گروه بنگاه‌ها - اولین کنفرانس بین‌المللی صنعت بانکداری و اقتصاد جهانی در روزهای دوازدهم و سیزدهم تیرماه در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برگزار خواهد شد. این کنفرانس هر دو سال یکبار برگزار خواهد شد که در سال جاری با عنوان «بحران مالی واقتصادی اخیر صنعت بانکداری؛ علل، تجارب و چاره‌جویی» با هدف بلند مدت ایجاد تعامل بین‌المللی پایدار و فزاینده بین بانک‌ها و موسسات مالی غیربانکی و خلق ارتباط هم افزا در جهت بالندگی صنعت بانکداری ایران و ارزش آفرینی برای سهامداران، ذی‌نفعان بانک‌ها برگزار می شود.

حبیب‌ا…سلامی نماینده هیات علمی کنفرانس بین‌المللی صنعت بانکداری و اقتصاد جهانی در یک نشست خبری با خبرنگاران ضمن بیان آنکه، بحران مالی جهانی بر اقتصاد بین‌الملل تاثیرات فراوانی گذاشته است، گفت: بحران مالی مستقیما بانک‌ها، ریسک و پایداری آنها را تحت تاثیر قرار می‌دهد اما بانکداری اسلامی کمترین تاثیر منفی را از بحران داشته است.

وی در ادامه تعاملات با نهادهای مالی جهانی را بسیار با اهمیت توصیف کرد و گفت: تعامل با بانک‌های داخلی و جهانی بسیار مهم است و هیچ بانکی مستقل از سایر بانک‌ها در داخل مرزهای خود نمی تواند به فعالیت ادامه دهد.

وی به اقتصاد بانک محور ایران اشاره کرد و افزود: بانک‌ها محور اصلی توسعه و تامین مالی در ایران بانک‌ها هستند در حالی که نقش بانک‌ها در کشورهای توسعه یافته کمتر است.

وی همچنین از شرکت سرمایه‌گذاری تات، بانک تات، موسسه مالی آموزش بانکداری، پژوهشکده پولی بانک مرکزی را از برگزارکنندگان اصلی کنفرانس بین‌المللی صنعت بانکداری و اقتصاد جهانی عنوان کرد.

سلامی به حمایت کامل وزارت اقتصاد، بانک مرکزی، وزارت خارجه، اتاق بازرگانی و سازمان بورس و اوراق بهادار از این کنفرانس نیز اشاره کرد.

جمیل علیزاده نماینده دبیرخانه دائمی این کنفرانس نیز در ادامه بر تحول در نظام بانکی کشور تاکید کرد و در ادامه از حضور نمایندگان بانک توسعه اسلامی، بانک جهانی، صندوق بین‌المللی پول و نمایندگان مستقل اقتصادی کشورهای خارجی در این کنفرانس خبر داد.

این کنفرانس در روزهای دوازدهم و سیزدهم تیرماه در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برگزار خواهد شد.

کاربرد مقررات نظارتی کمیته بال، نظارت و دخالت دولت‌ها در نظام بانکی و تجارب بانک‌های موفق در مدیریت بحران مالی و اقتصادی اخیر از جمله سرفصل‌های مورد بررسی در کنفرانس سال جاری است.