مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی خبر داد
افزایش نقدی سرمایه بانکهای دولتی باجدیت پیگیری میشود
فارس: مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی با بیان اینکه یکی از برنامههای بانک مرکزی افزایش نقدی سرمایه بانکهای دولتی بهویژه بانکهای تخصصی است، گفت: یکی از پیشنهادات هفتگی ما به مسوولان افزایش سرمایه نقدی بانکهای دولتی است. سیدعلی اصغر میرمحمدصادقی، با بیان اینکه سرمایه بانکها باید بهصورت نقدی افزایش یابد و روشهایی مثل واگذاری بنگاه به بانک و تجدید ارزیابی داراییها کارآمد نیست، اظهار کرد: یکی از برنامههای ما در بانک مرکزی افزایش نقدی سرمایه بانکها است؛ زیرا با توجه به بزرگ شدن حجم اقتصاد، قطعا سرمایه بانکها هم باید افزایش یابد.
فارس: مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی با بیان اینکه یکی از برنامههای بانک مرکزی افزایش نقدی سرمایه بانکهای دولتی بهویژه بانکهای تخصصی است، گفت: یکی از پیشنهادات هفتگی ما به مسوولان افزایش سرمایه نقدی بانکهای دولتی است. سیدعلی اصغر میرمحمدصادقی، با بیان اینکه سرمایه بانکها باید بهصورت نقدی افزایش یابد و روشهایی مثل واگذاری بنگاه به بانک و تجدید ارزیابی داراییها کارآمد نیست، اظهار کرد: یکی از برنامههای ما در بانک مرکزی افزایش نقدی سرمایه بانکها است؛ زیرا با توجه به بزرگ شدن حجم اقتصاد، قطعا سرمایه بانکها هم باید افزایش یابد. مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی تصریح کرد: این افزایش سرمایه در بانکهای دولتی با جدیت پیگیری میشود و خوشبختانه در لایحه حمایت از تولید دیده شده و امیدواریم عملیاتی شود. میرمحمدصادقی ادامه داد: اینکه چه روشی برای افزایش سرمایه بانکهای دولتی در نظر گرفته شود، جزو وظایف و اختیارات دولت است، اما یکی از پیشنهادات هفتگی ما به مسوولان افزایش سرمایه نقدی بانکهای دولتی است. وی با تاکید بر اینکه بانک مرکزی از هر روشی که منتج به افزایش سرمایه نقدی بانکها شود استقبال میکند، گفت: از دیدگاههای بانک مرکزی توانمندسازی بانکها بهویژه بانکهای توسعهای مانند کشاورزی، توسعه صادرات و صنعت و معدن است و قطعا یکی از ابزارهای توانمندسازی آنها افزایش سرمایه نقدی است. فارس: مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی با بیان اینکه یکی از برنامههای بانک مرکزی افزایش نقدی سرمایه بانکهای دولتی بهویژه بانکهای تخصصی است، گفت: یکی از پیشنهادات هفتگی ما به مسوولان افزایش سرمایه نقدی بانکهای دولتی است. سیدعلی اصغر میرمحمدصادقی، با بیان اینکه سرمایه بانکها باید بهصورت نقدی افزایش یابد و روشهایی مثل واگذاری بنگاه به بانک و تجدید ارزیابی داراییها کارآمد نیست، اظهار کرد: یکی از برنامههای ما در بانک مرکزی افزایش نقدی سرمایه بانکها است؛ زیرا با توجه به بزرگ شدن حجم اقتصاد، قطعا سرمایه بانکها هم باید افزایش یابد. مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی تصریح کرد: این افزایش سرمایه در بانکهای دولتی با جدیت پیگیری میشود و خوشبختانه در لایحه حمایت از تولید دیده شده و امیدواریم عملیاتی شود. میرمحمدصادقی ادامه داد: اینکه چه روشی برای افزایش سرمایه بانکهای دولتی در نظر گرفته شود، جزو وظایف و اختیارات دولت است، اما یکی از پیشنهادات هفتگی ما به مسوولان افزایش سرمایه نقدی بانکهای دولتی است.
وی با تاکید بر اینکه بانک مرکزی از هر روشی که منتج به افزایش سرمایه نقدی بانکها شود استقبال میکند، گفت: از دیدگاههای بانک مرکزی توانمندسازی بانکها بهویژه بانکهای توسعهای مانند کشاورزی، توسعه صادرات و صنعت و معدن است و قطعا یکی از ابزارهای توانمندسازی آنها افزایش سرمایه نقدی است.
ارسال نظر