علی صدقی خبر داد:
فرمول جدید سود به شعب بانک ملی ابلاغ شد
علی صدقی، مدیرعامل بانک ملی ایران، در گفتوگو با ایسنا از ابلاغ فرمول جدید سود بانکی به بانک ملی و در نهایت ارائه دستورالعمل آن به شعب خبر داد و افزود: این فرمول نیز دقیقا همانند فرمول قبلی است. به عنوان مثال اگر قرار باشد تسهیلاتی در سه سال پرداخت شود، با فرمول جدید تفاوت ۷/۰درصدی ایجاد میشود.
در پی ابلاغ فرمول جدید نرخ سود تسهیلات بانکی به بانک ملی، دستورالعمل اجرایی آن به شعب این بانک ابلاغ شد.
علی صدقی، مدیرعامل بانک ملی ایران، در گفتوگو با ایسنا از ابلاغ فرمول جدید سود بانکی به بانک ملی و در نهایت ارائه دستورالعمل آن به شعب خبر داد و افزود: این فرمول نیز دقیقا همانند فرمول قبلی است. به عنوان مثال اگر قرار باشد تسهیلاتی در سه سال پرداخت شود، با فرمول جدید تفاوت ۷/۰درصدی ایجاد میشود. وی ادامه داد: بدین ترتیب این فرمول پیچیده و مشکل نیست و کار خاصی انجام نمیدهد.
صدقی در پاسخ به این سوال که آیا فرایند هماهنگ سازی سیستم مالی بانک با فرمول جدید سود بانکی طولانی خواهد بود؟ توضیح داد: در این زمینه هیچ مشکلی وجود ندارد با ابلاغ دستورالعمل استفاده از فرمول جدید سودبانکی به شعب، آنها نیز خود را سریعا با شرایط جدید وفق دادند.
وی متذکر شد: تغییرات در برنامهها ضروری است و در کمترین زمان انجام میشود.
مدیرعامل بانک ملی ایران در پاسخ به این سوال که آیا با کاهش نرخ سود تسهیلات به ۱۲درصد، بانک ملی قصد دارد نرخ سود انواع سپردههای خود را کاهش دهد؟ توضیح داد: فعلا برنامهای برای کاهش سود سپرده در بانک وجود ندارد، مگر آنکه در آینده احساس نیاز شود.
به گفته او نرخ سود سپرده نباید صرفا با نرخ سود تسهیلات مقایسه شود. بانکها علاوه بر در نظر گرفتن این امر، در جهت ارائه خدمات، دستمزدها و کارمزدهایی دریافت میکنند و با درآمدهایی که از سایر قسمتهای سرمایهگذاری کسب میکنند، مجموع درآمد آنها را تشکیل میدهد.
وی متذکر شد: در دنیای امروز، کلیه کشورها درآمدهای بانک را از پرداخت تسهیلات کسب نمیکنند، بلکه بیشترین حجم درآمدهای آنها از طریق کارمزد ارائه خدمات حاصل میشود. بدین ترتیب کاهش نرخ سود تسهیلات در جهت تولید گامی مثبت است هرچند به بانکها فشار وارد میشود البته آنها باید خود را با این سیاستها متعادل کنند.
مدیرعامل بانک ملی دغدغه ملت و دولت را اشتغال و تورم عنوان کرد و افزود: بدین ترتیب حل این دغدغه باید از سوی بانکها و نهادهای مالی انجام شود. از سوی دیگر کاهش نرخ سود تسهیلات نباید نگرانی ایجاد کند.
ارسال نظر