گروه بورس جهانی - بازارهای جهانی هفته گذشته در شرایطی دنبال شد که در روزهای پایانی هفته، اغلب سرمایه‌گذاران به تاثیر از سخنرانی‌های رییس فدرال رزرو (بن برنانکه) و ماریو دراگی رییس اتحادیه اروپا تصمیمات جدیدی اتخاذ کردند. بازار نفت و فرآورده‌های نفتی: قیمت نفت در بازارهای جهانی به ازای هر بشکه به ۹۶ دلار و ۴۷ سنت رسید این در حالی است که عوامل پایدار و غیرپایدار و از سویی تغییرات ژئوپلتیک همچنان سطح تولید نفت را بالا نگه داشته است. براساس گفته کارشناسان، رشد تقاضای جهانی نفت به قوت خود باقی می‌ماند و نشانه‌ها نیز حاکی از این است که باید در روزهای آینده منتظر گزارش‌های جدید داده‌های هفتگی و ماهانه اشتغال در ایالات متحده بود. برخی دیگر با اشاره به فشار روی اقتصاد کشورهای OECD بر این باورند رشد تقاضا در وضعیت ثابتی قرار خواهد گرفت، اما تقاضای ضعیف ممکن است همچنان باقی بماند.

بازار فلزات اساسی: روند قیمت فلزات اساسی و پایه در هفته گذشته طی روزهای پایانی با شرایط جدیدی روبه‌رو بود و این به خاطر صحبت‌های بن برنانکه و تازه‌ترین گزارش‌ها از اقتصاد چین است. موسسه بارکلیز در تحلیل هفتگی خود تاکید کرده عملکرد معاملات در بخش فلزات پایه به تحولات چین در روزهای آینده گره خورده است. سرمایه‌گذاری‌ها در چین اگر چه با رکورد جدیدی در برخی از بخش‌ها روبه‌رو شده، اما کسری تجاری همچنان به عنوان مساله اصلی باقی مانده است. اعتصاب معدنچیان شیلی نیز از دیگر موضوعاتی بوده که روی روند مبادلات مس و تغییرات این بازار تاثیرگذار بوده است.

بازار فلزات گرانبها: تقاضاهای فیزیکی برای طلا در ماه سپتامبر از سوی دو کشور هند و چین و از سویی داده‌های اشتغال در منطقه یورو و ایالات متحده از موضوعاتی است که بیشتر سرمایه‌گذاران را بر آن داشته که ماه سپتامبر «ماه حیاتی» برای طلا خواهد بود. قیمت طلا در بامداد روز شنبه در بازار اسپات جهانی روی یک هزار و ۶۹۱ دلار و ۶۰ سنت به ازای هر اونس بسته شد.