گروه بنگاه‌ها- از سه سال قبل هیچ‌گونه افزایش قیمت در تراکتورهای تولیدی در تراکتورسازی ایران صورت نگرفته است. به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران، مدیرعامل این گروه صنعتی در جریان بازدید مدیران کل جهاد کشاورزی استانها و مدیران ستادی وزارت جهاد کشاورزی از تراکتورسازی ایران با اعلام این خبر گفت: حتی در برخی از محصولات تولیدی نیز شاهد کاهش قیمت بودیم.

مهندس ابوالفتح ابراهیمی با هشدار نسبت به محصولات وارداتی از کشورهای خارجی گفت: باید کشاورزان نسبت به معایب این محصولات که با تعرفه صفر و بدون هیچ محدودیتی وارد کشور شده‌اند آگاه شوند.

وی نبود خدمات پس از فروش، عدم دسترسی به قطعات یدکی، عدم سازگاری با زمین‌های کشاورزی ایران، مصرف سوخت بالا، نداشتن کیفیت لازم و... را از مهم‌ترین معایب تراکتورهای وارداتی عنوان کرد و گفت: باوجود اینکه تراکتورسازی هیچ‌گونه تعهدی نسبت به این محصولات ندارد ولی کشاورزان با بروز مشکل در این محصولات نیز به تراکتورسازی مراجعه می‌کنند.

ابراهیمی تراکتورسازی را متعلق به کل ایران دانست و گفت: اگر از این مجموعه حمایت لازم صورت گرفت و نسبت به واردات بی‌رویه تراکتور چینی و هندی چاره‌ای اندیشیده نشود نه تنها بخش اشتغال استان بلکه اشتغال بسیاری از قطعه‌سازان و مجموعه‌های تولیدی فولاد و لاستیک در کشور متضرر خواهند شد.

این فعال صنعتی بخش کشاورزی کشور از مسکوت ماندن اعمال ۱۶ درصد تعرفه به تراکتورهای وارداتی در مجلس خبر داد و گفت: باوجود اعمال تعرفه‌های ۹۰ درصدی برای خودروهای وارداتی انتظار می‌روند برای رونق صنعت در بخش ادوات کشاورزی نیز تعرفه‌ای برای تراکتورهای وارداتی لحاظ شود.

مدیران جهاد کشاورزی کشور نیز در این نشست نظرات خود را به منظور افزایش قابلیت‌های تراکتورسازی ارائه کردند که از آن جمله می‌توان به تمرکز برای تولید تراکتورهای سنگین و تراکتورهای باغی و شالیزار، افزایش توان نمایندگی‌ها با تامین قطعات بیشتر، تلاش برای افزایش آگاهی کشاورزان از تکنولوژهای تراکتورهای تولیدی و محصولات جدید در تراکتورسازی با استفاده از ابزارهای تبلیغاتی بخصوص تبلیغات تلویزیونی و ...

اشاره کرد.