گروه اقتصاد بین‌الملل: گزارش جدید سازمان همکاری‌های اقتصادی و توسعه(OECD) نشان می‌دهد کودکان، هزینه بالایی را برای نابرابری فزاینده در جهان می‌پردازند. جدیدترین گزارش سازمان همکاری‌های اقتصادی و توسعه با عنوان«وضعیت زندگی» نشان می‌دهد فقر درآمدی از هر ۷ کودک، یک کودک را در کشورهای عضو این سازمان تحت‌تاثیر قرار می‌دهد و ۱۰ درصد از کودکان کشورهای عضو در خانواده‌هایی زندگی می‌کنند که افراد آن بیکار هستند. از زمان بحران اقتصادی تاکنون، نرخ فقر کودکان در دو‌سوم کشورهای عضو سازمان همکاری‌های اقتصادی و توسعه افزایش یافته است.

در اکثر کشورهای عضو این سازمان، نرخ فقر کودکان، بالاتر از نرخ فقر کلی است. این گزارش که برای نخستین‌بار به مساله رفاه کودکان پرداخته است، نشان می‌دهد کودکانی که دارای پیشینه مرفه هستند سلامت بهتر و زندگی تحصیلی شادتری دارند. کودکان خانواده‌هایی که ثروت کمتری دارند، با این مساله رو به رو هستند که تعداد کمی از همکلاسی‌های‌شان با آنها مهربان هستند و به آنها کمک می‌کنند و احتمال اینکه در مدرسه مورد اذیت و آزار قرار بگیرند بیشتر است. سطح رضایت از زندگی، مهارت‌های خواندن و حل مساله، ارتباط با والدین و اراده شرکت در انتخابات ملی در بزرگسالی، درمیان کودکان خانواده‌هایی که دارایی کمی دارند پایین‌تر است. افزایش نابرابری درمیان والدین موجب تضعیف فرصت‌های موجود برای فرزندان می‌شود.

آنخل گوریا، دبیرکل سازمان همکاری‌های اقتصادی و توسعه هنگام ارائه این گزارش گفت:« اگر سیاست‌ها، نیازهای همه اعضای جامعه، به‌ویژه کودکان را به‌حساب نیاورند، نمی‌توانند جامعه بهتری بسازند. مبارزه با نابرابری از اینجا شروع می‌شود که اطمینان یابیم همه، به ویژه از سنین کودکی، از فرصت‌های پیشرفت در زندگی بهره‌مند می‌شوند.» بنا به گزارش سال ۲۰۱۵ سازمان همکاری اقتصادی و توسعه، در حال حاضر پس از رژیم صهیونیستی، ترکیه بیشترین فقر زندگی را در میان کشورهای سازمان همکاری اقتصادی و توسعه دارد. بر این اساس، شرایط زندگی کودکان ترکیه در مقایسه با میانگین‌های OECD بسیار پایین است. در حال حاضر ۴/ ۲۸درصد از کودکان ترکیه در خانواده‌هایی زندگی می‌کنند که سطح درآمدی آنها کمتر از نصف متوسط درآمد سرانه خانوارهای ترکیه‌ای است.