تا دو ماه آینده
سرمایه بانک پاسارگاد به بیش از ۵هزار میلیارد ریال افزایش مییابد
به گزارش ایسنا، احمد وادیدار، عضو هیاتمدیره بانک پاسارگاد، در مراسم افتتاح اولین شعبه بانک پاسارگاد در ارومیه با بیان اینکه بانک پاسارگاد محصول تفکر هشتساله است اظهار کرد: از اواسط سال ۸۳ گامهای اجرایی برای تاسیس بانک برداشته شد.
تا پایان امسال تعداد شعبههای بانک پاسارگاد به ۱۵۰شعبه در سطح کشور ارتقا مییابد.
به گزارش ایسنا، احمد وادیدار، عضو هیاتمدیره بانک پاسارگاد، در مراسم افتتاح اولین شعبه بانک پاسارگاد در ارومیه با بیان اینکه بانک پاسارگاد محصول تفکر هشتساله است اظهار کرد: از اواسط سال ۸۳ گامهای اجرایی برای تاسیس بانک برداشته شد. وی هدف از تاسیس بانک پاسارگاد را اجرای دقیق قوانین بانکداری و قانون عملیات بانکداری بدون ربا و ایجاد یک بانک ملی برای همه اقشار جامعه عنوان کرد و گفت: اعتقاد ما در بانک پاسارگاد این است که این بانک متعلق به گروه و یا طیف خاصی نیست و سهامداران آن همه مردم هستند به طوری که هم اکنون این بانک از ۵/۱میلیون نفر سهامدار در سطح کشور برخوردار است.
وی با بیان اینکه سرمایه اولیه برای تاسیس این بانک به میزان ۲۵۰میلیارد تومان تصویب شده بود، خاطرنشان کرد: مقرر بود فقط ۵۰میلیارد تومان از این میزان پذیرهنویسی شود که با توجه به استقبال مردم سقف پذیرهنویسی در مدت زمان کوتاهی به ۱۵۰میلیارد تومان افزایش یافت و بدینترتیب سرمایه اولیه بانک به رقم ۳۵۰میلیارد تومان رسید.
وادیدار در ادامه سخنان خود با بیان اینکه طی جلسه مجمع بانک که سال گذشته برگزار شد افزایش ۱۰۰درصدی سرمایه بانک مورد تصویب قرار گرفت خاطرنشان کرد: طبق مصوبه هیاتمدیره بانک نیز مقرر شد ۵۰درصد این افزایش امسال تحقق یابد و بدین ترتیب طی دو ماه آینده شاهد افزایش سرمایه به ۵هزار و ۲۵۰میلیارد ریال خواهیم بود.
وی با بیان اینکه هماکنون ۹۶ شعبه عملیاتی بانک در سطح کشور و شهرستانهای مختلف فعالند اظهار کرد: امیدواریم با ظرفیتهایی که استان آذربایجانغربی دارد شاهد افتتاح شعب دیگری از این بانک در ارومیه و سایر شهرستانهای استان باشیم.
وادیدار در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه طبق آمار موجود سال قبل ۶/۷میلیارد برگ اسکناس در دست مردم در حال گردش بوده است، گفت: همه ساله بانک مرکزی ۴/۱میلیارد برگ اسکناس فرسوده را میسوزاند و برای تولید هر برگ اسکناس جدید ۶/۱۴تومان هزینه میکند که بر این اساس سالانه بانک مرکزی برای تبدیل اسکناسهای فرسوده به نو حدود ۲۴میلیارد تومان اعتبار هزینه میکند.
وی خاطرنشان کرد: با صرفهجویی در این رقم میتوان در فعالیتهای دیگر اقتصادی آن را به کار برد و توسعه بیش از پیش جامعه را شاهد بود.
ارسال نظر