«غدیر در غدیر» و «غدیر در اقتصاد ملی»

مدیرعامل جدید می‌گوید: در بیان موفقیت‌های غدیر خویشتنداری شده است

معماری: حرکت سه حوزه هدف‌گذاری شده در حد ایده است و ما هم قصد داریم با تفکر و اندیشه به بهترین جواب‌ها برسیم

گروه بورس- معصومه طاهرخانی: مدیرعامل سرمایه‌گذاری غدیر در نخستین اظهار نظر خود بعد از تصدی سمت مدیرعاملی این شرکت گفت: ما سهم خود را باور داریم و هر زمان که نماد شرکت بازگشایی شود، برای نقد شوندگی آن تلاش می‌کنیم. «محسن معماری»، مدیرعامل جدید غدیر در مراسم بازدید جمعی از فعالان بازار سرمایه و خبرنگاران از مجتمع پتروشیمی اوره و آمونیاک غدیر در منطقه عسلویه گفت: استراتژی غدیر در دو بخش با «غدیر در غدیر» و با «غدیر در اقتصاد ملی» پی‌ریزی شده است که البته به بخش دوم کمتر توجه شده است، چرا که همه عناصر اقتصاد کشور باید تلاش کنند که در راستای اهداف عمومی و سیاست نظام حرکت کنند که این امر هم از اهداف غدیر است.

خویشتنداری در بیان موفقیت‌ها

وی با اشاره به اینکه غدیر با حسن تدبیر سیاست‌گذاران به نقطه‌ای رسیده است که در آغاز شکوفایی قرار دارد، افزود: در اختیار داشتن یک درصد از تولید ناخالص داخلی کشور، ۱۵ درصد تولید سیمان، در دست ساخت داشتن بیش از یک میلیون متر مربع ساختمان و... همه و همه حاکی از پتانسیل بالای غدیر است و تلاش‌های این شرکت در همه این زمینه‌ها در مقایسه با سایر شرکت‌ها، کمتر بیان شده است که شاید نام آن را بتوان خویشتنداری گذاشت.

حوزه‌های سه‌گانه فعالیت غدیر

معماری سه حوزه هدف‌گذاری شده را برای فعالیت آینده غدیر تشریح کرد و افزود: حوزه اول «با غدیر در جهت هدایت شرکت‌های سرمایه‌گذاری برای تسهیل اصل ۴۴ به عنوان نهاد مکمل»، حوزه دوم؛ «با غدیر در جهت جذب و هدایت سایر شرکت‌های سرمایه‌گذاری برای کمک به دولت در اجرای پروژه‌های ملی» و در نهایت حوزه سوم، «با غدیر در جهت همکاری‌های شرکت‌های سرمایه‌گذاری برای بهینه‌سازی سهام عدالت در استان‌ها» است که در صورت حرکت در این سه حوزه، می‌توان شاهد خدمات شایانی بود. وی در پاسخ به سوال یکی از حاضران درخصوص برنامه‌های وی برای چگونگی رسیدن به این سه هدف گفت: حرکت در این سه حوزه در حد یک ایده است و ما هم قصد داریم با تفکر و اندیشه به بهترین جواب‌ها برسیم.

رساندن بورس از ۴۰ میلیارد به ۴ هزار میلیارد دلار!

مدیرعامل غدیر در ادامه صحبت‌های خود به برنامه‌های این شرکت برای فرهنگ‌سازی در بازار سرمایه اشاره کرد و گفت: از دیگر برنامه‌ها برپایی سمینارها و گردهمایی‌ها برای گسترش بازار سرمایه است. چرا نباید بورس ۴۰ میلیارد دلاری فعلی {۵۰ میلیارد دلار} به یک بورس ۴ هزار میلیارد دلاری تبدیل شود؟

وی همچنین در پاسخ به سوال دیگری درمورد برنامه‌های شرکت برای بازارگردانی سهم گفت: تا کی قرار است در بازار سرمایه برخی سنت‌های غلط را ادامه دهیم؟ باید پرسید تا کی می‌توان بازارگردانی را برای نقدینگی سهم ادامه داد؟ بهتر است به فکر جانشین‌ها و جایگزین‌های بهتری باشیم.

سود ۱۸ تومانی پتروشیمی غدیر برای هر سهم «غدیر»

در ادامه این مراسم، دکتر مرتضی سامی، معاون سرمایه‌گذاری‌های غدیر ضمن ارائه گزارشی از وضعیت کلی سوددهی شرکت گفت: با توجه به مالکیت ۵۱ درصدی غدیر در پتروشیمی اوره و آمونیاک غدیر، پیش‌بینی می‌شود که سود این شرکت تا پایان سال به ۲۱۵ میلیارد تومان برسد که از سوی دیگر با توجه به افزایش قیمت اوره و آمونیاک قاعدتا این سود تا ۳۰۰ میلیارد تومان نیز افزایش خواهد یافت که در این صورت ۱۸ تومان به ازای هر سهم غدیر شناسایی می‌شود.

وی در مورد غدیر هرسهم غدیر برای سال مالی ۸۷ گفت: سودآوری امسال هر سهم غدیر ۵۳ تومان و ۹ ریال پیش‌بینی می‌شود که علاوه بر این، سود عملیاتی شرکت هم ۳۰۰ میلیارد تومان افزایش دارد.