شماره روزنامه ۶۱۰۵
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۰۹۰ دنیای اقتصاد

اخبار بلاک چین - روزنامه شماره ۶۰۹۰

  • هک نوبیتکس؛ حقیقت یا شایعه؟

    دنیای‌اقتصاد: ماجرای هک شدن نوبیتکس از حدود ۲۰ مرداد ماه در میان علاقه‌مندان حوزه بلاک‌چین و به‌ویژه در فضای مجازی و از سوی اینفلوئنسرها به بحث داغ روزهای اخیر تبدیل شده و نگرانی‌هایی را در بین کاربران این صرافی ایجاد کرد. ادعای هک نوبیتکس ابتدا از طریق گزارش‏‏‌هایی مبنی بر افشای آدرس کیف پول‏‏‌های این صرافی و در خطر بودن دارایی کاربران شروع شد. ادعای مطرح‌شده به یک صفحه در پلتفرم Arkham ارجاع داده می‏‏‌شد که تراکنش‏‏‌های منتسب به کیف پول‏‏‌های نوبیتکس را به نمایش می‌گذاشت. در نتیجه، برخی کاربران معتقدند که افشای این آدرس‏‏‌ها به معنای وجود خطر برای دارایی‏‏‌هایشان است و خواستار تشریح این مساله از سوی مدیران نوبیتکس و افراد متخصص در این زمینه شدند. بر این اساس «دنیای‌اقتصاد» با امیر‌حسین راد، کاوه مشتاق و همچنین حجت عباسی به گفت‌وگوی اختصاصی در خصوص شفاف‌سازی این موضوع پرداخت.
  • نوبیتکس هک شد؟

    کاوه مشتاق / مدیرعامل انجمن بلاک‌چین
    در روزهای اخیر، موج خبری گسترده‌‌‌ای درباره نوبیتکس به راه افتاده که در آن ادعاهایی مبنی بر هک‌شدن والت‌‌‌های کاربران و دسترسی غیرمجاز به دارایی‌‌‌های ایشان مطرح شده است. این ادعاها از اساس نادرست هستند و هیچ‌گونه شواهد معتبری برای پشتیبانی از این ادعاها وجود ندارد. در حقیقت، هیچ هکی در نوبیتکس رخ نداده و دارایی‌‌‌های کاربران در امنیت کامل قرار دارند. به نظر می‌رسد این اطلاعات نادرست به‌منظور تضعیف اعتبار نوبیتکس منتشر شده‌‌‌اند.
  • شفافیت تراکنش‌‌های رمزارزی و چالش‌‌ صرافی‌‌ها در ایران

    حجت عباسی / مدیر کارگروه آموزش و پژوهش انجمن بلاک‌چین
    تراکنش‌‌های رمزارزی به دلیل اتکا بر زیرساخت بلاک‌چین، دارای ویژگی ذاتی شفافیت هستند. این ویژگی باعث می‌شود که هر مقدار کوچک از رمزارزهایی که بین آدرس‌‌های مختلف جابه‌جا می‌‌شوند، قابل رهگیری باشند. همچنین این امکان وجود دارد که مشاهده شود چه مقدار رمزارز (مانند بیت‌کوین یا تتر) از لحظه خلق تاکنون از چه آدرس‌‌هایی عبور کرده و در چه زمان‌‌هایی بین افراد جابه‌جا شده است. با تحلیل این داده‌‌ها، حتی می‌توان به‌‌طور تقریبی منشأ جغرافیایی و مقصد تراکنش‌‌ها را تشخیص داد.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر