برگزاری نخستین «آنالیست دی» بانکهای بورسی در بانک خاورمیانه
گروه بنگاهها: بانک خاورمیانه اولین«آنالیست دی» بانکهای بورسی را با همکاری کانون کارگزاران و شرکت بورس برگزار کرد. در آنالیست دی بهمنظور افزایش شفافیت در بازار سرمایه، برگزاری سالانه حداقل یک جلسه با تحلیلگران ضروری است.
این اقدام به روشنتر شدن صورتهای مالی و فضای کسبوکار شرکت برای جامعه سرمایهگذاری کمک خواهد بود. «آنالیست دی» (Analyst Day) رویهای مهم و تازه در بورسهای بزرگ دنیا است و در بازار سرمایه ایران هم از سال گذشته چنین نشستهایی با همکاری کانون کارگزاران و شرکت بورس برگزار شده واین اولین بار است که یک بانک اقدام به برگزاری آنالیستدی میکند.
گروه بنگاهها: بانک خاورمیانه اولین«آنالیست دی» بانکهای بورسی را با همکاری کانون کارگزاران و شرکت بورس برگزار کرد. در آنالیست دی بهمنظور افزایش شفافیت در بازار سرمایه، برگزاری سالانه حداقل یک جلسه با تحلیلگران ضروری است.
این اقدام به روشنتر شدن صورتهای مالی و فضای کسبوکار شرکت برای جامعه سرمایهگذاری کمک خواهد بود. «آنالیست دی» (Analyst Day) رویهای مهم و تازه در بورسهای بزرگ دنیا است و در بازار سرمایه ایران هم از سال گذشته چنین نشستهایی با همکاری کانون کارگزاران و شرکت بورس برگزار شده واین اولین بار است که یک بانک اقدام به برگزاری آنالیستدی میکند. بانک خاورمیانه اواخر سال ۹۳ از فرابورس به بورس منتقل شده است. در نخستین آنالیست دی بانکی، جمعی از کارگزاران و کارشناسان با مدیران ارشد بانک خاورمیانه جلسهای تحلیلی برگزار کردند که طی آن ضمن اطلاع از پیشینه و استراتژی، برنامههای اجرایی، بررسی صورتهای مالی و آخرین وضعیت بانک، سوالات متعددی را مطرح کردند تا با آشنایی بیشتر از کیفیت عملکرد بانک بهتر از گذشته قادر به تصمیمگیری در زمینه معاملات سهام بانک خاورمیانه در بورس باشند.
در ابتدای این نشست دکتر پرویز عقیلی، مدیرعامل بانک ابراز امیدواری کرد برگزاری این نشستها بتواند به رونق هرچه بیشتر بازار سهام و آشنایی شرکتهای کارگزاری با بنگاههای موفق کمک کند. سپس دکتر حسینیمقدم، مدیر امور ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار تهران از بانک خاورمیانه ضمن تشکر از برگزاری این نشست، در مورد دلایل برگزاری جلسه تحلیل توضیحاتی ارائه کرد. در ادامه جوادی، قائممقام مدیرعامل بانک خاورمیانه در گزارشی به روند تاسیس بانک خاورمیانه از ابتدا تاکنون و پیشرفتهای بانک اشاره کرد. سپس نورمحمدی، معاون مدیرعامل در امور مالی آمارهایی را در مورد وضعیت مالی بانک و رویههای معمول برای پایش سود و زیان بیان کرد. وی با ارائه جدولهایی از آخرین صورتهای مالی و موارد مهم قابل مقایسه با ۱۶ بانک دیگر، رتبه بانک خاورمیانه را در بازده سرمایه رتبه دهم با ۲۱ درصد، در بازده داراییها رتبه دوم با ۳/ ۳ درصد، در نرخ رشد تسهیلات رتبه دوم با ۶۲ درصد و در نسبت مطالبات غیرجاری به کل مطالبات، رتبه دوم اعلام کرد.
دکتر بینا، مدیر ریسک بانک خاورمیانه نیز توضیحاتی در مورد کمیته بازل و الزامات بازل ۳ و اجرای آن در بانکها ارائه کرد. در ادامه نشست دکتر عقیلی در پاسخ به سوالات حاضران ضمن اشاره به لغو بسیاری از تحریمها از اواسط دیماه ابراز امیدواری کرد این امر سبب رونق در بازار سهام شود. او همچنین با اشاره به کاهش بیش از ۲۵ درصدی تورم تاکید کرد که نرخ تورم در بسیاری از کشورها بین یک تا ۲ درصد است و ما باید نرخ تورم را تا این میزان کاهش دهیم تا شاهد یک رونق واقعی باشیم. او ضمن تاکید بر رعایت قوانین و دستورالعملهای بانک مرکزی از سوی بانک خاورمیانه، بر تهیه یک قانون ورشکستگی متناسب با شرایط اقتصادی ایران تاکید کرد. این راهی است که دنیا برای افزایش شفافیت در بازار اوراق بهادار میپیماید و این جلسات طی سالهای اخیر در بسیاری از بورسهای دنیا الزامی شده است. نشست با تحلیلگران یکی از متداولترین سیستمهای برقراری ارتباط و مورد انتظارترین آن است و شرکتها در این نشست جزئیات بیشتری از عملکرد مالی خود ارائه میکنند. این نشستها توسط بیشتر شرکتهای بزرگ برگزار میشود.
ارسال نظر