گروه بنگاه‌ها: بانک ملت و جمعیت هلال‌احمر کشور با هدف تقویت همکاری‌های دوجانبه، تفاهمنامه همکاری امضا کردند. به گزارش روابط عمومی بانک ملت، در چارچوب این تفاهمنامه که به امضای علی رستگار، مدیرعامل بانک ملت و دکتر سیدامیرمحسن ضیایی، رئیس جمعیت هلال‌احمر رسیده است، این بانک انواع خدمات بانکی را به جمعیت هلال‌احمر ارائه خواهد داد و در مقابل این سازمان نیز بخشی از حساب‌های خود را در بانک ملت متمرکز خواهد کرد. علی رستگار، مدیرعامل بانک ملت در مراسم امضای این تفاهمنامه اظهار کرد: این بانک به‌عنوان بزرگ‌ترین بانک خصوصی کشور و با وجود تحریم‌ها، توانست بیانات مقام معظم رهبری را درخصوص اقتصاد مقاومتی پیاده‌سازی و با مشارکت در پروژه‌های بزرگ اقتصادی، به اقتصاد کشور یاری برساند.


مدیرعامل بانک ملت با تاکید بر این نکته که این بانک همیشه کارهای بزرگ را انجام داده و در خدمت اقتصاد کشور بوده است، تصریح کرد: بانک ملت به‌عنوان بزرگ‌ترین موسسه مالی کشور در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری آمادگی دارد که اقتصاد مقاومتی را اجرا و به پیاده‌سازی آن در دیگر سازمان‌ها نیز کمک کند. وی با اشاره به این نکته که هیچ‌چیز بیش از رضایت مشتریان، مدیران و کارکنان بانک ملت را خوشحال نمی‌کند، خاطرنشان کرد: ما زمانی احساس رضایت داریم که مشتریان از ما رضایت داشته باشند و این باعث افتخار و خوشحالی است که می‌توانیم خدماتی ارائه دهیم که مشتریان از ما راضی باشند و ما به همین خاطر از تمامی کارکنان در همه سطوح قدردانی می‌کنیم.


رستگار با اشاره به ۷ محور در دستور کار بانک ملت برای سال‌جاری، گفت: یکی از این محورها ارزش‌آفرینی متمایز برای مشتریان است که براساس آن، باید متفاوت عمل کنیم و این تفاوت را در رضایت مشتریان ببینیم. این ارزش آفرینی متمایز برای مشتریان، رضایت درونی کارکنان بانک ملت را نیز به همراه خواهد داشت. وی به اقدامات بزرگ بانک ملت در سال‌جاری از جمله پذیرش عاملیت پارس جنوبی، عاملیت تکمیل پالایشگاه بندرعباس، اعطای تسهیلات به شرکت گاز و اعطای تسهیلات خرید گندم اشاره کرد و گفت: انجام این اقدامات، فقط از عهده بانک بزرگی چون بانک ملت و با تلاش کارکنان این بانک، امکانپذیر است. مدیرعامل بانک ملت از آمادگی این بانک برای تامین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان خبر داد و اظهار کرد: یکی از نمادهای اقتصاد مقاومتی، حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان است تا بتوانند کارهای خود را تجاری‌سازی کنند و این امر به نهادینه‌سازی اقتصاد مقاومتی در بانک ملت کمک بزرگی می‌کند. وی اضافه کرد: بانک ملت با خیلی از دانشگاه‌های کشور به‌ویژه دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه آزاد مراودات بانکی دارد و آماده است تا انواع خدمات بانکی را به جمعیت هلال‌احمر نیز ارائه دهد. دکتر سیدامیرمحسن ضیایی، رئیس جمعیت هلال‌احمر نیز با قدردانی از همکاری بانک ملت با این سازمان گفت: یکی از شاخص‌های ارزیابی مراکز درمانی، میزان رضایت بیماران است که امیدواریم با کمک بانک ملت بتوانیم این شاخص را ارتقا بخشیم.


وی با بیان این نکته که بخش اعظم اقتصاد مقاومتی، اقتصاد دانش‌بنیان و جنبش نرم‌افزاری و تبدیل دانش به ثروت است، تاکید کرد: اگر کشور بخواهد پیشرفت کند و در ردیف کشورهای پیشرفته قرار بگیرد باید دانش محور باشد و بتواند دانش را به محصول تبدیل کندکه قطعا شبکه بانکی می‌تواند در این زمینه نقش مهمی ایفا کند. بر اساس این گزارش، کورش معدلت، عضو هیات‌مدیره، ناصر شاهین‌فر و محمود اخلاقی معاونان مدیرعامل، رحیم طاهری مدیرامور ناحیه یک، محمود سعیدی مدیرامور بین‌الملل، رشید خضری، رئیس اداره کل دفتر مدیریت و روابط عمومی و محمدرضا نمازی مدیر شعب ناحیه چهار بانک ملت در تهران و همچنین دکتر گرجی معاون پشتیبانی، مصطفی محمدیان مشاور، وحید رحمتی مدیرکل روابط عمومی و ارتباطات مردمی و ابراهیمی مشاور خزانه‌داری جمعیت هلال‌احمر نیز در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری میان بانک ملت و جمعیت هلال‌احمر حضور داشتند.


در پایان این نشست، رئیس جمعیت هلال‌احمر با اهدای لوح‌های سپاس، از دست‌اندرکاران بخش بین‌الملل بانک ملت تجلیل کرد.