مرکز خدمات فولاد ایران- اگرچه در حال حاضر میزان تقاضا در بازار به دلیل فصل گرما، بارش باران‌های موسمی و ماه رمضان کاهش یافته است، اما پیش‌بینی می‌شود که میزان تقاضا در ماه سپتامبر و اکتبر افزایش یابد. بالا بودن تقاضا در هند و چین، رشد اقتصادی اروپا به دلیل رشد اقتصادی آلمان و احتمال افزایش تقاضا در خاورمیانه پس از ماه رمضان از دلایل اصلی احتمال صعودی بودن قیمت‌ها در آینده است.

قیمت بالای محصولات فولادی در چین و آمریکا نیز می‌تواند منجر به افزایش قیمت‌ها در بازار شود. در حال حاضر قیمت ورق گرم در آمریکا ۲۰ دلار هر شورت تن افزایش یافته و به ۶۳۹ دلار هر تن رسیده است.

قیمت این محصول در چین نیز صعودی بوده است. کارخانه‌ها در سی آی اس نیز قیمت ورق گرم خود را در ماه آگوست ۲۰ تا ۳۰ دلار هر تن نسبت به ماه قبل بالا برده و به ۵۴۰ تا ۵۷۰ دلار هر تن فوب دریای سیاه رسانده‌اند. قیمت بیلت و قراضه نیز طی هفته گذشته در حدود ۵ تا ۱۰ دلار هر تن افزایش یافته است.

بالا بودن قیمت سنگ‌آهن یکی از دلایل رشد اخیر قیمت‌ها در بازار بود. اما هم‌اکنون خبر کاهش ۸ درصدی قیمت قراردادهای فصل چهارم سنگ‌آهن نسبت به قراردادهای فصل سوم در بازار شایع شده است؛ به همین دلیل نگرانی‌هایی در جهت کاهش قیمت‌ها در آینده در بازار به وجود آمده است.

اگرچه سطح موجودی در برخی از مناطق پایین است، اما احتمال رشد شدید تقاضا در بازار ضعیف است. رکود اقتصادی در آمریکا، افزایش ارزش ین، بالا بودن موجودی فولاد در چین، بحران اقتصادی در اروپا و کاهش بسته‌های محرک اقتصادی به منظور افزایش فعالیت‌های ساختمانی نگرانی‌هایی را در جهت پایین بودن تقاضا در بازار به وجود آورده است.

نشانه‌هایی از کاهش قیمت میلگرد ترکیه نیز در بازار دیده شده است. گفته می‌شود که افزایش قیمت فولاد در چین هم به دلیل رشد قیمت معاملات فیوچرز می‌باشد که این امر بر روند قیمت‌ها در بازار تاثیرگذار است.

کارخانه‌ها درغرب اروپا نیز هنوز قیمت ورق خود را برای تحویل در فصل چهارم افزایش نداده‌اند و پیش بینی می‌شود که مازاد ظرفیت طی چند ماه آینده در بازار بالا باشد.