لازمه صنعت بیمه، اقتصاد رقابتی است
گروه بنگاهها - لازمه یک صنعت بیمه پویا و کارآمد، اقتصادی رقابتی است که در آن بینهایت عرضهکننده و بینهایت متقاضی باشد. به گزارش روابط عمومی بیمهآسیا، دکتر ابراهیم کاردگر مدیرعامل جدید بیمهآسیا در اولین نشست مدیران این شرکت با اظهار خرسندی از حضور در شرکت خوشنام بیمه آسیا، گفت: با توجه به سخنان وزیر محترم امور اقتصادی و دارایی، خارج کردن بازار بیمه از انحصار به عنوان یک استراتژی مهم و اولویت اول و ضروری صنعت بیمه کشور، میتواند از فرصتهای استثنایی شرکت بیمهآسیا باشد. مدیرعامل بیمهآسیا با تاکید بر این موضوع که خارج کردن بازار بیمه از انحصار یعنی کاهش سهم یک شرکت بزرگ بیمهای، اظهار کرد: این ادبیات که بازار بیمه رقابتی است، صحیح نمیباشد.
گروه بنگاهها - لازمه یک صنعت بیمه پویا و کارآمد، اقتصادی رقابتی است که در آن بینهایت عرضهکننده و بینهایت متقاضی باشد. به گزارش روابط عمومی بیمهآسیا، دکتر ابراهیم کاردگر مدیرعامل جدید بیمهآسیا در اولین نشست مدیران این شرکت با اظهار خرسندی از حضور در شرکت خوشنام بیمه آسیا، گفت: با توجه به سخنان وزیر محترم امور اقتصادی و دارایی، خارج کردن بازار بیمه از انحصار به عنوان یک استراتژی مهم و اولویت اول و ضروری صنعت بیمه کشور، میتواند از فرصتهای استثنایی شرکت بیمهآسیا باشد. مدیرعامل بیمهآسیا با تاکید بر این موضوع که خارج کردن بازار بیمه از انحصار یعنی کاهش سهم یک شرکت بزرگ بیمهای، اظهار کرد: این ادبیات که بازار بیمه رقابتی است، صحیح نمیباشد. بازار بیمه کشور یک بازار رقابتی نیست؛ چراکه لازمه اقتصاد رقابتی، بینهایت عرضهکننده و بینهایت متقاضی است.
وی افزود: رقابت در بازار بیمه کشور، با حضور یک شرکت بیمهای با بیش از ۵۰ درصد سهم بازار بیمعنا است.
دکتر کاردگر با اشاره به اینکه بیمه ایران، رهبر صنعت بیمه کشور است، اظهار کرد: رهبر باید طوری بازار را هدایت کند که هیچ شرکت بیمهای دچار چالش نشود. اگر یک شرکت بیمهای در بازار دچار چالش شود این نشانه عملکرد نامناسب رهبر بازار بیمه است.
مدیرعامل بیمهآسیا تاکید کرد: در عملیات رهبری قیمت بازار، رهبر باید قیمت بازار را کنترل کند و به اصطلاح هوای ۲۶ شرکت بیمهای دیگر را داشته باشد.
دکتر کاردگر با تصریح اینکه خصوصیسازی صنعت بیمه کشور با ادبیات خصوصیسازی هماهنگی ندارد، بیان کرد: یک شرکت بیمه دولتی باید در حوزههایی فعالیت کند که بیمههای خصوصی توان فعالیت در آن حوزهها را ندارند؛ به عبارتی باید ریسکهای بزرگ را بپذیرد و ریسکهای کوچک را به شرکتهای خصوصی بسپارد.
مدیرعامل بیمهآسیا با طرح این پرسش که کدام شرکت بیمهای، مزیت نسبی برای جذب این همه پرتفوی را دارد، گفت: بیمهآسیا با دارا بودن ۸۰ شعبه، ۲۵۰۰ نمایندگی و بیش از ۲۴۰۰ کارمند متخصص و کارآمد، مزیت جذب این پرتفوی را دارد.
وی فقر صنعت بیمه را سرمایه انسانی دانست و گفت: شرکت بیمهآسیا در بخش خصوصی صنعت بیمه کشور، بالاترین سرمایه انسانی متخصص و کارآمد در واحدهای ستادی و شبکه فروش را دارد که امیدواریم با همدلی و همراهی مدیران و کارکنان شایسته این شرکت بزرگ بیمهای، شاهد اعتلای نام آن در صنعت بیمه کشور باشیم.
ارسال نظر