«سیمان بهبهان» با تقسیم 6400 ریال سود در مجمع رضایت سهامداران راجلب کرد
مجمع عموی عادی سالانه شرکت سیمان بهبهان با حضور 84 درصد صاحبان سهام تشکیل شد. در این مجمع که به ریاست حسین فاتح و نظارت آقایان جواهری و صوفلو و منشی جلسه آقای امینی (مدیرمالی شرکت) برگزار شد، تقسیم مبلغ 6400 ریال سود به ازای هر سهم مورد تائید حاضران جلسه قرار گرفت. مهندس بستانیان، مهندس بستانیان، مدیرعامل شرکت در ابتدای جلسه به قرائت گزارش عملکرد هیات مدیره برای سال مالی 93 پرداخت و به سوالات اکثر سهامداران پاسخ داد. بستانیان با اشاره به روند کاهش مصرف سیمان در کشور که ناشی از رکود حاکم بر بازار ساختمان و طرح‌های عمرانی بود، گفت: شرکت با سعی و تلاش توانسته به فروش بیشتر از مقدار 920 هزار تن از پیش‌بینی فراتر رفته و همچنین کوشش فراوانی را بر حفظ موقعیت خود در بازار منطقه و صادرات به عمل آورد. وی افزود: سیمان صادراتی سیمان بهبهان همواره نسبت به سایر شرکت‌های سیمان، در بازار عراق بالاتر بوده و با وجود کاهش میزان صادرات و متوسط نرخ سیمان صادراتی همچنان شرکت به تعهد خود نسبت به پرداخت سود سهامدار پایبند بوده است.
پیام هیات‌مدیره
با توجه به روند کاهش مصرف سیمان در کشور که ناشی از رکود حاکم بر بازار ساختمان و طرح‌های عمرانی می‌باشد، با سعی و کوشش و مدیریت بازار فروش، این شرکت توانسته با فروش بیشتر از مقدار ۹۲۰.۰۰۰ تن، از پیش‌بینی فراتر رفته و کوشش فراوانی را بر حفظ موقعیت خود در بازار منطقه و صادرات به عمل آورد.
چنانچه سهم شرکت در تولید کشور در سال گذشته از ۳۵/ ۱ درصد در سال‌جاری به ۳۹/ ۱ درصد افزایش یافت و قیمت سیمان صادراتی این شرکت همواره نسبت به سایر شرکت‌های سیمان، در بازار عراق بالاتر بوده است و با وجود کاهش میزان صادرات و متوسط نرخ سیمان صادراتی شرکت تعهد خود را نسبت به پرداخت سود سهامدار انجام داده است. جهت ادامه فعالیت شرکت و ارتقای آن و توجه به مسائل زیست‌محیطی، خرید و احداث سیستم فیلتراسیون با تکنولوژی جدید (baghouse) با سرمایه‌گذاری حدود ۱۲ میلیارد تومان در دست اقدام می‌باشد و پروژه بهبود دیگری نظیر بازسازی کامل بارگیرخانه و پی‌جویی معادن جدید در دست انجام می‌باشد که امید است با اجرای این پروژه‌ها شرکت سیمان بهبهان به فعالیت اقتصادی خود در سال‌های آینده با کسب سود مناسب جهت سهامداران محترم ادامه دهد.

تاریخچه فعالیت شرکت
مطالعات اولیه و عملیات ساخت کارخانه سیمان بهبهان به‌عنوان یکی از واحدهای تابعه شرکت سهامی عام سیمان فارس و خوزستان در سال ۱۳۵۲ در شهرستان بهبهان شروع و در بهمن‌ماه ۱۳۵۷ بهره‌برداری از آن آغاز شد و تحت شماره ۴۰۸۱ در اداره ثبت شرکت‌ها و مالکیت صنعتی تهران به ثبت رسید، سپس در تاریخ ۲۱/ ۷/ ۱۳۷۸تحت شماره ۸۱۷ در اداره ثبت شرکت‌های شهرستان بهبهان به شرکت سهامی خاص تبدیل شد.
در تاریخ ۱/ ۵/ ۱۳۸۱ شرکت سیمان بهبهان از سهامی خاص به سهامی عام تبدیل و در تاریخ ۲۴/ ۴/ ۱۳۸۲ سهام شرکت در سازمان بورس اوراق بهادار پذیرفته شده است.

