ممانعت برای فعالیت بانک شهرداری خلاف اصل ۴۴ است
حسن بیادی در گفتوگو با خبرگزاری فارس با تاکید بر این که وجود یک بانک مختص شهرداری از ضروریات است، خاطرنشان کرد: ضرورت فعالیت چنین بانکی را همه تشخیص دادهاند. حتی احمدینژاد زمانی که شهردار تهران بودند خودشان نیز در پی تشکیل بانک شهرداری بودند.
نایب رییس شورای شهر تهران گفت: ممانعت بانک مرکزی برای فعالیت بانک شهرداری تهران بر خلاف اصل ۴۴ و در راستای تقویت بانکهای دولتی است.
حسن بیادی در گفتوگو با خبرگزاری فارس با تاکید بر این که وجود یک بانک مختص شهرداری از ضروریات است، خاطرنشان کرد: ضرورت فعالیت چنین بانکی را همه تشخیص دادهاند. حتی احمدینژاد زمانی که شهردار تهران بودند خودشان نیز در پی تشکیل بانک شهرداری بودند. وی افزود: خود بانک مرکزی باید بستری را فراهم کند که شهرداریها بتوانند خود بانک داشته باشند. شهرداریها که کمتر از بخش خصوصی نیستند چه ضرورتی دارد که بخواهند چنین امکانی را از شهرداری بگیرد.
نایب رییس شورای شهر تهران تاکید کرد: شورای شهر تهران حتما مساله را پیگیری میکند.
به اعتقاد بیادی بانک مرکزی به واسطه آن که دارای دید دولتی است به اصل ۴۴ هیچ توجهی ندارد و همچنان به دنبال تقویت بانکهای دولتی و ماندگاری آنها است.
به گفته فرشیدی وزیر آموزش و پرورش بانک سرمایه که بیش از ۴۰درصد آن متعلق به شهرداری تهران و ۴۱درصد آن متعلق به فرهنگیان است در حال حاضر ۳۰ شعبه در کشور دارد.
براساس اظهارات حسین پورزرندی معاون مالی، اداری شهرداری تهران کار خرید سهام بانک سرمایه توسط ۵ شرکت تابعه سازمان بازنشستگی شهرداری تهران کاملا قانونی بوده است.
به گفته وی بهرغم بررسی سازمان بازرسی و عملکرد صندوق بازنشستگی شهرداری تهران، بانک مرکزی معتقد است رییس مجمع این صندوق شهردار تهران بوده، بنابراین نهاد عمومی به شمار میرود و نمیتواند بانک تشکیل دهد. پورزرندی میزان ارزش افزوده سهام بانک سرمایه از زمان خرید بخشی از آن توسط صندوق بازنشستگی شهرداری تهران را ۵/۲ برابر عنوان کرده است به گونهای که در حال حاضر سهام ۱۵۰میلیارد تومانی این بانک را هماکنون ۳۰۰میلیارد تومانی میخرند.
براساس اظهارات معاون مالی ـ اداری شهرداری تهران، شهرداری دلایل بانک مرکزی برای تشکیل نشدن بانک شهرداری را نپذیرفته و ادعای حقوقی کرده است.
ارسال نظر