۰۰ریالی در مجمع «شیران» - ۲۹ خرداد ۸۷
این مجمع با حضور 97درصد سهامداران و با ریاست سیدابریشمی، نماینده شرکت آتیه دماوند برگزار شد. ناظران مجمع هم نمایندگان بانک صنعت و معدن و لیزینگ آتیه الوند بودند.
در این مجمع مهندس مقدم، مدیرعامل «شیران» به ارائه گزارش هیاتمدیره پرداخت.
وی با بیان اینکه قیمت نفت لحظهای در حال افزایش است، در محاسبات خود جانب احتیاط را رعایت میکنیم و EPS امسال خود را نیز بر همین اساس به بازار منعکس کردهایم. مهندس مقدم خاطرنشان کرد: انجام تعمیرات اساسی کل کارخانه در طول خرداد و تیر ماه سال 1386 و به مدت 42روز، آمادهسازی شرایط با همکاری اداره مهندسی برای بارگیری احتمالی پارازیلین جهت پروژه کاهش آروماتیک محصول برای مشتریان متقاضی، اصلاح میزان آروماتیک نرمال پارافین برج جذب با تغییر پارامترهای عملیاتی برج جذب از جمله مهمترین اقدامات تولیدی شرکت در سال 86 بوده است.
مدیرعامل سرمایهگذاری صنایع شیمیایی ایران تاکید کرد: تست آزمایشی کارتریج جدید واحد ۳۰۰ در setup آزمایشی همچنان تا رسیدن به نتیجه نهایی در حال بررسی است. همچنین تست کارتریجهای واحد ۱۰۰ مورد تایید قرار گرفت. لازم به توضیح است که کارتریجهای (اجزای داخلی فیلترها) واحدهای فوق قبلا از خارج کشور تامین میشده است که مقدار مصرف آنها در کارخانه قابل ملاحظه است. لذا با توجه به تحقیقات گروههای کاری ساخت آنها از طریق داخل کشور پیگیری شده و نمونه ساخته شده آنها جهت واحد ۱۰۰ پس از تست مورد تایید قرار گرفته و برای واحد ۳۰۰ نیز با توجه به حساسیت فرآیند در حال تست و بررسی است.
همچنین ظرفیت برج جذب قدیم V-302A/B با توجه به افت فشار مناسب برج به صورت تدریجی تا 110درصد افزایش یافت و شرایط عملیاتی در این ظرفیت تنظیم شد.
وی با اشاره به افزایش تولید واقعی محصولات شرکت در سال ۸۶ در مقایسه با ظرفیت اسمی تولیدات افزود: سرمایهگذاری صنایع شیمیایی ایران طی سال ۸۶ توانست شاهد ۵/۱۷درصد افزایش L.A.B معادل ۷/۳درصد افزایش N.P و ۵/۲۸درصد افزایش H.A.B در مقایسه با ظرفیت اسمی تولیدات این محصول باشد.
مهندس مقدم با یادآوری اینکه فروش داخلی شرکت امسال طی سال 86 با افزایش همراه بوده است، گفت: این در حالی است که صادرات شرکت طی سال 86 نیز با افزایش همراه بوده است. طی سال 86 ما توانستیم به رقم 102میلیون و 969هزار و 743دلار در صادرات خود دست یابیم. این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از 18درصد افزایش برخوردار است. «شیران» طی سال 86 معادل 93هزار و 743تن صادرات داشته است.
سود خالص «شیران» طی سال ۸۶ مبلغ ۳۳۹میلیارد و ۱۶۶میلیون و ۶۹۱هزار ریال بود که در مقایسه با سالمالی قبل ۲۷درصد رشد را تجربه کرده است.
شایان ذکر است سود انباشته «شیران» با رشد 216درصد، طی سال 86 به رقم 73میلیارد و 734میلیون و 747هزار ریال رسید.
مهندس مقدم به اهداف و برنامههای سال آتی شرکت در بخش تولید اشاره کرد و گفت: تنظیم ظرفیت و شرایط عملیات واحدها براساس برنامه تولید بودجه، شارژ حلال پارازایلن و تلاش برای تولید پارافین با میزان اروماتیک کمتر از ۲/۰درصد، کاهش ضایعات مواد در هنگام تخلیه و بارگیری در قسمت مخازن و بازیابی آنها، بهینهسازی مصرف انرژی و آب و مانیتورینگ آن از جمله اهدافی است که در سال مالی ۸۷ آنها را پیگیری خواهیم کرد.
مدیرعامل شیران به اهم فعالیتهای انجام شده واحد توسعه اشاره کرد و گفت: پس از اتمام کارهای مهندسی پایه و تفضیلی، پروژه نصب واحد DSH به منظور کاهش ضایعات، اجرای پروژه از تاریخ آبانماه 86 توسط شرکت سنگین نصب اصفهان با نظارت واحد مهندسی شرکت شروع شده و پیشبینی میشود این پروژه تا اواخر بهار سال 1387 به بهرهبرداری برسد. اجرای این طرح باعث کاهش تولید محصول جانبی به میزان 35درصد و افزایش تولید الکیل بنزن خطی در حدود 5درصد و کاهش ضایعات تولید خواهد شد.
همچنین امکان سنجی و مهندسی پایه پروژه استفاده بهینه از محصولات سبک بالاسری برجهای STRIPPER واحدهای ۲۰۰ و ۴۰۰ به اتمام رسیده و کارهای مهندسی تفضیلی و اجرای آن در سال ۸۷ صورت میگیرد. مهندس مقدم افزود: امکانسنجی اولیه تولید پارافین سنگین C۱۴-C۱۷ از برش سنگین، شبیهسازی فرآیند تولید نرمال پارافین با همکاری شرکت مهندسی شایان اندیش سپاهان و بررسی تولید نرمال پارافین با آروماتیک کمتر و کیفیت بالاتر از دیگر فعالیتهای انجام شده واحد توسعه و تحقیق شرکت است.
ارسال نظر