فعالیت اصلی
۱- احداث و توسعه و تجهیز کارخانجات تولید سیمان و صنایع بتنی و بهره‌برداری و فروش محصولات آن
۲- خرید و ساخت ماشین‌آلات و لوازم و تجهیزات موردنیاز و فروش آن
۳- خرید و احداث هرنوع ساختمان یا زمین موردنیاز شرکت
۴- سرمایه‌گذاری در بانک‌ها و سرمایه‌گذاری و مشارکت در شرکت‌های تولیدی و خدماتی و بازرگانی موجود یا شرکت‌هایی که تاسیس می‌شوند.
۵- انجام هرگونه معاملات تجاری (اعم از داخلی یا خارجی) در حدود موضوع شرکت.
به موجب پروانه بهره‌برداری شماره ۷۵۰۱۶-۴۴۱۸۹۲ مورخ ۱۵/ ۱/ ۷۴ که توسط وزارت صنایع صادر شده، بهره‌برداری از کارخانه با ظرفیت ۸۲۵.۰۰۰ تن کلینکر در تاریخ بهمن‌ماه ۱۳۵۷ آغاز شده است.

خط مشی سیستم مدیریت یکپارچه IMS شرکت سیمان بهبهان
شرکت سیمان بهبهان، تولیدکننده سیمان خاکستری تیپ ۲ و ۵ می‌باشد که بر اساس برنامه‌ریزی راهبردی، در راستای تحقق چشم‌انداز سال ۱۳۹۵ خود مبنی بر «سرآمدی در کیفیت، ارزش‌آفرینی (برای ذی‌نفعان) و حفظ محیط‌زیست» استراتژی‌های بهبود کیفیت، ارزش‌آفرینی برای ذی‌نفعان، توسعه زیرساخت‌ها و منابع و بهره‌وری فرآیندها براساس اصول توسعه پایدار، را سرلوحه فعالیت‌های خود قرار داده و به همین منظور اقدام به استقرار سیستم مدیریت یکپارچه IMS مبتنی بر استانداردهای:
و گواهینامه استاندارد محصول (CE) نموده و برای دستیابی به مبانی این استانداردها اصول زیر را مدنظر قرار داده است:
۱- شناسایی و رفع نیازهای مشتریان، در راستای افزایش رضایت آنها
۲- افزایش دانش و آگاهی و مهارت‌های پرسنل به عنوان باارزش‌ترین سرمایه‌های سازمان
۳- بهبود زیرساخت‌ها، تسهیل ارتباطات و ایجاد بستر مناسب جهت افزایش تولید کارخانه و بهره‌وری تجهیزات
۴- شناسایی و ساماندهی و بهبود مستمر فرآیندهای سازمان
۵- بهبود مستمر کیفی محصولات
۶- جلوگیری از وقوع آسیب، رویداد، کاهش بیماری‌های شغلی
۷- پیشگیری از آلودگی محیط‌زیست، کنترل و کاهش آلاینده‌های زیست‌محیطی، بهینه‌سازی مصرف منابع، مواد و انرژی.
مدیریت شرکت سیمان بهبهان ضمن بازنگری دوره‌ای این خط مشی و نیز تعهد به بهبود مستمر، اثربخشی و برآورده کردن الزامات مربوطه و ضمن رعایت قوانین و مقررات ایمنی و بهداشت و تبعیت از قوانین و مقررات زیست محیطی، این خط مشی را چارچوبی برای تعیین و بازنگری اهداف قرار داده است. بدین منظور این خط مشی در دسترس تمامی کارکنان، تامین‌کنندگان و ذی‌نفعان قرار گرفته و انتظار می‌رود با همت و مشارکت همکاران تحقق این امر میسر گردد.
ارزش‌های بنیادی:
یادگیری
تعهد سازمانی
مشارکت
رعایت قوانین و مقررات
استفاده بهینه از منابع
شایسته‌سالاری

سرمایه
سرمایه شرکت در بدو تاسیس مبلغ ۲۵.۰۰۰ میلیون ریال (شامل تعداد ۲۵ میلیون سهم به ارزش اسمی هر سهم ۱.۰۰۰ ریال) بوده که طی یک مرحله به مبلغ ۵۵.۰۰۰ میلیون ریال (شامل تعداد ۵۵ میلیون سهم، به ارزش اسمی هر سهم ۱.۰۰۰ ریال) در پایان سال مالی منتهی به ۲۹/ ۱۲/ ۱۳۹۳ افزایش یافته است.

جایگاه شرکت در صنعت سیمان
کاهش تولید صنعت مذکور در سال‌جاری نسبت به سال قبل ۵ درصد می‌باشد که اهم دلایل آن عبارت است از: کاهش پروژه‌های عمرانی در داخل کشور.

«سیمان بهبهان» با تقسیم 6400 ریال سود در مجمع رضایت سهامداران راجلب کرد

«سیمان بهبهان» با تقسیم 6400 ریال سود در مجمع رضایت سهامداران راجلب کرد

«سیمان بهبهان» با تقسیم 6400 ریال سود در مجمع رضایت سهامداران راجلب کرد