اعلام آمادگی بانک صادرات برای حمایتهای مشاورهای از بنگاههای تولیدی
به گزارش روابط عمومی بانک صادرات ایران، اسماعیل لـلهگانی در گفتوگو با خبرنگاران افزود: این بانک با توجه به برخورداری از شبکه گسترده، نیروی انسانی کارآمد و وجود زیرساختهای لازم از این قابلیت برخوردار است که در عرصه فعالیت اقتصادی کشور بیش از پیش نقشآفرینی کند.
به گزارش روابط عمومی بانک صادرات ایران، اسماعیل لـلهگانی در گفتوگو با خبرنگاران افزود: این بانک با توجه به برخورداری از شبکه گسترده، نیروی انسانی کارآمد و وجود زیرساختهای لازم از این قابلیت برخوردار است که در عرصه فعالیت اقتصادی کشور بیش از پیش نقشآفرینی کند. وی تصریح کرد: یکی از موانع رونق اقتصادی کشور این است که برخی از واحدهای تولیدی که از تسهیلات بانکی استفاده کردهاند در شرایط فعلی امکان فروش محصولات خود را به دلایل گوناگون ندارند و همین امر سبب میشود تا در بازپرداخت تسهیلات اخذ شده با مشکل مواجه شوند.
مدیرعامل بانک صادرات ایران ضمن تاکید بر ضرورت بازنگری در شیوههای تولید و فعالیت صنایع مختلف افزود: زنجیره موفقیت سازمانی باید با هماهنگی و همگرایی همه بخشها محقق شود و در این راستا استفاده از توانمندی و ظرفیتهای موجود از اهمیت زیادی برخوردار است. لـلهگانی از آمادگی بانک متبوعش برای ارائه مشاوره مالی، تامین سرمایه و سایر کمکها به بنگاههای تولیدی خبر داد و افزود: در این ارتباط با تعریف بستههای حمایتی، همه شعب این بانک آماده همکاری با تولیدگران و کارآفرینان هستند و اگر در مرحله اجرایی و عملیاتی نیز موانعی وجود داشته باشد آماده اصلاح و روانسازی فرآیند اعطای تسهیلات هستیم.
این مقام بانکی خاطرنشان کرد: ورود به عرصه مبادلات بینالمللی در پساتحریم نیازمند بازنگری در برخی شیوهها و کاهش هزینه تمام شده تولید برای امکان رقابت است که در این راستا صنایع باید همت بیشتری داشته باشند، اما در عین حال از حمایت شبکه بانکی کشور آسوده خاطر باشند.وی اضافه کرد: با توجه به جایگاه شبکه بانکی در فعالیتهای اقتصادی از توان و قابلیت مطلوبی برای ارائه مشاوره به کارآفرینان در عرصههای مختلف برخوردار است که با همافزایی توان واحدهای تولیدی و شبکه بانکی در آینده میتوانیم شاهد مدیریت بهتر نوسانات و چالشهای پیشروی بازار باشیم.
لـلهگانی خاطرنشان کرد: بدیهی است مدیران واحدهای تولیدی که در شرایط سخت و پیچیده توانستهاند شرایط مناسبی را برای واحدهای خود فراهم کنند، با بهبود فضای بینالمللی بهتر از گذشته برای قوام بخشیدن به مجموعههای تولیدی گام بردارند. وی تصریح کرد: این انتظار که شبکه بانکی نیز با توجه به تغییرات در فضای بینالمللی بتواند منعطف عمل کند و متناسب با شرایط نوین بهعنوان حلقههای واسط فعالیتهای اقتصادی به ایفای نقش بپردازند، معقول است و در این خصوص آماده دریافت و بررسی دیدگاهها و نظرات کارشناسی هستیم.
ارسال نظر