در ماه ژانویه 2012 قیمت میانگین فوب صادراتی هر تن بیلت ریخته‌گری فولاد ساده کربنی (با ابعاد 120 در 150 میلیمتر) بالغ بر 609 دلار در هر متریک تن بوده که در مقایسه با قیمت این محصول در ژانویه سال 2011 حدود 5 درصد افزایش را تجربه کرد. این در حالی است که قیمت هر تن بیلت فولادی در ماه نخست سال 2010 بالغ بر 407 دلار بوده است.

اما در ماه فوریه قیمت این محصول با اندکی کاهش مواجه شد و در ماه مارس با یک رشد ۱/۳ درصدی به ۶۱۵ دلار در هر تن رسید که در مقایسه با ماه مارس ۲۰۱۱ یک کاهش ۳/۲ درصدی را نشان‌ می‌دهد. هر تن بیلت در ماه مارس سال ۲۰۱۰بالغ بر ۴۳۱ دلار به فروش‌ می‌رسید. به طور کلی در نیمه نخست سال ۲۰۱۲ قیمت بیلت فولادی روند رو به رشدی را داشته است به طوری که در ماه آوریل قیمت این محصول با یک رشد ۲/۵ درصدی بالغ بر ۶۳۱ دلار در هر تن شده و در ماه ژوئن نیز به ۶۳۵ دلار رسیده که حدود ۳ درصد افت قیمت را در مقایسه با ماه ژوئن ۲۰۱۱ نشان‌ می‌دهد، این در حالی است که قیمت هر تن بیلت صادراتی در ماه ژوئن ۲۰۱۰ ۶۵۴ دلار در هر تن بوده است.
قیمت اسلب
قیمت اسلب فولادی در نیمسال نخست سال۲۰۱۲ نوسان داشته است. قیمت هر تن اسلب فوب صادراتی از جنس فولاد ساده کربنی در ماه ژانویه سال ۲۰۱۲ بالغ بر ۵۶۲ دلار بوده که در مقایسه با ماه مشابه سال ۲۰۱۱ در حدود ۲/۷ درصد رشد را تجربه کرده است. این در حالی است که قیمت این محصول در ماه ژانویه ۲۰۱۰ بالغ بر ۴۰۷ دلار به ازای هر تن بوده است.
در ماه فوریه 2012 قیمت‌‌های اسلب فولادی با یک رشد 2/2 درصدی به 575 دلار رسیده و در ماه مارس مجددا به قیمت 563 دلار در هر تن رسیده است. قیمت هر تن اسلب فولادی در ماه مارس سال 2011 بالغ بر 649 دلار بوده است.
چشم‌انداز
چشم‌انداز اقتصادی جهان در ابهام زیادی است و بعید است در سال جاری بهبودی حاصل شود. میزان رشد اقتصادی از سطح انتظارات پایین‌تر است و چرخ رشد اقتصادی اروپا و همچنین چین به کندی‌ می‌چرخد. گرچه آمریکا وضعیت بدی ندارد، ولی به تنهایی نمی‌تواند مشکلات سایر نقاط جهان را جبران کند. بازار فولاد جهان نیز در این بین با توجه به وضعیت نامساعد بخش‌‌های اصلی مصرف‌کننده در رکود است.
به هر جهت صنعت فولاد در سال ۲۰۱۱ با مجموعه‌ای از اتفاقات منفی مواجه شد (از قبیل فاجعه طبیعی در ژاپن، آشفتگی‌های سیاسی در خاورمیانه و شمال آفریقا و سیل بی‌سابقه در تایلند) که تاثیر آنها روی وضعیت اقتصادی داخلی و همچنین میزان تقاضای فولاد در این کشورها غیرقابل انکار است؛ اما بحران بدهی‌ها در منطقه اروپا از این قاعده مستثنی بوده و تاثیرات جهانی آن کاملا محسوس است و بعد از بحران‌های سیاسی و طبیعی مهم‌ترین دلیل تاثیرگذار در این پیش‌بینی‌ها در مقایسه با چشم‌انداز قبلی است که در ماه اکتبر سال ۲۰۱۱ منتشر شد. در حال حاضر همچنین نشانه‌هایی از ثبات مشاهده می‌شود و انتظار می‌رود که روند مثبت بهبود در نیمه دوم سال‌جاری ادامه یابد و به‌دنبال آن برای سال ۲۰۱۳ نیز نرخ رشد بالایی برای صنعت فولاد جهانی پیش‌بینی می‌شود.
اگرچه تاثیر جهانی بحران بدهی‌های مالی در منطقه اروپا تاکنون محدود بوده، اما نداشتن ثبات و وضعیت متزلزل کماکان وجود خواهد داشت و همین امر نگرانی‌های کلیدی برای پیش‌بینی‌های کارشناسان انجمن جهانی فولاد در چشم‌انداز صنعت فولاد جهانی ایجاد کرده است. قیمت‌های بالای نفت و تنش‌های سیاسی در کشورهای تولیدکننده نفت نیز از فاکتورهای مهم در این پیش‌بینی‌ها هستند که می‌توانند تاثیرات منفی بسزایی داشته باشند.